Met mij samenwerken?

Ik geef trainingen, lezingen en ontwikkel online cursussen voor bedrijven die hun werknemers met (jonge) kinderen willen inspireren om op een gedreven, maar gezonde manier door hun carrière te navigeren. Mijn lezingen bevatten interactieve (mindset)oefeningen, praktische tools en een flinke dosis motivatie en inspiratie. 

Als je een bedrijf runt, kun je je misschien afvragen: waarom moet ik jou vragen om mijn medewerkers te helpen bij het managen van hun werk met het gezinsleven?

Onze maatschappij is veranderd. We leven individualistischer waardoor informele hulp en steun flink is afgenomen. Daarentegen bestaat het overgrote deel van de gezinnen tegenwoordig uit tweeverdieners waardoor de druk op het managen van de zorg- en huishoudelijke taken fors is toegenomen.

Ook onderzoek laat zien dat:

  • Maar liefst 78% van de werkende vrouwen de combinatie werk en gezin als moeilijk tot onmogelijk ervaart
  • 91% van de ouders het ouderschap als te zwaar ervaart tijdens de eerste duizend dagen met hun kind

Met als gevolg: (chronisch) stress, een verhoogd risico op burn-out, verhoogd ziekteverzuim, verminderde focus en werkplezier, overpresteren, gevoelens van faalangst, twijfel en onzekerheid.

“Een goede balans in werk en gezin is cruciaal om (aanstaande) ouders te helpen een carrière te creëren waar ze gepassioneerd over zijn en die hen in staat stelt om hun werk op de beste manier te doen.”

Mom Movement Loes Waanders 2

Over LoesOrthopedagoog (MSc.), spreker en expert ouderschap & werk

Loes heeft inmiddels met haar online cursussen duizenden ouders met (jonge) kinderen geholpen naar meer rust en plezier in hun werk en gezin. Daarnaast heeft ze met haar gezin 3,5 jaar in Zweden gewoond en deelt ze in haar cursussen en lezingen tal van waardevolle inzichten over de Scandinavische kunst van een goede werk/privé balans.

Ze schrijft maandelijks artikelen voor landelijke media (NU.nl, Volkskrant, RTL Nieuws) en heeft daarnaast 100+ vrouwen persoonlijk getraind naar een betere balans tussen werk en gezin zonder dat zij consessies doen op hun persoonlijke ambities. Dit met tastbare, levensveranderende resultaten voor haar klanten, waardoor de bedrijfsresultaten veranderen voor de bedrijven waarvoor ze werken. Minder stress, meer focus, plezier en (zelf)vertrouwen in hun rol als ouder en werknemer!

Loes is o.a. gezien in:

Loes Waanders 01

Samenwerken kan op 3 manieren:

  1. Online aanbod: cursus of masterclass. Voor verschillende bedrijven bied ik live én on-demand masterclasses aan. Een aantal voorbeelden van onderwerpen die ik behandel zijn: “Werk en gezin goed combineren: hoe bereid ik mij daarop voor?” , “Meer rust en plezier in werk en gezin”, “Verhoog je energie en focus als werkende ouder”. Voor meer informatie over de inhoud en/of heb je een ander thema waar je graag een online aanbod voor zou willen? Ik denk graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

     

  2. Spreken. Dit is waar de magie gebeurt. De sessies kunnen 1-2 uur duren en zijn bedoeld om jouw werknemers te motiveren én aan te zetten tot concrete actie. Geen open deuren: als werkende vrouw met een eigen bedrijf en 2 jonge kinderen deel ik tips waar je ook echt wat aan hebt. Zodat jouw medewerkers meer inzicht krijgen in de oorzaken van hun onrust en weten hoe ze dit in alledaagse situaties zelf kunnen beïnvloeden zodat ze structureel meer grip en rust ervaren in het combineren van hun werk en gezin. Ik leer hen, hoe zij zichzelf kunnen helpen.

      

  3.  Persoonlijke 1:1 trajecten voor ambitieuze ouders die worstelen met de combi werk/gezin. Tijdens een persoonlijk traject is het mogelijk om meer de diepte in te gaan en hen intensief te begeleiden bij persoonlijke vraagstukken op het gebied van ouderschap en werk. Met name op het gebied van vrouwelijk leiderschap valt er nog een enorme winst te behalen. Wist je dat eenderde van de werkende vrouwen niet tevreden is over hoe zij het werkende ouderschap inricht? Wat resulteert in frustratie en twijfels over gemaakte (carrière)keuzes en carrièrekansen, twijfels over het aantal uren werken, piekeren en een verhoogd stressniveau. Meer support voor werkende ouders en vrouwen in het specifiek, zorgt voor meer (vrouwelijk) talent op de werkvloer. Thema’s en vragen die onder andere aan bod komen zijn: inzicht in eigen (onbewuste) patronen en overtuigingen, schuldgevoelens, onzekerheid, (faal)angst, managen van het eigen stressniveau, keuzes maken die werken voor jou.

 

Voor interesse of vragen stuur mij een mail door op onderstaande button te klikken en dan spreken we elkaar snel!

Ik heb onder andere samengewerkt met:

aanbod voor bedrijven

Boek mij voor jullie volgende zakelijke of netwerkevenement! 

 

Stap 1. Let’s connect. Stuur mij een mail met jouw vraag en dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Stap 2. Inspireren en transformeren. Sessies of persoonlijke trajecten variërend in duur die zorgen voor een structurele verandering.

Stap 3. Resultaten. Bekijk en evalueer de resultaten en veranderingen op jouw werkplek. Kijk wat er gebeurt als er meer aandacht is voor de werk/privé balans en je hier als werkgever actief in ondersteunt.

Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Stuur een mail