Opvoedcursussen, masterclasses en trainingen

Voor normalisatie en geruststelling in het ouderschap.

Maja van Lente
Maja van Lente
04/10/2023
Ben nu bezig met de pilot versie van : omgaan met boosheid, niet luisteren en brutaal gedrag voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Ik ben zeer tevreden, de cursus is heel duidelijk, korte uitleg filmpjes en posters. Goede voorbeelden met concrete oplossingen! Het is echt voor alle ouders met jonge kinderen, iedereen kan er wel iets uithalen. Het kost ook niet veel tijd. En heb je vragen, krijg je snel antwoord. Zeker de moeite waard, ook voor jezelf als ouder!
Iris Weijenborg
Iris Weijenborg
26/09/2023
Ik volgde de afgelopen periode bij Loes The Mom Movement. En dat heeft me heel veel gebracht. De modules zijn logisch opgebouwd en de thema's waren voor mij heel relevant. Ik herkende me in zoveel van de inhoud dat het bijna een traject op maat leek. Loes heeft goede inzichten en vooral veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Resultaat? Ik durf nu vaker voor mezelf te kiezen en ben echt milder. Naar mezelf, maar ook naar mijn omgeving. Ook snap ik mijn peuter beter, zodat ik beter met uitdagende situaties kan omgaan. Heel waardevol; kan het iedere werkende moeder aanraden!
Milou Seine
Milou Seine
26/09/2023
Ik heb The Mom Movement gevolgd bij Loes. Het was een super leerzaam traject, waarbij je niet alleen leert over quick fixes maar ook zeker de kern aanpakt van je struggles. Ik heb super veel aan de cursus gehad en gebruik de tools dagelijks. Wanneer je echt meer rust voor jezelf en in je gezin wil, uit de sneltrein wilt stappen van het gezins- /werkleven. Dan kan ik je TMM echt aanraden!
Valérie Hagen
Valérie Hagen
25/09/2023
The Mom Movement bracht mij: meer plezier in het ouderschap, sneller tevreden zijn en mijn eigen behoeftes meer herkennen en prioriteren. Na twee maanden zat ik zóveel beter in mijn vel. Ik had echt niet gedacht dat dat kon. Bedankt Loes!
Lana Ruijs
Lana Ruijs
26/07/2023
Ik heb de cursus Boosheid gevolgd van Loes en ze deelt zoveel praktische tips. Soms zijn het hele kleine aanpassingen (doordat mijn 4 jarige steeds afgeleid wordt tussen de bank en de kapstok moet ik 10x vragen of hij nou eigenlijk zijn jas aan trekt. Nu ik zie dat hij steeds iets anders tegenkomt wat zijn aandacht trekt, heb ik veel meer geduld). Door de afwisseling tussen filmpjes, tekst en oefeningen is het echt heel leuk om aan de slag te gaan!
Nicolette Focke
Nicolette Focke
04/07/2023
Wat een complete cursus met super nuttige, pakkende tips en informatie over veel onderwerpen die allemaal met elkaar samen hangen. Er is veel ruimte voor vragen. Het cursusmateriaal is erg mooi. Loes weet precies de kern/ de struggle te raken. De community is een hele fijne aanvulling hierop. Een mooie ervaring en een hele map met praktische, goede toepasbare tools rijker. Ik vond het heel fijn en erg waardevol deel te hebben genomen aan deze cursus!
Monique Melchior
Monique Melchior
29/06/2023
Fijne tips gekregen over hoe te reageren wanneer mijn dochter van 5 contact zoekt. De manier die Loes voorstelt, past goed bij me en geeft me zelfvertrouwen.
Laura Mol
Laura Mol
28/06/2023
Loes brengt allerlei cursussen, theorieën, boeken en oefeningen bij elkaar in een praktisch te doorlopen programma. Veel van de theorie kende ik al en ik had al genoeg cursussen gevolgd, maar juist de wijze waarop je de tools leert inzetten tijdens dit programma heeft voor mij een positief effect gehad. Ik voel me rustiger, meer in balans en heb meer energie. Het persoonlijke contact via de community met Loes en met andere mama’s was precies wat ik nodig had. Super fijn om samen stappen te zetten voor onszelf en onze gezinnen.
Sarah De Kesel
Sarah De Kesel
28/06/2023
Ik heb zoveel levenslessen gekregen, en ben Loes hier zo dankbaar voor! Loes is heel persoonlijk en helpt jou bij al je vragen. De community heeft me geleerd dat ik niet de enige ben met dagelijkse opvoedstruggles, en dat geeft me een opgelucht gevoel. Ik ben van nature iemand vrij timide, maar voel me nu veel zelfverzekerder. De band tussen mij en mijn zoon is veel hechter geworden doordat hij zich meer gesteund en begrepen voelt. Ik heb het traject niet binnen de tijd kunnen afronden, maar vind dat ook niet erg.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
29/03/2023
De cursus was een ware eye-opener voor mij en mijn man. We begrepen het gedrag van ons zoontje plots veel beter waardoor het ons ook minder triggerde. We kunnen door de cursus van Loes op een liefdevolle manier gaan begrenzen en dat voelt zo fijn voor ons als ouders en zo veilig voor onze kinderen tegelijkertijd.

Vooraf had je geen idee hoe uitdagend het moederschap kan zijn. Want let’s face it; moeder zijn is soms gewoon ook heel overweldigend. Van jouw peuter die ineens niet meer eet tot driftbuien in de supermarkt. En ondanks die slapeloze nachten moet je je gezinsleven ook nog eens combineren met je werk. Je wilt het op alle fronten zo graag goed doen, maar toch kan je je uitgeblust en onzeker voelen. Bij andere moeders lijkt het allemaal zo makkelijk te gaan. Je vraagt je af waarom het voor jou af en toe als een strijd voelt. En met die schat aan online informatie over opvoeden vind je het soms moeilijk om te bepalen wat waar is en vooral; wat werkt? Een opvoedcursus kan je helpen.

Mijn opvoedcursus, trainingen en masterclasses geven je alle handvatten om weer die relaxte moeder én vrouw te kunnen zijn die geniet van haar gezin. Want als jij vanuit rust en vertrouwen kunt opvoeden dan zul je merken dat alles (op alle fronten) makkelijker gaat. Ik ga je niet leren om alles ‘perfect’ te doen. Je vindt hier vooral inspiratie: manieren hoe je het ‘kan’ doen én normalisatie: uitleg over waar jouw gevoelens en het gedrag van jouw kind vandaan komen. Ik help jou, jezelf te helpen tijdens die uitdagende momenten. Van een cursus zindelijkheid tot mijn persoonlijke begeleiding bij het combineren van werk en gezin. Hulp vragen is niet erg, het is juist ontzettend krachtig.

De tips die ik je geef zijn praktisch en (wetenschappelijk) onderbouwd waardoor je er meteen mee aan de slag kunt. En voor bijna al mijn cursussen geldt dat je een leven lang toegang houdt. Ik weet namelijk uit eigen ervaring hoe druk en onvoorspelbaar een leven met kleine kinderen kan zijn. Dan is het wel zo fijn als je een cursus volledig in jouw eigen tempo kunt volgen. Dit geldt natuurlijk ook voor alle vaders en andere verzorgers (van oppas tot professional). Verwacht geen wijzende vinger, maar een hand die je alle tools aanreikt zodat jij het op jouw manier kan doen.

Ouderschap is iets waar je je in blijft ontwikkelen en fouten maken mag. Geen dag is hetzelfde en telkens als je denkt dat je alles onder de knie hebt dan leer je weer wat nieuws. Juist daarom is het zo fijn om te weten waar bepaald gedrag vandaan komt, in hoeverre de oorzaak misschien bij jezelf ligt en hoe je daar vervolgens mee om kunt gaan. Je bent al een geweldige moeder. Ik maak het alleen nog leuker en makkelijker voor je.