Hoe jij ervoor zorgt dat jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert zonder straffen en eindeloos waarschuwen.

Speciaal voor ouders met jonge kinderen van 0-4 jaar

 

“Stop daar nou eens mee”
“Hoevaak moet ik je nog zeggen dat je niet mag slaan”
“Pas nou eens op, dat is gevaarlijk!”

 

Je bent dol op je kinderen maar ervaart de dagen met hen thuis ook als een uitdaging. Het voelt snel als ’teveel’. En daar schaam jij je soms voor.

 

➥Jij hebt het gevoel dat je niet doordringt tot jouw kind en hebt van alles geprobeerd: van ‘streng’ zijn tot ‘échte aandacht’ schenken maar niets zorgt ervoor dat hij naar je luistert;

➥ Jullie momenten samen ervaar je steeds vaker als stressvol in plaats van dat je ervan geniet;

➥ Je voelt je regelmatig een waardeloze ouder als je jezelf weer hoort schreeuwen en uit de slof schiet. Je denkt na afloop: “Dit had toch anders gekund en gemoeten”

➥ Jij begint de dag vol goede moed maar merkt dat je al snel op je tenen loopt en vervalt in het continu corrigeren en snauwen.

 

Zonde. Want deze jaren dat jouw kinderen jong zijn, komen niet meer terug.

Het leven is nu.

 

 

Kind luistert niet

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Jij het gedrag van jouw kind begrijpt waardoor je precies weet wat je kunt ZEGGEN en DOEN als jouw kind weigert zijn jas aan te trekken of een driftbui heeft;
 • Dat jij je zelfverzekerd voelt en rustig blijft ongeacht of jouw kind wel of niet luistert;
 • Zodat jij ook in het bijzijn van anderen minder bezig bent met hun mening maar jouw eigen aanpak volgt;
 • Je merkt dat het grenzen stellen geen ‘trucje’ is wat jou energie kost: maar juist energie én gezelligheid oplevert;
 • Dat je niet meer opziet tegen de dagen met jouw kind maar juist van jullie momenten samen geniet.

 

❌ Veel ouders die ik spreek denken dat “het er gewoon bij hoort” of dat het “een fase is die vanzelf weer over gaat….”.

 

Op basis van mijn jarenlange ervaring als orthopedagoog® kan ik je vertellen dat dat niet zo is…

Bekend van:

banner - bekend van

Kind luistert niet

Ja: het gedrag van jouw kindje verandert voortdurend tijdens die eerste jaren...

Maar wat veel ouders niet weten:

❌ Dat je tijdens elke fase weer tegen nieuw gedrag aanloopt maar jouw eigen frustraties zich wél blijven opstapelen waardoor het steeds lastiger wordt om nog rustig te reageren;

❌ Jij steeds onzekerder wordt niet alleen in het openbaar maar ook thuis en je je afvraagt wat je verkeerd doet;

❌ Dat het ongewenste gedrag wat je juist NIET wil zien onbewust steeds meer aandacht krijgt en daardoor juist erger wordt;

❌ Waardoor jij nóg harder aan het werk bent en jouw straffen of correcties steeds minder effect hebben;

❌ Dit zorgt voor een ongezellige sfeer in huis en negatieve interactie tussen jou en jouw kind.

Want jij hebt juist tijdens die eerste jaren zoveel invloed op de band met jouw kind. En dit kun ook nog eens veel makkelijker en sneller veranderen dan jij nu denkt!

“Als werkende ouder met jonge kinderen verricht je topsport.”

Het is dan ook niet gek dat het opvoeden je veel energie kost. Helemaal als je niet precies weet ‘wat werkt’. Voor praktisch alle grote dingen in ons leven volgen we een opleiding of cursus. Behalve voor het ouderschap. Terwijl dit een van de meest verantwoordelijkste én uitdagende taken in ons leven is.

 

Waarom moet je dit allemaal in je eentje uitvogelen? 

 

Best gek toch, als je erover nadenkt?

