Gevoelsposter kind 5-8 jaar

Help jouw kind zijn gevoelens herkennen en benoemen met deze poster!Speciaal voor 5-8 jarigen

Wil jij jouw kind helpen:

    1. Emoties te begrijpen en uiten? De poster ondersteunt kinderen van 5-8 jaar bij het herkennen en verwoorden van hun gevoelens, wat boosheid en verdriet laat dalen.
    2. Conflicten voorkomen? Door emoties beter te begrijpen en hier samen mee te oefenen zorgt dit direct voor meer verbinding tussen jou en je kind en minder ‘gedoe’ in huis.
    3. Duidelijke grenzen te stellen? Met de praktische tips die je ontvangt in je mailbox deel ik met jou hoe je op een liefdevolle en duidelijke manier met je kind communiceert. Minder strijd: meer gezelligheid!
    4. Duidelijker communiceren? De poster en bijbehorende tips helpt jullie om makkelijker te praten over  gevoelens en de behoefte van jouw kind, waardoor je misverstanden voor bent en er minder onzekerheid en frustratie ontstaat.

Deze poster helpt jou en jouw kind bij uitdagend gedrag zoals schelden, boosheid, verdriet of onzekerheid.

Je ontvangt de poster in de mail en daarin deel ik ook 3 tips met je hoe jij jouw kind kan helpen om op een andere manier met boosheid en verdiet om te gaan.

Van waarschuwen, dreigen, van alles proberen (zonder resultaat..) naar meer rust en begrip zodat je meer gezelligheid in huis ervaart.

Vul hier je contactgegevens in en ontvang de poster direct in je inbox!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van het gratis eMagazine en het versturen van meer praktische tips.
Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring

 

Bekend van: