Working Mom Magazine 062020

Download hier mijn gratis E-Magazine 11 bewezen tips voor meer rust als werkende moeder

Wil jij genieten van jouw gezin én werk zonder schuldgevoel en dat eeuwige gestress?

Meld je aan voor mijn E-magazine met 11 bewezen tips die jou helpen naar een goede balans tussen gezin én werk!

loes_kantoor_mac

Gratis: Mom sessie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij de uitdagingen van het moederschap en meer te genieten van hun gezin. Daarnaast wil ik graag op de hoogte blijven van hun struggles. Daarom selecteer ik elke maand twee vrouwen voor een gratis working mom sessie van 30 minuten!

Hoe het werkt: jij vult vooraf een vragenlijst in waarin je aangeeft waar jij op dit moment mee worstelt. Dat kan zijn: Hoe kom ik van dat korte lontje af, een opvoedvraag of hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd en lijf?  We bespreken jouw situatie tijdens deze sessie en jij ontvangt van mij direct 2 bewezen, praktische tips. Ben je geselecteerd, dan neem ik persoonlijk contact met je op om de sessie in te plannen.

Wat ouders zeggen...

"Vooraf twijfelde ik of het niet te veel tijd zou kosten maar omdat ik echt verandering wilde besloot ik toch in te stappen. Uiteindelijk vond ik het heel fijn: precies dat wat ik nodig had. Het programma heeft mij meer rust en tijd voor mezelf opgeleverd. Wat ik daarnaast heel waardevol vond, was om te merken en weten dat ik er niet alleen zo in sta. Dit gevoel had ik wel vaak. Het programma zou ik aan alle werkende moeders met jonge kinderen aanbevelen en eigenlijk ook aan alle vaders haha!"

Sibel

Moeder Melis (6 maanden)

"Loes is een hele toegankelijke, vriendelijke meid. Ze stelt je gerust en doet het echt met je samen. Het grote voordeel vind ik dat je ook naast de gesprekken op haar terug kan vallen. Eindelijk hoefde ik het even niet meer allemaal zelf te doen en weten. Ik ben veel relaxter, positiever en pieker minder. Ik raad haar hulp aan voor alle vrouwen die moeder worden en zijn."

Marloes

Moeder van Sam (6) en June (2)

"Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken met Loes. Zij heeft ons weer het vertrouwen in onszelf terug gegeven. Mijn partner en ik hebben minder ruzie, ik heb meer energie en ons zoontje is rustiger omdat we het nu écht samen doen. Nog wel op onze eigen manier maar dat is prima."

Mirthe

moeder van Jesse (0)

Wat fijn is aan Loes’ werkwijze is dat ze heel duidelijke uitleg geeft over dat wat mijn kind (aan)kan op haar leeftijd. Doordat ik haar nu beter begrijp, ontstaan er minder conflicten. Zowel tussen mijn dochter en ik, maar ook tussen mij & mijn partner.

Suzanne

Moeder van 2 kinderen (1 en 3)

“De gesprekken met Loes hebben zo'n wereld van verschil gemaakt. Ik geniet eindelijk weer van mijn werk zonder dat ik mij voortdurend schuldig voel naar mijn kinderen toe. Ik voel me nog weleens schuldig maar het lukt mij veel beter om dit los te laten. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen"

Anouk

moeder van Ise (1,5)

"Loes is deskundig, persoonlijk, realistisch en positief. Het programma heeft mij het gevoel opgeleverd dat ik niet alleen sta, dat mijn struggles normaal zijn. Ook heb ik geleerd meer kleine keuzes te maken die grote invloed hebben - dat helpt me beter en vaker ontspannen, te kiezen waar ik in wil investeren en soms ook even te relativeren. Ik vind het bijna jammer dat het is afgelopen - al heb ik voorlopig ook genoeg inspiratie en bagage om weer vol goede moed verder te gaan."

Anna

moeder van 2 kinderen (1 en 4)