moeder geniet van kinderen

Programma: The Mom Movement Zonder schuldgevoel genieten van jouw gezin én werk, dat kan jij ook!

Ben jij een werkende moeder met jonge kinderen en vraag jij je vaak af hoe al die andere vrouwen dat doen? Gezin, die uitdagende baan, afspreken met vriendinnen en ook nog een gezellige relatie? Geloof mij, je bent niet de enige. Nog even snel dat mailtje voor het werk beantwoorden terwijl jouw zoontje met de duplo speelt of dat ellendige schuldgevoel als je jouw dochtertje als laatste van de opvang op haalt. Ben jij toe aan een betere balans tussen jouw werk en gezin waarin je tijd hebt voor jezelf? Zoek jij naar betrouwbare en bewezen tips in de jungle van opvoed- en moederschapadviezen? Dan ben je hier op de goede plek.

Is dit herkenbaar voor je...:

 • Die voortdurende onrust in je hoofd: je hebt voor je gevoel nergens écht tijd voor en al helemaal niet voor jezelf;
 • Dat schuldgevoel: op je werk voel je je een slechte moeder en thuis baal je dat je eerder van je werkt bent weg gegaan;
 • In de jungle van opvoedadviezen niet meer weten waar je goed aan doet;
 • Je wilt vertrouwen op jezelf en minder bezig zijn met wat een ander van jou vindt.

Hoe zou jij het vinden als ik jou daarbij help? Samen in een groep met andere werkende vrouwen die zich in jouw situatie herkennen. Als werkende moeder met een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden (of soms een stuk lager;)..). En nee ik ben niet de zoveelste coach die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn aantoonbare kennis en ervaring als onderzoeker en therapeut weet ik ook wat jou daadwerkelijk gaat helpen op de lange termijn. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

Want hoe fijn zou het zijn als:

 • Jij thuis ook écht thuis bent en niet in jouw hoofd bezig bent met je werk?
 • Jij weer plezier hebt aan jouw werk zonder je schuldig te voelen naar jouw kinderen?
 • Dat korte lontje weg is en je weer die vrolijke moeder en partner bent?
 • Jij positief en met aandacht kunt opvoeden op een manier die past bij jou én bij wat jouw kindje (aan)kan?
 • Jij tijd voor jezelf hebt én daar ook echt van kan genieten?

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. We volgen voor alles in ons leven cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’. Het moederschap moet je leren, net als jij hebt leren autorijden. Want het moment dat jij weet waar jouw valkuilen liggen en hoe jij daarmee om kan gaan wordt het opvoeden, maar ook jouw relatie en werk een stuk leuker én gemakkelijker!

Ben jij vanaf 13 april a.s. ook 2 maanden lang onderdeel van een selecte groep ambitieuze moeders die niet langer verlangen naar een goede balans, maar het echt gaan bereiken?

 

Het programma bevat acht modules die jij nodig hebt om binnen twee maanden meer rust in je hoofd en lijf te ervaren. Gebaseerd op bewezen tips en direct toe te passen in jouw situatie als werkende moeder. Het is een unieke verzameling van: video’s, werkbladen, PDF bestanden, online opdrachten, challenges een online community met andere werkende moeders. Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer:). Daarnaast ontvang jij toegang tot een eigen persoonlijke omgeving van waaruit wij (beveiligd) videobellen en waar jij tal van aanvullende modules kunt volgen. Last but not least..het programma zit bomvol 1:1 begeleiding. Juist dit maakt het uniek en zo effectief voor op de lange termijn. We starten met een kick-off sessie van een uur en vervolgens hebben we om de week contact tijdens een live 1:1 call. Daarnaast….heb jij onbeperkt de mogelijkheid om vragen te stellen gedurende twee maanden lang. Zowel via de online community als jouw persoonlijke omgeving. Jij hoeft dus niet tot een volgende call te wachten, maar krijgt direct van mij handige tips en adviezen.

Jij staat er niet meer alleen voor. We doen het vanaf nu samen.

De eerstvolgende groep gaat 13 april 2020 van start!

Dit zit er allemaal in het programma:

 • Een online 1 op 1 kick-off sessie van 1 uur;
 • Gedurende twee maanden lang om de week een 1 op 1 sessie van 30 minuten;
 • De mogelijkheid om mij onbeperkt vragen te stellen in zowel de persoonlijke als groepsomgeving;
 • Elke maandag een nieuwe module vol met video’s en werkbladen over het thema van die week;
 • Toegang tot de online community met andere werkende vrouwen;
 • Jouw persoonlijke omgeving van waaruit we beveiligd videobellen en allerlei modules klaarstaan;
 • (Bewezen) tips, opdrachten en handige tools om gelijk thuis mee aan de slag te gaan.

Thema’s die aan bod komen zijn: tijd voor jezelf, vinden van een goede balans tussen gezin en werk, schuldgevoel & perfectionisme, positief denken, omgaan met verwachtingen van anderen, relaxed opvoeden tijdens uitdagingen & stress.

Ben jij een doorpakker en besluit jij je voor 30 maart aan te melden? Dan ontvang jij een uur extra 1 op 1 calls.

 

Wat anderen zeggen:

Tot slot

De investering voor The MOM Movement bedraagt: 487 euro,- (Incl. BTW)

“The best thing a mother can give her child is a happy mom”

En als jij heel eerlijk bent naar jezelf…wat heeft het je tot nu toe al gekost om dit niet te doen? Om maar te blijven ploeteren, continu dat negatieve gevoel…niet écht kunnen genieten van jouw kinderen terwijl die jaren zo snel voorbij vliegen.

Ik heb veel zin om samen met jou aan de slag te gaan vanaf 13 april om jouw leven een flinke positieve boost te geven. Meer balans, meer genieten! Heb je vragen?

Gratis E-magazine!
  


 

10 bewezen tips

voor meer rust nu jij 24/7  met kids & werk thuis zit

DOWNLOAD
close-link