moeder werk privé balans

1 op 1 traject

Jij wordt wakker van jouw zoontje die roept dat hij zijn bed uit wil. Je staat gelijk ‘aan’. Strijd bij het aankleden en daar ga je al: je valt uit naar je dochtertje die zich boos in bed verstopt. Je hebt haast want om half 9 begint de vergadering. Tijdens het ontbijt wil ze niet eten. Je probeert van alles, niets werkt. Jouw partner vindt dat jij je te druk maakt. Je voelt je niet begrepen en geeft een snauw. Als je de kinderen hebt weggebracht voel je je moe en schuldig: “Elke ochtend dat gehaast, voor wie doe ik dit?”. Jij weet dat je een leukere moeder bent mét die baan ernaast. Maar het valt je zwaar om alles te combineren. Hoe fijn zou het zijn dat je je niet continu schuldig voelt. En je dat perfectionisme meer kunt loslaten zodat je écht kunt genieten van jouw gezin waardoor het opvoeden ook makkelijker gaat. Lees hieronder hoe ik jou hiermee kan helpen.

Jouw leven...

lijkt sinds de komst van jouw kinderen wel een wandelende to-do lijst.  Je weet simpelweg niet waar je de tijd vandaan moet halen en echt genieten van jouw gezin en werk lukt je niet meer. Je word dol van dat eeuwige schuldgevoel: “Ben ik er wel genoeg voor mijn kinderen?”, “Vinden mijn collega’s niet dat ik de kantjes eraf loop omdat ik eerder wegga?”. Je bent vaak aan het piekeren, bent moe en hebt een kort lontje. Je weet dat het anders moet, alleen heb je geen idee hoe. En dat hoeft ook niet, ik help je daarbij.

Wanneer is dit iets voor jou?

 • Jij bent op zoek naar een persoonlijke aanpak helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie
 • Je hebt al van alles geprobeerd maar merkt geen verandering
 • Je bent kritisch en zoekt iemand die aan de hand van veel werkervaring én bewezen adviezen met jou meedenkt

Hoe? Het traject bestaat uit vijf gesprekken van 55 minuten en duurt gemiddeld 2 tot 3 maanden. Naast de gesprekken kun je mij altijd in de beveiligde omgeving, vragen stellen op het moment dat je er doorheen zit of juist iets moois wilt delen.

Loes Waanders

Hoe fijn zou het zijn als...

 • Jij écht kunt genieten van jouw gezin én je baan zonder je voortdurend schuldig te voelen;
 • Keuzes maakt waar jíj blij van wordt zonder je te laten leiden door wat een ander daarvan denkt;
 • Onbeperkt (bewezen) adviezen en antwoorden op de opvoedvragen die jij hebt;
 • Vol energie wakker worden waardoor je die vrolijke partner & moeder bent die je graag wilt zijn.

De investering voor dit traject bedraagt 395 euro*

Daarvoor ontvang jij:

 • Persoonlijke inzichten en (bewezen) tips toegespitst op jouw situatie en vraag
 • Online 1 op 1 gesprekken in een beveiligde omgeving
 • De mogelijkheid om tussen 2 gesprekken in vragen te stellen
 • Toegang tot (gratis) aanvullende modules en handige tools voor nog mooiere (en langdurige) resultaten

* Veel werkgevers zijn bereid om deze kosten (deels) te vergoeden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject en de enige mogelijkheid om volledig 1 op 1 met mij samen te werken. Ik werk tijdens deze trajecten alleen met vrouwen die écht gemotiveerd zijn voor verandering. Ben jij zo’n moeder die haar situatie nog liever vandaag dan morgen wil verbeteren? Boek dan een gratis sessie in.

Zo werkt het

Stappen van kennismaking tot start

1

Gratis kennismaking

Bespreken van de vraag en inschatting welk product hier het beste op aansluit

2

Aanschaf product

Na betaling direct toegang tot jouw persoonlijke omgeving

3

Afspraak plannen

Plan direct een online videogesprek in via de digitale agenda

4

Videogesprek

Met 1 druk op de knop start jij het gesprek in jouw persoonlijke omgeving

Wat ouders zeggen...

"Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken met Loes. Zij heeft ons weer het vertrouwen in onszelf terug gegeven. Mijn partner en ik hebben minder ruzie, ik heb meer energie en ons zoontje is rustiger omdat we het nu écht samen doen. Nog wel op onze eigen manier maar dat is prima."

Mirthe

moeder van Jesse (0)

Wat fijn is aan Loes’ werkwijze is dat ze heel duidelijke uitleg geeft over dat wat mijn kind (aan)kan op haar leeftijd. Doordat ik haar nu beter begrijp, ontstaan er minder conflicten. Zowel tussen mijn dochter en ik, maar ook tussen mij & mijn partner.

Suzanne

Moeder van 2 kinderen (1 en 3)

Ik trok het al lange tijd niet meer. Ik voelde me over van alles schuldig en had het gevoel dat ik niets goed deed. Loes’ positieve, motiverende insteek en visie op goed-genoeg ouderschap heeft mij enorm geholpen om meer los te laten. Ik voel mij relaxter en daardoor een leukere moeder én partner.

Anna

moeder van 2 kinderen (1 en 4)

“Ik heb weinig vriendinnen met kinderen en voel mij vaak onzeker of ik het wel goed doe. Door de videogesprekken heb ik nieuwe inzichten opgedaan over mijzelf. Doordat ik beter voor mezelf zorg, ben ik geduldiger naar mijn kinderen en een vrolijke partner. Daarnaast raak niet meer zo snel van slag als het even minder goed gaat”.

Sibel

Moeder Melis (6 maanden)

Ik was de hele dag voor iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik vond het best een drempel om hulp te zoeken en daarom was het een uitkomst om deskundige hulp te ontvangen zonder dat ik hiervoor de deur uit moet. Ik voelde mij bij Loes direct op mijn gemak. Het lukt mij nu om tijd voor mezelf te plannen waardoor ik beter in mijn vel zit en het opvoeden makkelijker gaat.”.

Marloes

Moeder van Sam (6) en June (2)

“De gesprekken met Loes hebben zo'n wereld van verschil gemaakt. Ik geniet eindelijk weer van mijn werk zonder dat ik mij voortdurend schuldig voel naar mijn kinderen toe. Ik voel me nog weleens schuldig maar het lukt mij veel beter om dit los te laten. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen"

Anouk

moeder van Ise (1,5)