Mentale last moeder

TOEN IK NA DE ZOVEELSTE DRUKKE WERKDAG BOOS REAGEERDE NAAR MIJN PARTNER EN KIND, ZEI IK TEGEN MIJN MAN: DIT MOET ANDERS”

 

Hoe fijn zou het zijn als jouw eigen stress, perfectionisme en het gedrag van jouw kind niet langer jouw dag bepalen maar jij weet hoe jij hier invloed op hebt zodat je zoveel meer plezier ervaart in jouw gezin én jouw werk en rust hebt in jouw hoofd! 

Bekend van:

Vraag jij je ook vaak af...

Hoe die andere ouders er zo ‘in control’ uitzien ondanks drukke deadlines op hun werk of rustig reageren op de driftbuien van hun kind terwijl jij uit elkaar ploft van irritatie?

Mijn naam is Loes en in de afgelopen 12+ jaar als orthopedagoog (MSc.) heb ik meer dan 10.000 gezinnen geholpen om het opvoeden makkelijker en stukken minder stressvol te maken, ook met jouw drukke baan ernaast!

Waardoor jij meer plezier, rust en een betere band met je kind ervaart.

Weet dat jij dit ook kan bereiken. 

Wat doet een orthopedagoog

Word jij er ook moe van dat je elke dag weer in dezelfde negatieve spiraal zit?

Doordat je…:

 • Te vaak boos naar jouw kind en/of partner reageert en jij je daar na afloop schuldig over voelt
 • Voor je gevoel (te) weinig controle hebt op het uitdagende gedrag van jouw kind wat bij jou zorgt voor irritatie en onzekerheid
 • Op de momenten dat je vrij bent zit je vaak in jouw hoofd en ben je vooral bezig met andere dingen (eigenlijk staat jouw hoofd altijd ‘aan’)
 • In plaats van te genieten ben je vooral bezig met alles wat ‘nog moet‘ (de was, die mail voor je werk enz.) dit kost je bakken met energie
 • Veel twijfelt: Doe ik het wel goed als moeder? Zou ik niet strenger moeten zijn? Moet ik niet meer/minder werken…? 

En eigenlijk baal je hiervan. Je hebt alles, maar toch geniet je er niet van.

Sinds je ouder bent heb je vaak het gevoel dat je alles maar ‘half’ (werk, gezin) doet.

Daarnaast is het thuis vaak ongezellig omdat jij ook ontploft als jouw kind boos is. Je voelt je vaker politieagent dan die liefdevolle, geduldige ouder die je eigenlijk zo graag zou willen zijn.

Meld je aan

Wat ik in mijn werk als orthopedagoog (MSc.) dan vaak zie gebeuren zijn deze 2 dingen:

 1. Je probeert van alles om meer grip te krijgen op de oorzaken van jouw onrust. Het negeren van appjes of je googled je suf naar (opvoed)tips. Maar in plaats van dat dit rust oplevert, kost het jou juist bakken met energie….
 2. Daarnaast zie ik veel ouders de oplossing zoeken in externe dingen: het volgen van weer een nieuwe cursus ’timemanagement’, een weekendje weg boeken om bij te slapen of dat zoveelste opvoedboek.

❌ Maar in plaats van dat dit zorgt voor meer rust, leidt het vaak alleen maar tot nog meer stress. Ik zal je uitleggen hoe dat komt.

Waarom dit niet werkt...

Op basis van 12+ jaar werkervaring als orthopedagoog (MSc.) kan ik je vertellen: al die losse tips of het zoveelste weekend weg gaat je op de lange termijn niet verder helpen.

Integendeel: het kan zelfs averechts werken…

Want wat er eigenlijk gebeurt is dat jij de lat voor jezelf (te) hoog legt omdat je denkt dat die tips ein-de-lijk voor verandering gaan zorgen…

❌ En wat er dan ontstaat is stress (“Help, ik heb zoveel tips in huis maar niets werkt dus het ligt vast aan mij”)

❌ Onzekerheid (“Als het mij zelfs met al die tips niet lukt, dan ben ik een waardeloze moeder”)

Schaamte (“Waarom heb ik hier last van en andere ouders niet?!”).

Wat jij nodig hebt zijn geen ‘quick fix tips’. Maar:

✅ Weten hoe jij controle krijgt op jezelf en al die gedachtes in jouw hoofd, in plaats van de controle zoekt in het gedrag van jouw kind of jouw (eindeloze) to-do lijst. Omdat we uit onderzoek en praktijk weten dat het zoveel sneller zorgt voor meer rust in huis en (zelf)vertrouwen bij jou wanneer jij in staat bent om JEZELF te controleren…

✅ Begeleiding die jou helpt op de momenten dat je het gevoel hebt dat je alles maar ‘half’ doet of je voor de zoveelste keer geïrriteerd reageert terwijl je dat eigenlijk niet wilt. Zodat je niet afhaakt omdat iets ‘niet werkt’ maar jij vragen kan stellen en persoonlijke adviezen krijgt.

✅ Zodat jij jouw doelen: meer rust, focus en plezier veel sneller behaalt!

En precies dit is wat jij ontvangt in mijn programma The MOM Movement.

Want als jij verandert, dan verandert jouw kind vanzelf met je mee…

En trust me..: ik leer je niet om nog meer te doen, maar ik leer je om structureel dingen anders te doen.

Dit wil ik ook

Wat andere vrouwen zeggen:

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Rianne

Business analist UX, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Loes in het bos

Hoe fijn zou het zijn als...

✓ Jij 10 weken lang al jouw vragen aan mij kan stellen: van uitdagende opvoedsituaties tot hoe jij jouw lat lager legt… zodat jij jouw kind en jezelf beter beter begrijpt waardoor jij jouw eigen stress en boosheid vaker voor bent wat zorgt voor meer verbinding met jezelf en de band tussen jouw kind sterker maakt.

✓ Externe omstandigheden: die stress op je werk of de uitbarstingen van jouw kind niet langer jouw dag bepalen, maar jij met mijn bewezen tools precies weet hoe je dit kan loslaten waardoor je veel meer focus en plezier hebt in jouw werk en als je met jouw kind bent!

✓ Jij ervaringen en tips kan uitwisselen met andere ouders wat direct zorgt voor meer (zelf)vertrouwen, herkenning en het gevoel dat je niet de enige bent die hiermee worstelt? 

✓ Jij door eenvoudige oefeningen (kost je < 5 minuten per dag!) jouw werkmodus uitzet als je thuis bent en je écht aanwezig bent met jouw kind(eren).

Je met mijn vier stappenplan leert hoe je schuldgevoelens, meningen, perfectionisme en druk van buitenaf los kan laten zodat je keuzes maakt die werken voor jou(w gezin).

Schrijf je nu in en ontvang 10 weken lang mijn begeleiding zodat jij niet langer gaat dromen van meer rust, plezier en focus…

Maar het ook écht zelf gaat ervaren!

Of voor slechts 95 euro per maand!*

Ik wil dit ook!

*Als je kiest voor een termijnbetaling, de korting wordt automatisch verrekend

Wat vind je NIET in dit programma:

❌ Tips die op papier heel mooi klinken maar in de praktijk met kinderen niet werken, zoals: zorgen voor een opgeruimd huis (rolt er net een bak lego omver) of uitgebreide ochtendrituelen (het is al een medaille waard als je iedereen op tijd met een gevulde maag hebt afgeleverd op school)

❌ Alleen maar ‘eigen ervaring’ tips. Coaches ploppen als paddenstoelen uit de grond: bij mij vind je 12+ jaar ervaring en voorbeelden vanuit mijn werk als orthopedagoog (Msc.). Soms aangevuld met eigen situaties want bij mij gaat het ook echt niet altijd perfect…

❌ Ook wil ik je niet overladen met uren videomateriaal. Dit matcht namelijk totaal niet met een chaotisch en druk gezinsleven


Ik leer je wél hoe je zorgt voor meer verbinding met jouw kind waardoor jij
meer energie ervaart en je jouw gezin met zoveel meer plezier combineert met jouw eigen dromen en ambities!