Omdat ik dagelijks ouders zie worstelen met het uitdagende gedrag van kinderen heb ik 13 jaar praktijkervaring als orthopedagoog® (MSc.) gebundeld in de cursus:

 

“Omgaan met boosheid en niet luisteren ( 0 t/m 4 jaar)”

Wat andere ouders zeggen:

recentie luisteren/boosheid 01

recentie luisteren/boosheid 02

recentie luisteren/boosheid 03

Inmiddels hebben al ruim 7500+ ouders aan de cursus deelgenomen
en beoordelen ze deze gemiddeld met een:

Loes Waanders Zweden binnen achter camera

Wat maakt deze cursus uniek?

❶ Bewezen effectief
Ik ben niet de zoveelste coach die helpt op basis van ervaring maar ik deel als orthopedagoog® bewezen tips die ook écht werken. Dit gecombineerd met concrete praktijkvoorbeelden zodat je het direct thuis in jouw gezin kunt toepassen en dus ook gaat zien dat jouw kind beter luistert en de frustraties afnemen

❷ Speciaal ontwikkeld voor werkende ouders 
Ik weet als geen ander hoe hectisch het leven met jonge kinderen is. Daarom zit de cursus vol korte video’s en veel visuele posters met concrete voorbeelden die je ook mag uitprinten om thuis te gebruiken. Want hoeveel opvoedboeken liggen er in jouw kast om te lezen? Precies…die uren bespaar je terwijl je wel die rust en gezelligheid terugkrijgt in jouw gezin waar je zo naar verlangt.

❸ Enorme waarde voor een belachelijk lage prijs
Mijn cursussen zijn al door ruim 15.000+ ouders gevolgd. Hierdoor kan ik de meest waardevolle informatie van de afgelopen 13 jaar praktijkervaring voor slechts een paar tientjes aanbieden. Voor deze cursus is er geen wachtlijst waardoor je direct met mijn tips aan de slag kunt als je merkt dat je al lange tijd vastloopt. Ter vergelijking: een 1:1 traject wat de meest intensieve vorm van begeleiding is die ik aanbied starten pas vanaf 1200 euro.

Wat jij krijgt:

 • De vier modules staan in een handige persoonlijke online leeromgeving waar jij maar liefst levenslang toegang toe hebt (T.w.v.: €199)
 • Jij ontvangt eigen inloggegevens en kunt dus waar en wanneer jij maar wilt eenvoudig de modules doorlopen
 • Elke module bevat een (of meerdere) korte video(‘s) met uitleg, bijlagen in de vorm van posters en stappenplannen en oefeningen voor thuis (T.w.v.: €99)
 • De posters zitten vol met handige voorbeeldzinnen die je kunt downloaden en thuis kunt ophangen zodat jij het eenvoudig zelf kunt toepassen
 • Meer dan 90 minuten aan video’s waarin met voorbeelden precies uitgelegd wordt hoe en in welke situaties jij de tips toepast én waar je op moet letten
 • Een bonusmodule met veelgestelde opvoedvragen (b.v.: “Wat te doen als je kind bijt?” of “Alternatieven voor straffen”) (T.w.v.: €79)
Inhoud van de vier modules
 1. De normale ontwikkeling van 0 tot 4: wat kan en mag je verwachten?
 2. Meestvoorkomende oorzaken van niet luisteren en frustratie bij jonge kinderen
 3. De grootste valkuilen die elke ouder herkent (maar zich niet van bewust is) én hoe je deze kunt voorkomen
 4. Wat jij kunt zeggen en doen
 5. Bonusmodule met veelvoorkomende opvoedvragen

Totale waarde: €377, lees snel verder hoe jij in aanmerking komt voor een vette korting!

Ik wil starten!

De cursus: "Hoe jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert"

 • Persoonlijke online leeromgeving
 • LifeTime toegang tot de cursus
 • Incl. App voor op je telefoon of tablet
 • Meer dan 90 min. aan video materiaal
 • Gratis Bonus video ‘meest gestelde opvoedvragen’ (60min!)
Yes, ik schrijf me in!

Meer ervaringen over de cursus
“Hoe jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert”

 

review luisteren boosheid 01

review luisteren boosheid 02

review luisteren boosheid 03

Meest gestelde vragen

Mijn kind is 7 jaar, heeft de cursus dan nog zin?

De cursus bevat maar liefst 4 modules én een bonusmodule. De eerste richt zich op de ontwikkeling van jonge kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. De 4 modules (3 gewone+bonus) die daarna volgen zitten vol met praktische tips die je voor een groot deel ook bij oudere kinderen in kunt zetten. Omdat ik veel concrete voorbeelden gebruik is het eenvoudig om ze thuis in jouw eigen situaties in te zetten. Leeftijd maakt dus voor het overgrote deel niet uit.

Ik ben bang dat het veel tijd kost en ik dat mezelf niet gun..

Tijd is voor alle werkende ouders een uitdaging. En precies dát was leidend bij het ontwikkelen van de cursus. De modules bestaan daarom uit korte video’s die je ook als audio kunt luisteren bijvoorbeeld onderweg naar je werk. De cursus is te volgen in een speciaal ontwikkelde App (Android en iOS) maar natuurlijk ook gewoon op je laptop of pc. Daarnaast werk ik met heel veel visuele voorbeelden zodat je makkelijk en snel door de inhoud heen scrollt. Ps…en als je heel eerlijk bent: hoeveel tijd besteed je per dag op je telefoon 😉. Door een paar keer per week 15 minuten aan de cursus te besteden vlieg je er zo doorheen én geeft je dit ook nog eens een veel fijner gevoel dan doelloos op Instagram struinen..win-win!

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is een must-follow voor alle ouders met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Want elke ouder krijgt te maken met situaties waarin jouw kind niet luistert of frustratie laat zien. Hoe meer je preventief: dus voordat het echt een probleem wordt al weet wat werkt: hoe minder energie het jou kost en je uitdagende situaties al voor kunt zijn.

Wanneer kan ik starten?

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot jouw eigen account. Je houdt onbeperkt toegang dus als het niet direct lukt om ermee aan de slag te gaan dan is dat geen probleem. Je profiteert alsnog van deze aanbieding en kunt alles op een later moment doornemen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt levenslang toegang tot de cursus. Dit geeft je de mogelijkheid om op een later moment nog eens terug te vallen op de uitleg in de cursusomgeving. Ik bood in het verleden alleen cursussen via Instagram aan waarbij alle cursusinhoud na een maand verdween. Omdat de cursisten aangaven dat ze het prettiger vonden om langer toegang te hebben en tips terug te kunnen lezen bied ik voor hetzelfde bedrag alle content onbeperkt aan!

Ga ik ook echt verandering zien?

JA, mits je natuurlijk ook echt aan de slag gaat met inhoud :). De cursus is ontzettend praktisch opgezet, dus geen eindeloze uitleg met algemene tips maar concrete voorbeelden! Zodat je ze ook direct in jouw gezin kunt toepassen.

Ik ben net ouder geworden, heb ik er al wat aan of ben ik te vroeg?

Wat goed dat je hier al zo bewust over nadenkt. Je kan niet vroeg genoeg beginnen: de tips en tricks die ik hier deel krijg je nergens aangereikt dus hoe fijn als jij al preventief weet ‘wat werkt’? De manier van communiceren en jullie onderlinge contact is zo bepalend voor hoe jouw kind zich voelt en zich ontwikkelt. Dus JA, absoluut.

Wat als ik twijfel of deze cursus aansluit bij mijn situatie?

Als je blijft twijfelen neem dan even contact met mij op via: info@loeswaanders.com. Dan denk ik graag nog even met je mee of de cursus aansluit bij jou(w situatie)!

 

Start meteen
Direct toegang tot de cursus!

Kind luistert niet

Over mij:

Als werkende moeder met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Opvoeding is daar een groot onderdeel van. Op het moment dat je ouder wordt kan het dan ook regelmatig voelen als een grote zoektocht. Je wordt doodgegooid met adviezen, maar hoe pas je dit toe op een manier die past bij jou en jouw gezin?

Want je wilt het allerbeste voor jouw kind maar merkt ook dat je in de dagelijkse drukte snel vervalt op automatische manieren van reageren. Wat zorgt voor een kort lontje een negatieve sfeer in huis. Dat is jammer, want er zijn zoveel bewezen tips die direct kunnen zorgen voor meer gezelligheid.

Daarom werk ik oplossingsgericht met de focus op het versterken van een positieve band tussen jou en jouw kind. De thema’s die in mijn werk centraal staan zijn: veiligheid, communicatie, verbinding en goed-genoeg ouderschap.

Want het hoeft niet perfect, echt niet.

Yes, ik geef me op!