Gratis: Mom sessie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij de uitdagingen van het moederschap en meer te genieten van hun gezin. Daarnaast wil ik graag op de hoogte blijven van hun struggles. Daarom selecteer ik elke maand twee vrouwen voor een gratis working mom sessie van 30 minuten!

Hoe het werkt: jij vult vooraf een vragenlijst in met daarin jouw vraag. Dat kan zijn: Hoe combineer je je gezin met je werk zonder je schuldig te voelen? Of een opvoedvraag zoals: hoe ga ik om met de driftbuien van mijn kindje? We bespreken jouw vraag tijdens de sessie en jij ontvangt direct een aantal concrete tips. Ben je geselecteerd, dan neem ik persoonlijk contact met je op om de sessie in te plannen.

Download mijn E-book Ben jij als moeder klaar om het vanaf nu écht anders te gaan doen?

Laat mij jou helpen om keuzes te maken waar niet alleen jij maar ook jouw gezin blij van wordt. In mijn e-book geef ik daarom bewezen tips die jou daarbij helpen.

Het e-book is binnenkort te downloaden. Wil jij als eerst op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan en ik stuur hem direct naar je op zodra hij uit is!

Wat ouders zeggen...

Ik was de hele dag voor iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik vond het best een drempel om hulp te zoeken en daarom was het een uitkomst om deskundige hulp te ontvangen zonder dat ik hiervoor de deur uit moet. Ik voelde mij bij Loes direct op mijn gemak. Het lukt mij nu om tijd voor mezelf te plannen waardoor ik beter in mijn vel zit en het opvoeden makkelijker gaat.”.

Marloes

Moeder van Sam (6) en June (2)

“Ik heb weinig vriendinnen met kinderen en voel mij vaak onzeker of ik het wel goed doe. Door de videogesprekken heb ik nieuwe inzichten opgedaan over mijzelf. Doordat ik beter voor mezelf zorg, ben ik geduldiger naar mijn kinderen en een vrolijke partner. Daarnaast raak niet meer zo snel van slag als het even minder goed gaat”.

Sibel

Moeder Melis (6 maanden)

Ik trok het al lange tijd niet meer. Ik voelde me over van alles schuldig en had het gevoel dat ik niets goed deed. Loes’ positieve, motiverende insteek en visie op goed-genoeg ouderschap heeft mij enorm geholpen om meer los te laten. Ik voel mij relaxter en daardoor een leukere moeder én partner.

Anna

moeder van 2 kinderen (1 en 4)

Wat fijn is aan Loes’ werkwijze is dat ze heel duidelijke uitleg geeft over dat wat mijn kind (aan)kan op haar leeftijd. Doordat ik haar nu beter begrijp, ontstaan er minder conflicten. Zowel tussen mijn dochter en ik, maar ook tussen mij & mijn partner.

Suzanne

Moeder van 2 kinderen (1 en 3)

“De gesprekken met Loes hebben zo'n wereld van verschil gemaakt. Ik geniet eindelijk weer van mijn werk zonder dat ik mij voortdurend schuldig voel naar mijn kinderen toe. Ik voel me nog weleens schuldig maar het lukt mij veel beter om dit los te laten. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen"

Anouk

moeder van Ise (1,5)

"Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken met Loes. Zij heeft ons weer het vertrouwen in onszelf terug gegeven. Mijn partner en ik hebben minder ruzie, ik heb meer energie en ons zoontje is rustiger omdat we het nu écht samen doen. Nog wel op onze eigen manier maar dat is prima."

Mirthe

moeder van Jesse (0)