Dit wil ik!

IK WAS GEWEND DAT MET HARD WERKEN ALLES ‘LUKT’. TOTDAT IK MOEDER WERD. ONDANKS DAT IK ZO MIJN BEST DOE, VOELT HET NOOIT GOED (GENOEG)…

Karin, manager internationaal bedrijf, dochter (3) en zoontje (4 maanden).

Ervaringen van ouders die jou zijn voorgegaan:

Review TMM 2023 - 5

Review TMM 2023 - 9

Review TMM 2023 - 1

Waarom dit programma?

0

Jaar ervaring

Orthopedagoog (MSc.) 12+ jaar werkzaam met gezinnen

0

Gezinnen geholpen

Ruim 10.000 gezinnen geholpen naar rust en plezier in het ouderschap

0

Gemiddelde beoordeling

Van ouders die TMM hebben gevolgd!

0

Publicaties in landelijke media

40+ publicaties in landelijke media waaronder: &C, AD, NU.nl, Volkskrant, RTL

Dit zit er allemaal bij:10 weken lang samen aan de slag

Geen 1 kind is hetzelfde en ook elke ouder is uniek. Daarom krijg jij 10 weken lang mijn persoonlijke begeleiding zodat jij altijd al jouw vragen kan stellen en antwoorden krijgt die passen bij jouw specifieke situatie zodat je jouw doelen veel sneller haalt

3+ uur aan videolessen, opgedeeld in korte video’s van max. 15 minuten vol met tips zodat je ze direct thuis kan toepassen (extra handig: de video’s kun je ook als audio luisteren)

✔ Een compleet digitaal werkboek met daarin alle voorbeelden, tips en oefeningen zodat je een oefening of uitleg snel en makkelijk terug vindt zonder dat je de hele cursus door moet zoeken.

✔ Om de week (online) LIVE Q&A’s en expertsessies zodat je ook echt persoonlijke adviezen ontvangt die passen bij jou(w gezin) en voor minder frustratie in huis zorgen: in plaats van algemene adviezen die je ook op google kan vinden en in de praktijk niet werken…

✔ Toegang tot een online community met andere werkende ouders waarin je jouw ervaringen én successen kan delen wat zorgt voor zoveel begrip, herkenning en motivatie: die bekende ‘village‘ die we in het echte leven vaak missen

✔ 6 modules gebaseerd op bewezen effectieve tools én 12+ jaar werkervaring als orthopedagoog  (MSc.) wat zorgt voor oefeningen die ook aansluiten bij de praktijk van een druk gezinsleven en je precies weet HOE je het thuis kan toepassen

✔ Maar liefst 6 maanden lang toegang tot alle modules: het leven met kinderen is onvoorspelbaar. Dus als er iets tussenkomt heb je nog steeds alle tijd om de video’s en oefeningen (terug) te kijken! 

✔ Toegang tot een persoonlijke app zodat jij alle tips en voorbeeldzinnen altijd bij je hebt: zodat je ook tijdens die driftbui in de speeltuin precies weet wat werkt om de boosheid vaker voor te zijn

Vanaf 2 oktober heb ik weer plek voor een nieuwe groep gedreven ouders. Wil jij dit ook? Schrijf je in via onderstaande button en dan zien we elkaar snel.

Inhoud van de zes modules

 1. Jouw doelen stellen
  Samen stellen we haalbare doelen (vooraf doelen stellen vergroot de kans op succes!) en ervaar hoe je met 2 inzichtgevende oefeningen jouw eigen behoeftes en prioriteiten in 10 minuten helder krijgt.
 2. Hoe werkt jouw brein 
  Leer de meest belangrijke functies van jouw brein begrijpen en hoe dit jouw gedrag (boosheid, stress) beïnvloedt. Ontdek hoe jij deze functies kan beïnvloeden zodat jij frustratie, irritatie en stress vaker vaker voor bent.
 3. Jouw overtuigingen en gedachten
  Dat gejengel van jouw kind, die file: dit zijn niet de werkelijke redenen van jouw frustratie. Wat wel? Dat ontdek je in deze module.
 4. Minder stress, meer genieten!
  Hoe herken jij jouw eigen stress, hoe werkt jouw stress-systeem en ontvang mijn bewezen effectieve aanpak en tools die je helpen om op een gezonde manier met stress om te gaan waardoor je rustig blijft ondanks een hoge werkdruk of als jouw kind een driftbui heeft  (+ 15+ bewezen effectieve tools om rustig te reageren tijdens uitdagende momenten).
 5. Van politieagent naar relaxte ouder
  Wat doe je als jouw kind niet luistert of brutaal gedrag laat zien? Leer alles over wat écht belangrijk is als het gaat om opvoeden, jouw kind beter begrijpen en waarom je vaker achterover mag leunen zodat je boosheid vaker voor kan zijn en jullie onderlinge band sterker wordt.
 6. Waarom voor jezelf zorgen zo belangrijk is.
  Waarom jezelf vaker op nr. 1 zetten geen luxe maar noodzaak is: want als jij het niet doet, dan gebeurt het niet. Vol concrete voorbeelden hoe je dit structureel en in weinig tijd kan doen met een druk gezinsleven ernaast zonder schuldgevoel of dat je daarvoor een week lang naar Italië moet om te mediteren op een bergtop;).
 7. Meer rust en focus in carrière én gezin
  Hoe combineer je jouw ambities met jouw gezin? Wat maakt jou een ‘goede’ moeder? Leer nee zeggen en prioriteiten stellen zodat jij meer rust in je hoofd ervaart en je met focus op jouw werk zit én bij jouw kinderen bent.

Ik gun mezelf en mijn gezin ook meer rust!

Toegang tot deze verdiepende masterclasses van deze topexperts!

 

Expert masterclass: Bureau Liefhebbers wil dat ouders lovers blijven en elkaar zo happy en succesvol mogelijk liefhebben. Juist tijdens de pittige tropenjaren. Tijdens deze expertsessie delen zij de meest voorkomende valkuilen in de partnerrelatie én fijne oefeningen hoe je hier in de alledaagse praktijk mee omgaat.

Expert masterclass: Belle Barbé is pedagoog en gespecialiseerd in de seksuele ontwikkeling van kinderen. Tijdens deze avond deelt ze hoe de seksuele ontwikkeling van kinderen (0-12 jaar) verloopt, welk gedrag gezond is bij welke leeftijd en hoe je als ouder jouw kind op dit gebied goed kan begeleiden. Belle sluit af met 10 gouden tips voor de seksuele opvoeding en je hebt de mogelijkheid om haar vragen te stellen!

Hier wil ik bij zijn!

Daarnaast ontvang je ook nog eens al deze waardevolle bonussen:

✅ Bonusmodule: Top 3 taboes in het moederschap: Hoe ga je om met schuldgevoelens, wat als het ouderschap (soms) tegenvalt, doe ik het wel goed (genoeg)? (T.w.v. 129 euro)

Bonusmodule: Hoe je jouw relatie ook mét een kind, gezellig houdt. Op welke manier de partnerrelatie verandert, hoe je hiermee omgaat en hoe je de zorg- en taakverdeling in balans houdt. (T.w.v. 129 euro)

 

Bonusmasterclass: Voeding, hormonen en mindset (Expert Anouk Hoogeveen). De impact van mindset en voeding op jouw energielevel en hormoonhuishouding. (T.w.v. 79 euro)

De totale waarde van de bonussen bedraagt  maar liefst €337, stap je nu in dan krijg je deze drie bonussen er GRATIS bij!

Yes, ik schrijf me in!

WAT ER OOK MET JOU KAN GEBEUREN…:

Als je ook bereid bent om te gaan voor verandering…

 

Review MomMovement 03

Review MomMovement 04

Review TMM 2023 - 6

Review TMM 2023 - 8

Review TMM 2023 - 7


Schrijf je in door op onderstaande button te klikken en dan ontvang jij vanaf 2 oktober ook 10 weken lang mijn begeleiding:

Aan de slag

Je kan jouw kind niet leren, wat jij niet hebt. 

Jouw kind heeft geen perfecte ouder nodig, maar wel een ouder die voorleeft hoe hij omgaat met met onzekerheid, stress of afwijzing.

Meest gestelde vragen

Moet ik live aanwezig zijn?

Dat hoeft niet, maar het is natuurlijk wel veel leuker! Het programma volg je in je eigen tijd. De (online) live Q&A’s en expert sessies zijn het meest waardevol als je live aanwezig bent. Maar ik snap goed dat dit in de praktijk niet altijd lukt. Daarom neem ik ze voor je op en vind je de opnames terug in de online community zodat je ze terugkijkt op een moment wat jou goed uitkomt.

Is dit erg anders dan de cursussen over boosheid?

Ja: totaal anders. Mijn opvoedcursussen zijn een mooie manier om je te verdiepen in de ontwikkeling van jouw kind. Maar als ouder doorloop je ook een ontwikkeling en daar is nog veel te weinig aandacht voor. Best gek eigenlijk als je je beseft dat kinderen voor het overgrote deel (90%) leren door dat wat ze ZIEN van ons in plaats van dat wat wij ze ZEGGEN. Hoe jij zorgt voor jezelf is de manier hoe jouw kind leert zorgen voor zichzelf.  Hoe jij omgaat met uitdagingen en stress is de manier hoe jouw kind hiermee leert omgaan. Wanneer jij (te) vaak uit elkaar ploft als jouw kind een boze bui heeft, hoe kun je jouw kind dan aanleren om wel rustig te blijven…? Maar weet dat jij in staat bent om die patronen te doorbreken. Ik leer je precies hoe jij dit ook bereikt in 4 stappenplan. Een basis waar je de rest van het ouderschap op terug kan vallen. Daarnaast zorgt mijn persoonlijke begeleiding ervoor dat je ook echt in de actiemodus komt en jij vragen kan stellen als je vastloopt waardoor jij jouw doelen zoveel sneller behaalt.

Waarin verschilt jouw aanpak van die van een ander?

Tegenwoordig ploppen de goeroes en coaches als paddenstoelen uit de grond. Ik snap dat het aanbod overweldigend kan zijn. Tip: check eens het trackrecord van de betreffende persoon (bv. het linkedinprofiel). Geeft ze aan jarenlange ervaring te hebben of is dat ook echt zo? Coach is namelijk een onbeschermde titel die iedereen zichzelf mag geven. Bij mij vind je geen ‘quick fix’ adviezen of tips die je ook op google kan vinden. Maar bewezen effectieve informatie én vooral oefeningen die je direct in je leven gaat toepassen zodat je ook daadwerkelijk verandering voelt bij jezelf. Met ruim 12+ jaar praktijkervaring als orthopedagoog ben ik gespecialiseerd in deze onderwerpen en weet ik niet alleen goed wat er speelt, maar ook wat (aantoonbaar) werkt.

Voor welk type vrouw is dit programma geschikt?

Je bent zelfstandig, in staat om te reflecteren op jezelf en neemt verantwoordelijkheid. Je hoeft echt niet alles zelf te weten en kunnen, maar het programma vraagt wel een mate van interesse en commitment om het in de praktijk toe te passen. Verandering komt helaas niet vanzelf :). Daarnaast beschik je in de basis over een positieve houding, tuurlijk mag die bij vlagen verdwenen zijn: dan help ik je graag om dit weer terug te vinden!

Ik heb al een keer eerder een cursus gevolgd gericht op het ouderschap, wat voegt dit toe?

Wat goed dat je hier al zo bewust mee bezig bent! Verdiepen in de opvoeden doe je (mijn inziens) je hele leven lang. En ook vooral niet bij 1 dezelfde persoon. Dat is zonde: van iedereen leer je weer iets nieuws. In je werk of studietijd heb je (hoop ik) ook veel mogen leren bij verschillende personen. Het ouderschap zie ik als de meest verantwoordelijke ‘baan’ in ons leven. Dus het is volkomen logisch dat je in elke fase op zoek bent naar andere informatie of ervaren professionals die het vanuit een andere invalshoek met jou delen.

