loes waanders 03

Vraag jij je ook af...

Of het soms niet wat makkelijker kan? En waarom niemand jou heeft voorbereid op de meest uitdagende en verantwoordelijke ‘baan’ in jouw leven..: het ouderschap.

  • Jouw partnerrelatie die verandert
  • Minder (lees: geen?!) tijd voor jezelf
  • Hoe combineer je jouw ambities met een gezinsleven?
  • Dat eindeloze schuldgevoel: wanneer doe je het goed?

Voor ambitieuze vrouwen met jonge kinderen die met meer focus en rust willen genieten van hun werk én gezin: The MOM Movement. 

Alle inzichten, handvaten en tips die ervoor zorgen dat je de tropenjaren een stuk makkelijker én leuker doorkomt.

 

Het programma in een notendop:

  • 8 modules gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek, bewezen tips en praktische oefeningen die daadwerkelijk voor verandering zorgen
  • webinars over actuele onderwerpen zoals: de partnerrelatie, waarom perfect opvoeden helemaal niet nodig is, hoe ga je om met schuldgevoel en hoe zorg je voor meer focus op je werk én als je bij jouw kind(eren) bent
  • toegang tot een online community met andere vrouwen die meer zijn dan alleen ‘moeder’ en ook zoeken naar manieren om hun ambities met hun gezin en eigen leven te combineren
  • Elke twee weken een live Q&A waarbij jij al jouw vragen kan stellen
  • Online events met interessante onderwerpen en sprekers

Na afloop:

✓ kun jij jouw werkmodus uitzetten als je thuis bent
✓ weet je waardoor jij onrust ervaart en hoe je dit voor kunt zijn
✓ weet jij waardoor veranderingen in de partnerrelatie ontstaan en hoe je hiermee omgaat
✓ weet je welke invloed de omgeving heeft op schuldgevoelens en perfectionisme én hoe je hiermee omgaat
✓ bepalen situaties niet langer hoe jij je voelt maar heb jij zelf grip op jouw emoties
✓ maak je vaker tijd voor jezelf én lukt het je om daar van te genieten

 

Dit zeggen andere ouders over het programma

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Rianne

Business analist UX, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Begin 2023 starten we weer.
Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen vrij!

Wachtlijst programma The MOM Movement

Met deze inschrijving zit je nergens aan vast, maar ontvang je wel als allereerste een seintje als je je kan inschrijven (nog voor de lancering begint!).

Bekend van: