moeder_met_peuter_maisveld

Opvoedadvies

Jij bent op zoek naar gedegen opvoedadvies omdat je al langere tijd tegen gedrag van jouw peuter of kleuter aanloopt waar je je geen raad mee weet. Je vraagt je af welke benadering werkt en hebt zelf al van alles geprobeerd. Je wilt jouw kindje zo graag beter begrijpen en helpen. Maar niets lijkt ‘echt’ te werken.

Wat zou het fijn zijn als je tools hebt om jouw kindje op zo’n manier te benaderen dat het fijn voelt voor jou én hem. Tegenwoordig staat het internet vol met coaches en therapeuten die faciliteren in opvoedadvies. Of blogs met (tegenstrijdige) adviezen waardoor je in de opvoedjungle niet meer weet waar je goed aan doet. Wat jij zoekt is een iemand die daadwerkelijk weet ‘wat werkt’ en dit voor jou vertaalt naar praktische adviezen. Die echt kijkt naar jou en jouw gezin en niet komt met een pasklaar advies.  Maar jou voorziet van praktische handvatten zodat jij het daarna weer vol vertrouwen zelf kunt.

Klinkt dit als datgene wat jij nu zo goed kunt gebruiken?

Dan ben jij hier op de goede plek!

Wanneer is dit iets voor jou?

 • Je loopt vast in de opvoeding en al die goedbedoelde adviezen zorgen maar niet voor verandering;
 • Je kunt het gedrag van jouw kindje niet verklaren en zoekt een onafhankelijk iemand die met je meekijkt;
 • Jij hecht waarde aan onderbouwde tips en adviezen;
 • Jij bent op zoek naar een persoonlijke aanpak helemaal toegespitst op jouw opvoedvragen en gezinssituatie in plaats van een algemeen advies.

Hoe?
Het traject bestaat uit persoonlijke online calls van 45 minuten verspreid waarin jij alleen of met je partner aan kunt deelnemen. Naast de gesprekken kun je mij in jouw persoonlijke (beveiligde) omgeving vragen stellen op het moment dat je er even niet uitkomt of juist iets moois wilt delen. Én uniek aan mijn aanpak is de mogelijkheid tot videoanalyses. Je kunt in jouw persoonlijke omgeving een videofragment uploaden van een situatie thuis en ontvangt daarop een persoonlijke analyse met bijbehorende adviezen. Persoonlijker en op maat kan het niet… Hoe klinkt dit voor jou?

Wat andere vrouwen zeggen over dit traject:

 

Loes Waanders

Hoe fijn zou het zijn als jij...

 • weet hoe jij jouw kindje kunt benaderen op zo’n manier die aansluit bij zijn behoefte en ontwikkeling;
 • weet hoe jij kunt reageren op jouw kindje tijdens uitdagende momenten én daarbij zelf rustig blijft;
 • de band tussen jouw kindje en jou hierdoor verbetert;
 • jij daardoor weer vertrouwen hebt in jezelf en dat wat je doet;

Omdat geen enkele opvoedvraag hetzelfde is, denk ik altijd eerst even gratis en vrijblijvend met je mee. Op deze manier stel ik een pakket samen wat past bij júllie situatie. Maatwerk dus.

Daarin profiteer jij van deze support: 

 • 1 op 1 online calls vanuit jouw  persoonlijke online (beveiligde) omgeving;
 • De mogelijkheid om samen met jouw partner deel te nemen aan deze gesprekken;
 • Tussen sessies in de mogelijkheid om mij jouw persoonlijke vragen te stellen;
 • Werkbladen en instructiebladen met praktische tips;
 • Persoonlijke videoanalyses met bijbehorende adviezen;

Ben jij die moeder die haar situatie nog liever vandaag dan morgen ziet veranderen? Neem via onderstaande button contact op om een (gratis en vrijblijvend) telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Zo werkt het

Stappen van kennismaking tot start

1

Gratis kennismaking

Bespreken van de vraag en inschatting welk product hier het beste op aansluit

2

Aanschaf product

Na betaling direct toegang tot jouw persoonlijke omgeving

3

Afspraak plannen

Plan direct een online videogesprek in via de digitale agenda

4

Videogesprek

Met 1 druk op de knop start jij het gesprek in jouw persoonlijke omgeving

Wat ouders zeggen...

"Vooraf twijfelde ik of het niet te veel tijd zou kosten maar omdat ik echt verandering wilde besloot ik toch in te stappen. Uiteindelijk vond ik het heel fijn: precies dat wat ik nodig had. Het programma heeft mij meer rust en tijd voor mezelf opgeleverd. Wat ik daarnaast heel waardevol vond, was om te merken en weten dat ik er niet alleen zo in sta. Dit gevoel had ik wel vaak. Het programma zou ik aan alle werkende moeders met jonge kinderen aanbevelen en eigenlijk ook aan alle vaders haha!"

Sibel

Moeder Melis (6 maanden)

“De gesprekken met Loes hebben zo'n wereld van verschil gemaakt. Ik geniet eindelijk weer van mijn werk zonder dat ik mij voortdurend schuldig voel naar mijn kinderen toe. Ik voel me nog weleens schuldig maar het lukt mij veel beter om dit los te laten. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen"

Anouk

moeder van Ise (1,5)

"Ik heb zoveel gehad aan de gesprekken met Loes. Zij heeft ons weer het vertrouwen in onszelf terug gegeven. Mijn partner en ik hebben minder ruzie, ik heb meer energie en ons zoontje is rustiger omdat we het nu écht samen doen. Nog wel op onze eigen manier maar dat is prima."

Mirthe

moeder van Jesse (0)

"Loes is deskundig, persoonlijk, realistisch en positief. Het programma heeft mij het gevoel opgeleverd dat ik niet alleen sta, dat mijn struggles normaal zijn. Ook heb ik geleerd meer kleine keuzes te maken die grote invloed hebben - dat helpt me beter en vaker ontspannen, te kiezen waar ik in wil investeren en soms ook even te relativeren. Ik vind het bijna jammer dat het is afgelopen - al heb ik voorlopig ook genoeg inspiratie en bagage om weer vol goede moed verder te gaan."

Anna

moeder van 2 kinderen (1 en 4)

"Loes is een hele toegankelijke, vriendelijke meid. Ze stelt je gerust en doet het echt met je samen. Het grote voordeel vind ik dat je ook naast de gesprekken op haar terug kan vallen. Eindelijk hoefde ik het even niet meer allemaal zelf te doen en weten. Ik ben veel relaxter, positiever en pieker minder. Ik raad haar hulp aan voor alle vrouwen die moeder worden en zijn."

Marloes

Moeder van Sam (6) en June (2)

Wat fijn is aan Loes’ werkwijze is dat ze heel duidelijke uitleg geeft over dat wat mijn kind (aan)kan op haar leeftijd. Doordat ik haar nu beter begrijp, ontstaan er minder conflicten. Zowel tussen mijn dochter en ik, maar ook tussen mij & mijn partner.

Suzanne

Moeder van 2 kinderen (1 en 3)