Download mijn gratis E-Magazine hoe jij de komende weken zonder stress doorkomt 10 bewezen tips hoe jij de komende tijd als werkende moeder met de kinderen thuis doorkomt

Deze crisis vraagt nogal wat van jou als moeder. Kun jij wel wat extra tips gebruiken om thuis het hoofd koel te houden nu de kinderen en jouw partner 24/7 thuis zijn én je daarnaast misschien ook nog moet werken?
Meld je dan hier aan en ik stuur hem naar je op!

Gratis: Mom sessie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij de uitdagingen van het moederschap en meer te genieten van hun gezin. Daarnaast wil ik graag op de hoogte blijven van hun struggles. Daarom selecteer ik elke maand twee vrouwen voor een gratis working mom sessie van 30 minuten!

Hoe het werkt: jij vult vooraf een vragenlijst in waarin je aangeeft waar jij op dit moment mee worstelt. Dat kan zijn: Hoe zorg ik voor een betere balans tussen mijn gezin en werk?  Maar ook een opvoedvraag. We bespreken dit tijdens de sessie en jij ontvangt van mij direct 2 concrete tips. Ben je geselecteerd, dan neem ik persoonlijk contact met je op om de sessie in te plannen. Juist nu je 24/7 thuis zit met de kinderen tijdens deze periode van het Coronavirus help ik jou graag om deze tijd zo goed mogelijk door te komen. 

Wat ouders zeggen...

Ik was de hele dag voor iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik vond het best een drempel om hulp te zoeken en daarom was het een uitkomst om deskundige hulp te ontvangen zonder dat ik hiervoor de deur uit moet. Ik voelde mij bij Loes direct op mijn gemak. Het lukt mij nu om tijd voor mezelf te plannen waardoor ik beter in mijn vel zit en het opvoeden makkelijker gaat.”.

Marloes

Moeder van Sam (6) en June (2)

"Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken met Loes. Zij heeft ons weer het vertrouwen in onszelf terug gegeven. Mijn partner en ik hebben minder ruzie, ik heb meer energie en ons zoontje is rustiger omdat we het nu écht samen doen. Nog wel op onze eigen manier maar dat is prima."

Mirthe

moeder van Jesse (0)

Ik trok het al lange tijd niet meer. Ik voelde me over van alles schuldig en had het gevoel dat ik niets goed deed. Loes’ positieve, motiverende insteek en visie op goed-genoeg ouderschap heeft mij enorm geholpen om meer los te laten. Ik voel mij relaxter en daardoor een leukere moeder én partner.

Anna

moeder van 2 kinderen (1 en 4)

“Ik heb weinig vriendinnen met kinderen en voel mij vaak onzeker of ik het wel goed doe. Door de videogesprekken heb ik nieuwe inzichten opgedaan over mijzelf. Doordat ik beter voor mezelf zorg, ben ik geduldiger naar mijn kinderen en een vrolijke partner. Daarnaast raak niet meer zo snel van slag als het even minder goed gaat”.

Sibel

Moeder Melis (6 maanden)

“De gesprekken met Loes hebben zo'n wereld van verschil gemaakt. Ik geniet eindelijk weer van mijn werk zonder dat ik mij voortdurend schuldig voel naar mijn kinderen toe. Ik voel me nog weleens schuldig maar het lukt mij veel beter om dit los te laten. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen"

Anouk

moeder van Ise (1,5)

Wat fijn is aan Loes’ werkwijze is dat ze heel duidelijke uitleg geeft over dat wat mijn kind (aan)kan op haar leeftijd. Doordat ik haar nu beter begrijp, ontstaan er minder conflicten. Zowel tussen mijn dochter en ik, maar ook tussen mij & mijn partner.

Suzanne

Moeder van 2 kinderen (1 en 3)

Gratis E-magazine!
  


 

10 bewezen tips

voor meer rust nu jij 24/7  met kids & werk thuis zit

DOWNLOAD
close-link