loes waanders 03

Vraag jij je ook af...

Waarom niemand jou heeft voorbereid op de meest uitdagende en verantwoordelijke ‘baan’ in jouw leven..: het ouderschap.

  • Hoe blijf je rustig tijdens die boze buien van jouw kind?
  • Je hebt veel vragen over het gedrag van jouw kind
  • Hoe combineer je jouw ambities met een gezinsleven zonder jezelf voorbij te lopen?

Voor ouders met kinderen die met meer focus en rust willen genieten van hun werk én gezin is er The MOM Movement.

Alle inzichten, handvaten en tips die ervoor zorgen dat je de tropenjaren een stuk makkelijker én leuker doorkomt.

 

Het programma in een notendop:

  • 8 modules gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, bewezen tips en praktische oefeningen die daadwerkelijk voor verandering zorgen
  • webinars over actuele onderwerpen zoals: de partnerrelatie, waarom perfect opvoeden helemaal niet nodig is, hoe ga je om met schuldgevoel en hoe zorg je voor meer focus op je werk én als je bij jouw kind(eren) bent
  • toegang tot een online community met andere werkende ouders wat zorgt voor veel herkenning en inspiratie
  • Elke twee weken een live Q&A of event waarbij jij al jouw vragen kan stellen

Na afloop:

✓ Begrijp jij het gedrag van jouw kind en jouw eigen reactie daarop beter
✓ Weet je waardoor jij onrust ervaart en hoe je dit voor kunt zijn
✓ Bepalen situaties niet langer hoe jij je voelt maar heb jij zelf grip op jouw emoties
✓ Maak je vaker tijd voor jezelf én lukt het je om daar van te genieten

Kortom: jij gaat structureel meer rust en plezier in jouw werk en gezin ervaren!

Dit zeggen andere ouders over het programma

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Caroline

Communicatiedirecteur, zoontje (1)

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Dit najaar start ik met een nieuwe groep!
Schrijf je in zodat je als eerste bericht van mij ontvangt als de deuren opengaan.

Wachtlijst programma The MOM Movement

Met deze inschrijving zit je nergens aan vast, maar ontvang je wel als allereerste een seintje als je je kan inschrijven (nog voor de lancering begint!).

Bekend van: