Loes Waanders 02

Met mij samenwerken?

Ik ben gek op informatie delen. Naast mijn 1 op 1 aanbod werk ik daarom ook graag samen met bedrijven die zich inzetten voor een beter welzijn van haar vrouwelijke medewerkers met jonge kinderen.

Bekijk hieronder mijn aanbod voor bedrijven of neem direct contact met mij op en plannen we een gesprek in.

Loes Waanders zittend aan tafel

1. Persoonlijke trajecten voor vrouwelijke medewerkers

Ik word door bedrijven gevraagd om ambitieuze vrouwen met jonge kinderen te begeleiden naar een goede balans tussen werk en gezin. Gedurende een traject van drie maanden begeleid ik hen intensief bij hun persoonlijke vraagstukken op het gebied van moederschap/werk en opvoeding.
Veelvoorkomende vragen zijn:

 • Hoe vind ik een goede balans tussen werk en privé?
 • Hoe zorg ik voor focus en rust in mijn hectische leven?

Meer informatie over de inhoud van dit traject vind je hier.

Wat levert dit traject jullie op?

 • Afname van stressgevoelens
 • Meer werkplezier, focus en energie
 • Meer grip op de thuis- en werksituatie
 • Afname van ziekteverzuim
 • Toename van de productiviteit en creativiteit

Bedrijven waar ik o.a. mee heb samenwerkt zijn: Achmea, Blijf Groep, KOE-Enschede, zelfstandigen (artsen en managers vanuit diverse sectoren).

Vragen? Neem contact op per mail.

Medewerkers van deze bedrijven gingen je voor:

aanbod voor bedrijven

aanbod voor bedrijven

Loes Waanders Zweden binnen achter camera

2. Online masterclass voor medewerkers

Steeds meer bedrijven zoeken naar een preventief en structureel aanbod voor hun medewerkers* op het gebied van work/life balance. Ik juich dit enorm toe. Ik zie in de praktijk en weet uit onderzoek hoe belangrijk het is dat de gezinssituatie stabiel is om op het werk optimaal te kunnen presteren. Juist nu werk ook vaak vanuit thuis plaatsvindt.

Voorbeelden van thema’s zijn: 

 • Hoe bereid je je goed voor op de combinatie werk/gezin als je een kindje verwacht?
 • Hoe combineer ik die leuke baan met mijn gezin én zorg ik goed voor mezelf?
 • Een positieve mindset tijdens de hectische tropenjaren;
 • (Thuis)werken met een gezin: hoe hou je de stress laag en blijf je gefocust?

Is er een specifiek thema wat speelt binnen jouw organisatie? Of ben je erg enthousiast geworden van bovenstaande voorbeelden? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

* In mijn masterclasses richt ik mij op zowel moeders én vaders

Bekend van:

loes waanders bekend van

loes waanders bekend van

Loes Waanders 01

3. Huur mij in als spreker

Ik word door bedrijven en events regelmatig gevraagd om te komen spreken of voor het verzorgen van workshops. De beste match is bijna altijd met een groep gedreven vrouwelijke medewerkers met jonge kinderen.

Praktisch – Ik hou ervan om een thema vanuit een wetenschappelijke onderbouwing te benaderen en dit te vertalen naar direct toe te passen adviezen en herkenbare voorbeelden.

Expertise – Ik put uit meer dan 7 jaar ervaring als orthopedagoog en onderzoeker (Ouderschap en Ouderbegeleiding). Mijn expertise ligt op het gebied van moederschap, werk en opvoeding.

Voorbeelden

 • Lifehacks hoe ook jij kunt genieten van gezin én werk;
 • In 3 stappen naar meer rust en productiviteit;
 • Interview of Q&A: Ik vind het superleuk om langs te komen voor een interview of Q&A-sessie waarbij een mix aan vragen wordt gesteld over: combinatie gezin/werk, mindset of zelfzorg. Ik gebruik voorbeelden uit mijn praktijk als therapeut en hoe ik zelf als ondernemer alle ballen hoog (of soms wat lager ;)..) houd.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?