Ik werk zelf in de zorg/het onderwijs en schaam me een beetje dat ik dit 'nodig' heb.

Wat ontzettend goed dat je je al bewust bent van het feit dat jouw emmer overloopt. Dit is de meest belangrijke stap in verandering. Daarbij weet ik uit eigen ervaring dat de werkdruk in deze sectoren vaak hoog is. Des te belangrijker is het om goed voor jezelf te zorgen, je bent dus juist heel goed bezig door deze stap te zetten. Daarnaast leren kinderen voor het overgrote deel door wat ze zien, dus ook wat ze zien van jou. Hoe jij omgaat met stress of uitdagingen.

Daarnaast is het goed om je te realiseren dat jij jouw werksetting niet veranderen, maar je hebt wel invloed op hoe jij hiermee omgaat. Weet dat jij juist voor andere collega’s een inspiratie bent. En…je niet langer druk maken om wat een ander van jou vindt is ook onderdeel van dit traject. Kortom: ik kijk ernaar uit om samen met jou en alle andere vrouwen aan de slag te gaan!

Wat moet ik mij voorstellen bij de community?

Hierin vind je interessante artikelen en posts waar je inspiratie en (h)erkenning uithaalt, toffe live events en contact met gelijkgestemden. Wat betreft het laatste: je zit dus met andere werkende vrouwen met jonge kinderen die net als jij niet alleen ‘moeder’ zijn maar ook hun eigen leven leuk en belangrijk vinden. Je kan hier zo actief in zijn als je zelf wilt. Het is vooral een positieve omgeving waarin we elkaar upliften en inspireren en waar je veel herkenning zult vinden. Alles wat je hier deelt is vertrouwelijk en alleen inzichtelijk voor deelnemers van het programma. Wil je alleen aansluiten bij de events, ook dat is prima!

Wat als ik niet tevreden ben over het programma?

Na het begeleiden van 300+ andere vrouwen en hun enorme enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je vooral blij gaat zijn met het programma. Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop zal doen hanteer ik een 21 dagen, no cure, no pay periode. Wees je er van bewust dat dit traject een dans is, “it takes two to tango”. Dus ik verwacht dat jij 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw deelname tijdens de LIVE momenten, community en de begeleidende video’s en oefeningen. Niet tevreden?

Dan geef ik je met liefde je geld terug als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan deze twee voorwaarden: je hebt het programma niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de modules doorlopen.

niet goed geld terug garantie - Innerpulse

Wanneer is dit programma NIET geschikt?

Wanneer je merkt dat jouw problemen complexer zijn dan hierboven beschreven en waarbij persoonlijke begeleiding de voorkeur geniet. Neem in dat geval contact op met jouw huisarts of andere zorgprofessional.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ik run zelf een bedrijf naast de zorg voor onze 2 zoontjes en weet als geen ander hoe druk het leven met jonge kinderen is. Dit was telkens leidend in de opzet van het programma. De 6 modules volg je in jouw eigen tijd en met behulp van een speciale app ook waar jij maar wilt. De video’s zijn ook als audio te beluisteren, heel handig want zo kun je bijvoorbeeld onderweg naar je werk ook verder met de cursus en ga je vlot door de content heen. Het is dus zo opgezet dat het jou geen tijd kost, maar juist tijd en energie oplevert! Wat je nodig hebt is vooral bewustzijn en focus. Ik deel namelijk tal van oefeningen die je eenvoudig tijdens alledaagse situaties kan inzetten. Een twijfel die ik vaak hoor is: “maar ik heb er geen tijd voor”… De vraag die ik dan vaak stel (en die jij aan jezelf kunt stellen) is: hoe belangrijk is het voor je om te veranderen? Hoeveel last heb jij (of jouw gezin) ervan? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon ;)?
Want hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Maar er zijn vaak veel meer redenen om het WEL te doen. Het leven is nu.

Kan ik ook vragen stellen?

Ja! Tijdens de expertsessies en Q&A’s heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vragen te stellen. Daarnaast heb je ook toegang tot een online community waar je vragen en ervaringen kan uitwisselen met andere vrouwen die zich herkennen in jouw situatie. Uiteraard wordt alle informatie die je deelt vertrouwelijk behandeld in een gesloten omgeving.

Zijn de kosten aftrekbaar/kan ik het door mijn werkgever laten vergoeden?

Ja, het zijn opleidingskosten die je kan indienen bij de belastingdienst en/of jouw werkgever. Via een werkgever kan dit vaak vanuit een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelingsbudget. Voor de precieze mogelijkheden kun je het beste navraag doen bij jouw leidinggevende. Als je ondernemer bent, kan je de kosten en ook de btw aftrekken. Doe altijd even navraag bij jouw boekhouder om dit te checken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Op de check-out pagina kan je kiezen voor een eenmalige betaling, in 3 termijnen of 6 termijnen zodat de investering jou niet belemmert in jouw behoefte om je te ontwikkelen als ouder!

Wat levert dit traject mij op?

Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijke vraag waar jij jouw aandacht op wil richten. Maar ik zie een enorme prioriteit voor nu en de komende jaren om als ouder om te leren gaan met uitdagingen zoals: stress, onzekerheden, afwijzing, nee zeggen enzovoort. Niet alleen voor jezelf, maar ook (vooral!) voor jouw kind. De huidige generatie kinderen krijgt steeds meer uitdagingen in hun leven, steeds meer continue prikkels en mogelijkheden. Het is zo belangrijk dat wij als volwassenen voorleven zodat zij automatisch via ons leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Want kinderen leren vooral door dat wat wij doen in plaats van dat wat we zeggen.

Ik zal je wat voorbeelden geven: 
Persoonlijk: meer rust, focus, keuzes maken die passen bij waar jij blij van wordt, genieten van het ‘nu’, meer zelfvertrouwen en positiviteit
Zakelijk: prioriteiten stellen, grenzen (h)erkennen en aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, rust en focus, gevoel van ‘goed genoeg’
Relatie: wederzijds begrip, positieve manier van communicatie, waardering 
Gezin: gedrag van het kind beter begrijpen, betere band met je kind, meer genieten van de momenten samen, en meer met volle aandacht in het moment zijn.

Tot slot…
De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché i know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. 

En ik weet dat veel vrouwen het spannend vinden. Maar onthoud: als je blijft doen wat je altijd al deed, dan weet je dat je krijgt wat je altijd al kreeg.

Zet die stap, vandaag nog want jij bent het waard!

Ontvang 10 weken lang mijn begeleiding voor slechts €550

* Of 95 euro/maand als je kiest voor termijnbetaling.
* Werkgeversvergoeding is mogelijk

Over mij:

Als werkende vrouw met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Of soms ook gewoon wat lager. We hebben als gezin ruim 3,5 jaar in Zweden gewoond en dit in combinatie met mijn 12+ jaar werkervaring als orthopedagoog, heeft mijn ogen geopend.

We leven in een maatschappij die veel vraagt van ouders maar ook van kinderen. Het gaat mij aan het hart hoeveel ouders op structurele basis stress ervaren. Want hoe wij ons als ouder voelen, heeft direct impact op hoe ons kind zich voelt en de onderlinge interactie. De prikkels en uitdagingen (klimaat, oorlogen) worden de komende jaren alleen maar groter.

De vaardigheden om met stress en uitdagingen om te gaan worden dus alleen maar belangrijker. We hebben namelijk maar beperkt invloed op wat er om ons heen gebeurt, maar wél op hoe JIJ hiermee omgaat.

Ik wil jou helpen om het gedrag van jouw kind én jouw eigen reactie daarop beter te begrijpen en bewustzijn te vergroten hoe ons hoofd invloed heeft op hoe we ons voelen en gedragen. Mijn missie: meer plezier, verbinding en rust in gezinnen! Bij mij staat een praktische, positieve en vooral…geruststellende benadering centraal. Want als ouder ‘moet’ je al genoeg.

Ik doe mee!