Mijn zoon (4) wil het zwembad niet in

Geplaatst op 11 augustus 2020 in In de media

Eindelijk is het zomervakantie. Je hebt je verheugd op een lekkere vakantie bij het zwembad…maar jouw zoon van 4 is bang voor het water. Hoe ga je daarmee om? Ook gezien de zwemles die volgend jaar start. Lees hier het artikel waarin ik ben geïnterviewd door RTL Nieuws, met handige tips die je gelijk kunt toepassen!

Wil je meer weten over hoe je met de emoties van jouw kind kunt omgaan op een manier die voor jullie allebei prettig is? Dan is dit blog ook een aanrader of…

Geef je op voor mijn webinar: “Minder strijd, meer rust en positiviteit”! Voor slechts 19 euro neem ik je 75 minuten lang mee door middel van allemaal concrete voorbeelden en praktische tips. Ik leer je het gedrag van jouw kind beter begrijpen, geef je voorbeelden wat je concreet kunt doen en zeggen op de momenten dat de emoties hoog oplopen én zorgt voor verbinding en positiviteit tussen jou en jouw kind. Klinkt dit als iets wat je goed kunt gebruiken? Geef je dan in minder dan 1 minuut op via onderstaande button en je ontvangt het webinar direct in je mailbox. Veel kijkplezier!

Geef je hier op voor het webinar “Minder strijd, meer rust en positiviteit”