Loes Waanders spreker

TOEN IK NA DE ZOVEELSTE DRUKKE WERKDAG BOOS REAGEERDE NAAR MIJN PARTNER EN KIND, ZEI IK TEGEN MIJN MAN: DIT MOET ANDERS”

In 9 weken naar meer plezier en focus in jouw gezin, werk en rust in jouw hoofd!
Start: 13 mei 2024 

Voor als jij klaar bent met die onrust en frustraties in huis en je zoekt naar meer energie en plezier in werk en gezin!

Inmiddels zijn 500+ werkende vrouwen jou voorgegaan en beoordeelden zij dit traject gemiddeld met een 9.1 (!).

Dit wil ik

Maja van Lente
Maja van Lente
04/10/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ben nu bezig met de pilot versie van : omgaan met boosheid, niet luisteren en brutaal gedrag voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Ik ben zeer tevreden, de cursus is heel duidelijk, korte uitleg filmpjes en posters. Goede voorbeelden met concrete oplossingen! Het is echt voor alle ouders met jonge kinderen, iedereen kan er wel iets uithalen. Het kost ook niet veel tijd. En heb je vragen, krijg je snel antwoord. Zeker de moeite waard, ook voor jezelf als ouder!
Iris Weijenborg
Iris Weijenborg
26/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik volgde de afgelopen periode bij Loes The Mom Movement. En dat heeft me heel veel gebracht. De modules zijn logisch opgebouwd en de thema's waren voor mij heel relevant. Ik herkende me in zoveel van de inhoud dat het bijna een traject op maat leek. Loes heeft goede inzichten en vooral veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Resultaat? Ik durf nu vaker voor mezelf te kiezen en ben echt milder. Naar mezelf, maar ook naar mijn omgeving. Ook snap ik mijn peuter beter, zodat ik beter met uitdagende situaties kan omgaan. Heel waardevol; kan het iedere werkende moeder aanraden!
Milou Seine
Milou Seine
26/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb The Mom Movement gevolgd bij Loes. Het was een super leerzaam traject, waarbij je niet alleen leert over quick fixes maar ook zeker de kern aanpakt van je struggles. Ik heb super veel aan de cursus gehad en gebruik de tools dagelijks. Wanneer je echt meer rust voor jezelf en in je gezin wil, uit de sneltrein wilt stappen van het gezins- /werkleven. Dan kan ik je TMM echt aanraden!
Valérie Hagen
Valérie Hagen
25/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
The Mom Movement bracht mij: meer plezier in het ouderschap, sneller tevreden zijn en mijn eigen behoeftes meer herkennen en prioriteren. Na twee maanden zat ik zóveel beter in mijn vel. Ik had echt niet gedacht dat dat kon. Bedankt Loes!
Lana Ruijs
Lana Ruijs
26/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb de cursus Boosheid gevolgd van Loes en ze deelt zoveel praktische tips. Soms zijn het hele kleine aanpassingen (doordat mijn 4 jarige steeds afgeleid wordt tussen de bank en de kapstok moet ik 10x vragen of hij nou eigenlijk zijn jas aan trekt. Nu ik zie dat hij steeds iets anders tegenkomt wat zijn aandacht trekt, heb ik veel meer geduld). Door de afwisseling tussen filmpjes, tekst en oefeningen is het echt heel leuk om aan de slag te gaan!
Nicolette Focke
Nicolette Focke
04/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een complete cursus met super nuttige, pakkende tips en informatie over veel onderwerpen die allemaal met elkaar samen hangen. Er is veel ruimte voor vragen. Het cursusmateriaal is erg mooi. Loes weet precies de kern/ de struggle te raken. De community is een hele fijne aanvulling hierop. Een mooie ervaring en een hele map met praktische, goede toepasbare tools rijker. Ik vond het heel fijn en erg waardevol deel te hebben genomen aan deze cursus!
Monique Melchior
Monique Melchior
29/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijne tips gekregen over hoe te reageren wanneer mijn dochter van 5 contact zoekt. De manier die Loes voorstelt, past goed bij me en geeft me zelfvertrouwen.
Laura Mol
Laura Mol
28/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Loes brengt allerlei cursussen, theorieën, boeken en oefeningen bij elkaar in een praktisch te doorlopen programma. Veel van de theorie kende ik al en ik had al genoeg cursussen gevolgd, maar juist de wijze waarop je de tools leert inzetten tijdens dit programma heeft voor mij een positief effect gehad. Ik voel me rustiger, meer in balans en heb meer energie. Het persoonlijke contact via de community met Loes en met andere mama’s was precies wat ik nodig had. Super fijn om samen stappen te zetten voor onszelf en onze gezinnen.
Sarah De Kesel
Sarah De Kesel
28/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb zoveel levenslessen gekregen, en ben Loes hier zo dankbaar voor! Loes is heel persoonlijk en helpt jou bij al je vragen. De community heeft me geleerd dat ik niet de enige ben met dagelijkse opvoedstruggles, en dat geeft me een opgelucht gevoel. Ik ben van nature iemand vrij timide, maar voel me nu veel zelfverzekerder. De band tussen mij en mijn zoon is veel hechter geworden doordat hij zich meer gesteund en begrepen voelt. Ik heb het traject niet binnen de tijd kunnen afronden, maar vind dat ook niet erg.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
29/03/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De cursus was een ware eye-opener voor mij en mijn man. We begrepen het gedrag van ons zoontje plots veel beter waardoor het ons ook minder triggerde. We kunnen door de cursus van Loes op een liefdevolle manier gaan begrenzen en dat voelt zo fijn voor ons als ouders en zo veilig voor onze kinderen tegelijkertijd.

Loes waanders orthopedagoog

Jij:

 • Ervaart de opvoeding en/of de combinatie werk en gezin als uitdagend en hebt hierdoor regelmatig last van stress
 • Bent vaker dan je zou willen geïrriteerd en boos naar jouw partner of kinderen
 • Staat continu ‘aan’ en geniet te weinig van de momenten dat je even ‘niets’ hoeft
 • Wil zo graag meer energie hebben en een vrolijkere ouder en partner zijn..alleen heb je geen tijd om daar uren per week aan te besteden (en je hebt ook geen idee waar te beginnen…)
 • Hecht waarde aan kwalitatief goede begeleiding, maar ziet door het online aanbod niet meer wie betrouwbaar is en wie niet

Jouw grootste motivatie om iets aan jezelf te veranderen is dat jij jouw kinderen een ander voorbeeld wilt meegeven, namelijk en dat jij meer wilt genieten van deze tijd.

Tijdens dit traject profiteer jij van 14+ jaar werkervaring als orthopedagoog (MSc.) en deel ik tal van bewezen tools en oefeningen die je geen tijd kosten, maar juist energie en tijd opleveren!

Inmiddels deden al 500+ enthousiaste ouders mee en beoordeelden ze dit traject met gemiddeld een 9.1 (!).

Start: 13 mei 2024 – toegang programma op 6 mei

Loes is bekend van:

Fulltime werken als moeder

Vraag jij je ook vaak af...

Hoe die andere ouders er zo ‘in control’ uitzien ondanks drukke deadlines op hun werk of rustig reageren op de driftbuien van hun kind terwijl jij uit elkaar ploft van irritatie?

Mijn naam is Loes en in de afgelopen 14+ jaar als orthopedagoog (MSc.) heb ik meer dan 15.000 gezinnen geholpen om het opvoeden makkelijker en stukken minder stressvol te maken, ook met jouw drukke baan ernaast!

Waardoor jij meer plezier, rust en een betere band met je kind ervaart.

Weet dat jij dit ook kan bereiken en ook nog eens een een stuk sneller en makkelijker dan jij nu denkt..!

loes waanders orthopedagoog

Wat ik in mijn werk als orthopedagoog (MSc.) heel vaak zie gebeuren...

…zijn deze 2 dingen:

 1. Je probeert van alles om meer grip te krijgen op de oorzaken van jouw onrust. Het negeren van appjes of je googled je suf naar (opvoed)tips.
 2. De oplossing zoeken in externe dingen: het volgen van weer een nieuwe cursus, minder uren werken, een nacht goed bijslapen of dat zoveelste opvoedboek lezen.

Maar in plaats van dat dit zorgt voor meer rust, leidt het vaak alleen maar tot nog meer stress…

Wat er eigenlijk gebeurt is dat jij de lat voor jezelf nog hoger legt omdat je denkt dat die tips ein-de-lijk voor verandering gaan zorgen…

❌ Met stress als gevolg (“Help, ik heb zoveel tips geprobeerd, maar niets werkt dus het ligt vast aan mij”)

❌ En twijfel en schaamte (“Waarom heb ik hier last van en andere ouders niet?!”).

Waarom dit niet werkt...

Wat jij nodig hebt zijn geen ‘quick fix tips’. Maar:

✅ Weten hoe jij controle krijgt op jezelf, in plaats van de controle zoekt in het gedrag van jouw kind of jouw (eindeloze) to-do lijst.

Gedrag van jouw kind beter begrijpen: leren wat jouw kind eigenlijk met zijn gedrag wil zeggen en hoe jij daar met meer rust en vertrouwen op kan reageren.

Begeleiding die jou helpt op de momenten dat je het even niet weet zodat je niet afhaakt omdat iets ‘niet werkt’ maar jij dan jouw vragen kan stellen en persoonlijke adviezen krijgt.

✅ Een groep gelijkgestemden die hetzelfde ervaren. Dit geeft direct een motivatieboost én een stok achter de deur zodat jij gemotiveerd blijft om de oefeningen toe te passen en je dus ook gaat merken dat je je rustiger voelt.

En trust me..: ik leer je niet om nog meer te doen, maar ik leer je om structureel dingen anders te doen.

Dit wil ik ook

Wat andere vrouwen zeggen:

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Rianne

Business analist UX, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Loes in het bos

Hoe fijn zou het zijn als...

✓ Jij 9 weken lang al jouw (opvoed)vragen aan mij kan stellen zodat jij jouw gedrag beter begrijpt en eigen stress en boosheid vaker voor bent wat zorgt voor meer rust in jouw hoofd en meer gezelligheid in huis

✓ Externe omstandigheden (stress op je werk of de uitbarstingen van jouw kind )niet langer jouw dag bepalen, maar jij met mijn bewezen tools precies weet hoe je dit kan loslaten en jij dus zelf grip hebt op hoe jij je voelt!

✓ Jij ervaringen en tips kan uitwisselen met andere werkende vrouwen wat direct zorgt voor meer vertrouwen, herkenning en het gevoel dat je niet de enige bent die hiermee worstelt? 

✓ Jij door eenvoudige oefeningen (< 5 minuten per dag!) jouw werkmodus uitzet als je thuis bent en je écht aanwezig bent met jouw kind(eren).

Je met mijn stappenplan leert hoe je schuldgevoelens, meningen, perfectionisme en druk van buitenaf los kan laten zodat je keuzes maakt die werken voor jou(w gezin).

Schrijf je nu in en ontvang 9 weken lang mijn begeleiding zodat jij niet langer gaat dromen van meer rust, plezier en focus…

Maar het ook écht zelf gaat ervaren!

Voor jouw idee: als ik deze informatie één-op-één met je deel, dan ben je voor meer dan 1800 euro aan privé-begeleiding kwijt. Dit programma bevat enorm veel begeleiding en expertise voor een lage prijs.

Klik op onderstaande button:

Ik wil dit ook!

👐🏼 Liever in termijnen betalen? Dat kan ook: zo doe je al mee voor slechts 185,-/maand.

Wat nu?

👉 Je weet dat dit hetgeen is wat jij nodig hebt en schrijft je in zodat jij zeker bent van een plek.

👉 Jij wil graag meedoen vanuit een werkgeversbudget. Leuk! Dit kan vaak vanuit een persoonlijk opleidings- of ontwikkelingsbudget. Stuur mij een mail met jouw bedrijfsgegevens en de factuur komt jouw kant op.

👉 Je hebt een vraag. Stuur mij in dat geval even een DM via Instagram zodat ik met je meedenk of jouw situatie aansluit bij dit traject. Hierin ben ik altijd heel eerlijk en zal ik het aangeven als ik denk dat iets anders geschikter is voor jou.

Wat vind je NIET in dit programma:

❌ Tips die op papier heel mooi klinken maar in de praktijk met kinderen niet werken, zoals: uitgebreide ochtendrituelen (het is al een medaille waard als je iedereen op tijd met een gevulde maag hebt afgeleverd op school)

❌ Alleen maar ‘eigen ervaring’ tips. Het internet staat vol met zelfbenoemde coaches: mijn voorbeelden en tips zjn gebaseerd op 14+ jaar werkervaring als orthopedagoog (Msc.). Soms aangevuld met eigen situaties want bij mij gaat het ook echt niet altijd perfect…

❌ Ook wil ik je niet overladen met uren videomateriaal. Dit matcht namelijk totaal niet met een chaotisch en druk gezinsleven. We gaan vooral samen aan de slag met maar liefst 5 (online) live (groeps-)sessies waarbij jij jouw vragen kan stellen!


Ik leer je wél hoe je zorgt voor meer verbinding met jouw kind waardoor jij
meer energie ervaart en je jouw gezin met zoveel meer plezier combineert met jouw eigen dromen en ambities!

Dit wil ik!

IK WAS GEWEND DAT MET HARD WERKEN ALLES ‘LUKT’. TOTDAT IK MOEDER WERD. ONDANKS DAT IK ZO MIJN BEST DOE, VOELT HET NOOIT GOED (GENOEG)…

Karin, manager internationaal bedrijf, dochter (3) en zoontje (4 maanden).

Ervaringen van ouders die jou zijn voorgegaan:

Review TMM 2023 - 5

Review TMM 2023 - 9

Review TMM 2023 - 1

Waarom dit programma?

0

Jaar werkervaring

Orthopedagoog (MSc.) 14+ jaar werkzaam met gezinnen

0

Gezinnen geholpen

Ruim 15.000 gezinnen geholpen naar rust en plezier in het ouderschap

0

Gemiddelde beoordeling

Van ouders die TMM hebben gevolgd!

0

Publicaties in landelijke media

50+ publicaties in landelijke media waaronder: &C, AD, NU.nl, Volkskrant, RTL

Dit zit er allemaal bij:9 weken lang samen aan de slag

Elke ouder is uniek. Daarom krijg jij 9 weken lang mijn begeleiding zodat jij altijd al jouw vragen kan stellen en antwoorden krijgt die passen bij jouw specifieke situatie zodat je jouw doelen veel sneller haalt

3+ uur aan videolessen, opgedeeld in korte video’s van max. 15 minuten vol met tips zodat je ze direct thuis kan toepassen (ehandig: de video’s kun je ook als audio luisteren)

✔ Een compleet digitaal werkboek met daarin alle voorbeelden, tips en oefeningen gebundeld

✔ Om de week (online) LIVE Q&A’s (totaal 5) zodat je ook echt persoonlijke adviezen ontvangt in plaats van algemene adviezen die je ook op google kan vinden en in de praktijk niet werken…

Online community met andere gedreven vrouwen waarin je jouw ervaringen én successen kan delen = zoveel meer herkenning en motivatie: die bekende ‘village‘ die we in het echte leven vaak missen

✔ 6 modules gebaseerd op bewezen effectieve tools én 14+ jaar werkervaring als orthopedagoog  (MSc.) wat zorgt voor oefeningen die ook aansluiten bij de praktijk van een druk gezinsleven 

Maar liefst een halfjaar lang toegang tot alle modules. Het werkende gezinsleven is onvoorspelbaar: zo heb je  na de begeleidingsperiode nog alle tijd om de video’s en oefeningen (terug) te kijken! 

✔ Toegang tot een persoonlijke app zodat jij alle tips 24/7 bij je hebt!

Vanaf 13 mei heb ik weer plek voor een nieuwe groep! Wil jij dit ook? Schrijf je in via onderstaande button en dan zien we elkaar snel.

Inhoud van de zes modules

 • Jouw doelen stellen
  Samen stellen we haalbare doelen (vooraf doelen stellen vergroot de kans op succes!) en ervaar hoe je met 2 inzichtgevende oefeningen jouw eigen behoeftes en prioriteiten in 10 minuten helder krijgt.
 • Stap 1 t/m 3
  Met mijn bewezen uitleg en stappen leer jij de werking van jouw brein en lichaam begrijpen. Leer de meest belangrijke functies en hoe dit jouw gedrag (boosheid, stress) beïnvloedt. Ontdek hoe jij deze functies kan beïnvloeden zodat jij frustratie, irritatie en stress vaker vaker voor bent.
 • Jouw overtuigingen en gedachten
  Dat gejengel van jouw kind, die file: dit zijn niet de werkelijke redenen van jouw frustratie. Wat wel? Eigen stress, jouw (innerlijke kind) triggers, ervaringen uit hoe jij bent opgevoed: dit speelt allemaal een cruciale rol in hoe jij op dit moment de opvoeding met jouw kind ervaart.
 • Minder stress, meer genieten!
  Hoe herken jij jouw eigen stress, hoe werkt jouw stress-systeem en ontvang mijn bewezen effectieve aanpak en tools die je helpen om op een gezonde manier met stress om te gaan waardoor je rustig blijft ondanks een hoge werkdruk of als jouw kind een driftbui heeft  (+ 15+ bewezen effectieve tools om rustig te reageren tijdens uitdagende momenten).
 • Hoe jij een relaxte ouder wordt én blijft!
  Wat doe je als jouw kind niet luistert of brutaal gedrag laat zien? Wat zijn jouw onbewuste manieren van reageren? Leer het gedrag van jouw kind en jouw eigen reactie daarop beter begrijpen.
 • Waarom voor jezelf zorgen zo belangrijk is.
  Waarom jezelf vaker op nr. 1 zetten geen luxe maar noodzaak is: want als jij het niet doet, dan gebeurt het niet. Vol concrete voorbeelden hoe je dit structureel en in weinig tijd kan doen met een druk gezinsleven ernaast zonder schuldgevoel of dat je daarvoor een week lang naar Italië moet om te mediteren op een bergtop;).Bonusmodules:
 • Meer rust en focus in carrière én gezin
  Hoe combineer je jouw ambities met jouw gezin? Wat maakt jou een ‘goede’ moeder? Leer nee zeggen en prioriteiten stellen zodat jij meer rust in je hoofd ervaart en je met focus op jouw werk zit én bij jouw kinderen bent.
 • Top 3 taboe’s in het ouderschap. Alles over de bekende ‘mom guilt’, het ouderschap (soms) niet leuk vinden en doe ik het wel goed (genoeg)?
 • Hoe jij en je partner het ook mét een kind samen gezellig houden! Waarom het ouderschap veel impact heeft op jullie partnerrelatie en welke oefeningen direct zorgen voor meer plezier en verbinding tussen jullie!+ SOS Bundel
 • Bomvol korte video’s van een paar minuten met tips die je direct kan inzetten in alledaagse SOS situaties: van wat te doen als je kind je uitscheldt of niet luistert tot hoe je aan de slag gaat met jouw onredelijke boosheid. I’ve got you covered!

Kan ik ook meedoen vanuit een werkgeversbudget?

In veel gevallen kan je ook meedoen vanuit een persoonlijk ontwikkelbudget of opleidingsbudget van je werkgever. Maar liefst 40% van de werknemers benut deze budgetten jaarlijks niet en dat is zonde! Ook omdat jouw werkgever direct meeprofiteert van een gezond mentaal welzijn. Vraag de mogelijkheden na bij je leidinggevende.

Data van de live groepsessies

Data van de live (groeps-)sessies:
13 mei – Kick-off sessie
27 mei – Q&A
10 juni – Q&A
24 juni – Q&A
8 juli – Q&A en afsluiting

Alle sessies zijn van 20.00-21.00 uur en ze worden allemaal opgenomen voor je. Op deze manier kun je ze op elke moment terugkijken of luisteren zonder dat je iets mist!

niet goed geld terug garantie - InnerpulseNa het begeleiden van 500+ andere vrouwen en hun enorme enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je vooral blij gaat zijn met het programma. Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop zal doen hanteer ik een 14 dagen, “niet goed, geld terug” garantie.

Ik heb besloten dat ik mee wil doen.

Toegang tot deze verdiepende masterclasses van deze topexperts!

 

Expert masterclass: Bureau Liefhebbers wil dat ouders lovers blijven en elkaar zo happy en succesvol mogelijk liefhebben. Juist tijdens de pittige tropenjaren. Tijdens deze expertsessie delen zij de meest voorkomende valkuilen in de partnerrelatie én fijne oefeningen hoe je hier in de alledaagse praktijk mee omgaat.

Expert masterclass:Belle Barbé is pedagoog en gespecialiseerd in de seksuele en relationele ontwikkeling van kinderen. In deze masterclass deelt ze hoe de seksuele ontwikkeling van kinderen (0-12 jaar) verloopt, welk gedrag gezond is bij welke leeftijd en hoe je als ouder jouw kind op dit gebied goed kan begeleiden. Belle sluit af met 10 gouden tips voor de seksuele opvoeding!

Hier wil ik bij zijn!

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1
Je schrijft je in, daarmee is jouw deelname definitief. Vervolgens krijg je op 19 februari toegang tot de inhoud van het programma en de online community. Je kan op dat moment direct starten (in je eigen tempo) met het bekijken van de video’s en het uitvoeren van de oefeningen. Je hebt totaal een halfjaar toegang tot het online programma. De community (inclusief live sessies) sluit na 9 weken, tenzij je besluit om dit te verlengen.

Stap 2
Totaal staan er 5 live (groeps-)sessies gepland die jou extra verdieping geven én de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit zorgt voor 3 hele waardevolle dingen: namelijk een stok achter de deur (je gaat ook daadwerkelijk over tot actie), extra motivatie omdat je samen met een groep aan de slag gaat én je hebt al die weken mijn support zodat je precies weet wat je kan doen als je vastloopt of een oefening in de praktijk niet werkt..!

Data van de live (groeps-)sessies:
13 mei – Kick-off sessie
27 mei – Q&A
10 juni – Q&A
24 juni – Q&A
8 juli – Q&A en afsluiting

Alle sessies zijn van 20.00-21.00 uur. Ik neem ze voor je op zodat je ze op elke moment kan terugkijken of luisteren. 

Daarnaast ontvang je ook nog eens al deze waardevolle bonussen:

✅ Bonusmodule: Top 3 taboes in het moederschap: Hoe ga je om met schuldgevoelens, wat als het ouderschap (soms) tegenvalt, doe ik het wel goed (genoeg)? (T.w.v. 129 euro)

Bonusmodule: Hoe je jouw relatie ook mét een kind, gezellig houdt. Op welke manier de partnerrelatie verandert, hoe je hiermee omgaat en hoe je de zorg- en taakverdeling in balans houdt. (T.w.v. 129 euro)

 

Bonusmasterclass: Voeding, hormonen en mindset (Expert Anouk Hoogeveen). De impact van mindset en voeding op jouw energielevel en hormoonhuishouding. (T.w.v. 79 euro)

De totale waarde van de bonussen bedraagt  maar liefst €337, stap je nu in dan krijg je deze drie bonussen er GRATIS bij!

Yes, ik schrijf me in!

WAT ER OOK MET JOU KAN GEBEUREN…:

Als je ook bereid bent om te gaan voor verandering…

 

Review MomMovement 03

Review MomMovement 04

Review TMM 2023 - 6

Review TMM 2023 - 8

Review TMM 2023 - 7


Schrijf je in door op onderstaande button te klikken en dan ontvang jij vanaf 19 februari ook 9 weken lang mijn begeleiding:

Aan de slag

Je kan jouw kind niet leren, wat jij niet hebt. 

Jouw kind heeft geen perfecte ouder nodig, maar wel een ouder die voorleeft hoe hij omgaat met met onzekerheid, stress of afwijzing.

Meest gestelde vragen

Moet ik live aanwezig zijn?

Dat hoeft niet, maar het is natuurlijk wel veel leuker! Maar ik snap goed dat dit in de praktijk niet altijd lukt. Daarom neem ik ze voor je op en vind je de opnames terug in de online community zodat je ze terugkijkt op een moment wat jou goed uitkomt. Het programma volg je dus helemaal in je eigen tijd.

Verschilt dit programma veel van de cursussen over boosheid?

Ja: dit is totaal anders. Mijn opvoedcursussen zijn een mooie manier om je te verdiepen in de ontwikkeling van jouw kind. Maar als ouder doorloop je ook een ontwikkeling en daar is nog veel te weinig aandacht voor. Best gek eigenlijk als je je beseft dat kinderen voor het overgrote deel (90%) leren door dat wat ze ZIEN van ons in plaats van dat wat wij ze ZEGGEN. Hoe jij zorgt voor jezelf is de manier hoe jouw kind leert zorgen voor zichzelf.  Hoe jij omgaat met uitdagingen en stress is de manier hoe jouw kind hiermee leert omgaan. Wanneer jij (te) vaak uit elkaar ploft als jouw kind een boze bui heeft, hoe kun je jouw kind dan aanleren om wel rustig te blijven…? Maar weet dat jij in staat bent om die patronen te doorbreken. Ik leer je precies hoe jij dit ook bereikt in 4 stappenplan. Een basis waar je de rest van het ouderschap op terug kan vallen. Daarnaast zorgt mijn persoonlijke begeleiding ervoor dat je ook echt in de actiemodus komt en jij vragen kan stellen als je vastloopt waardoor jij jouw doelen zoveel sneller behaalt.

Ik twijfel of dit het juiste moment is

Het juiste moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel iets wat aandacht vraagt: onrust op je werk, een ziek kind of een vakantie. Het traject is helemaal ingericht op gedreven vrouwen die een druk gezinsleven hebben en jij dit er goed bij  naast kan doen. De vraag is heel vaak niet zozeer of dit het juiste moment is…maar hoe graag jij die verandering wilt? Ik leer je namelijk niet om nog MEER te doen, maar om structureel dingen ANDERS te doen!

Waarin verschilt jouw aanpak van die van een ander?

Tegenwoordig ploppen de goeroes en coaches als paddenstoelen uit de grond. Ik snap dat het aanbod overweldigend kan zijn. Tip: check eens het trackrecord van de betreffende persoon (bv. het linkedinprofiel). Geeft ze aan jarenlange ervaring te hebben of is dat ook echt zo? Coach is namelijk een onbeschermde titel die iedereen zichzelf kan toekennen. Bij mij vind je geen ‘quick fix’ adviezen of tips die je ook op google kan vinden. Maar bewezen effectieve informatie én vooral oefeningen die je direct in je leven gaat toepassen zodat je ook daadwerkelijk verandering voelt bij jezelf. Met ruim 14+ jaar praktijkervaring als orthopedagoog ben ik gespecialiseerd in deze onderwerpen en weet ik niet alleen goed wat er speelt, maar ook wat (aantoonbaar) werkt. Daarnaast ben ik helemaal gespecialiseerd in stressmanagement bij werkende ouders maar vanuit mijn jarenlange ervaring beschik ik ook over een bak aan opvoedtips. Win-win dus: én zelf meer rust én jij kan al jouw opvoedvragen aan mij stellen..!

Voor welk type vrouw is dit programma geschikt?

Je bent zelfstandig, in staat om te reflecteren op jezelf en neemt verantwoordelijkheid. Je hoeft echt niet alles zelf te weten en kunnen, maar het programma vraagt wel een mate van interesse en commitment om het in de praktijk toe te passen. Verandering komt helaas niet vanzelf :). Daarnaast beschik je in de basis over een positieve houding, tuurlijk mag die bij vlagen verdwenen zijn: dan help ik je graag om dit weer terug te vinden!

Ik heb al een keer eerder een cursus gevolgd gericht op het ouderschap, wat voegt dit toe?

Wat goed dat je hier al zo bewust mee bezig bent! Verdiepen in de opvoeden doe je (mijn inziens) je hele leven lang. En ook vooral niet bij 1 dezelfde persoon. Dat is zonde: van iedereen leer je weer iets nieuws. In je werk of studietijd heb je (hoop ik) ook veel mogen leren bij verschillende personen. Het ouderschap zie ik als de meest verantwoordelijke ‘baan’ in ons leven. Dus het is volkomen logisch dat je in elke fase op zoek bent naar andere informatie of ervaren professionals die het vanuit een andere invalshoek met jou delen.

Ik werk zelf in de zorg/het onderwijs en schaam me een beetje dat ik dit 'nodig' heb.

Wat ontzettend goed dat je je al bewust bent van het feit dat jouw emmer overloopt. Dit is de meest belangrijke stap in verandering. Daarbij weet ik uit eigen ervaring dat de werkdruk in deze sectoren vaak hoog is. Des te belangrijker is het om goed voor jezelf te zorgen, je bent dus juist heel goed bezig door deze stap te zetten. Daarnaast leren kinderen voor het overgrote deel door wat ze zien, dus ook wat ze zien van jou. Hoe jij omgaat met stress of uitdagingen.

Daarnaast is het goed om je te realiseren dat jij jouw werksetting niet veranderen, maar je hebt wel invloed op hoe jij hiermee omgaat. Weet dat jij juist voor andere collega’s een inspiratie bent. En…je niet langer druk maken om wat een ander van jou vindt is ook onderdeel van dit traject. Kortom: ik kijk ernaar uit om samen met jou en alle andere vrouwen aan de slag te gaan!

Wat moet ik mij voorstellen bij de community?

Hierin vind je interessante artikelen en posts waar je inspiratie en (h)erkenning uithaalt, toffe live events en contact met gelijkgestemden. Wat betreft het laatste: je zit dus met andere werkende vrouwen met jonge kinderen die net als jij niet alleen ‘moeder’ zijn maar ook hun eigen leven leuk en belangrijk vinden. Je kan hier zo actief in zijn als je zelf wilt. Het is vooral een positieve omgeving waarin we elkaar upliften en inspireren en waar je veel herkenning zult vinden. Alles wat je hier deelt is vertrouwelijk en alleen inzichtelijk voor deelnemers van het programma. Wil je alleen aansluiten bij de events, ook dat is prima!

Wat als ik niet tevreden ben over het programma?

Na het begeleiden van 500+ andere vrouwen en hun enorme enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je vooral blij gaat zijn met het programma. Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop zal doen hanteer ik een 14 dagen, no cure, no pay periode. Wees je er van bewust dat dit traject een dans is, “it takes two to tango”. Dus ik verwacht dat jij 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw deelname tijdens de LIVE momenten, community en de begeleidende video’s en oefeningen. Niet tevreden?

Dan geef ik je met liefde je geld terug als je dit via de mail hebt aangevraagd en je voldaan hebt aan deze twee voorwaarden: je hebt het programma niet langer dan 14 dagen geleden aangeschaft en je hebt niet meer dan 15% van de modules doorlopen.

niet goed geld terug garantie - Innerpulse

Wanneer is dit programma NIET geschikt?

Wanneer je merkt dat jouw problemen complexer zijn dan hierboven beschreven en waarbij persoonlijke begeleiding de voorkeur geniet. Neem in dat geval contact op met jouw huisarts of andere zorgprofessional.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ik run zelf een bedrijf naast de zorg voor onze 2 zoontjes en weet als geen ander hoe druk het leven met jonge kinderen is. Dit was telkens leidend in de opzet van het programma. De 6 modules volg je in jouw eigen tijd en met behulp van een speciale app ook waar jij maar wilt. De video’s zijn ook als audio te beluisteren, heel handig want zo kun je bijvoorbeeld onderweg naar je werk ook verder met de cursus en ga je vlot door de content heen. Het is dus zo opgezet dat het jou geen tijd kost, maar juist tijd en energie oplevert! Wat je nodig hebt is vooral bewustzijn en focus. Ik deel namelijk tal van oefeningen die je eenvoudig tijdens alledaagse situaties kan inzetten. Een twijfel die ik vaak hoor is: “maar ik heb er geen tijd voor”… De vraag die ik dan vaak stel (en die jij aan jezelf kunt stellen) is: hoe belangrijk is het voor je om te veranderen? Hoeveel last heb jij (of jouw gezin) ervan? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon ;)?
Want hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. Maar er zijn vaak veel meer redenen om het WEL te doen. Het leven is nu.

Kan ik ook vragen stellen?

Ja! Tijdens de expertsessies en Q&A’s heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke vragen te stellen. Daarnaast heb je ook toegang tot een online community waar je vragen en ervaringen kan uitwisselen met andere vrouwen die zich herkennen in jouw situatie. Uiteraard wordt alle informatie die je deelt vertrouwelijk behandeld in een gesloten omgeving.

Zijn de kosten aftrekbaar/kan ik het door mijn werkgever laten vergoeden?

Ja, het zijn opleidingskosten die je kan indienen bij de belastingdienst en/of jouw werkgever. Via een werkgever kan dit vaak vanuit een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelingsbudget. Dit programma sluit namelijk 1:1 aan op vitaliteitsprogramma’s en werkt preventief tegen burn-out (symptomen). Voor de precieze mogelijkheden kun je het beste navraag doen bij jouw leidinggevende. Als je ondernemer bent, kan je de kosten vaak ook aftrekken. Doe altijd even navraag bij jouw boekhouder om dit te checken.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Op de check-out pagina kan je kiezen voor een eenmalige betaling, in 2 termijnen of 3 termijnen zodat de investering jou niet belemmert in jouw behoefte om je te ontwikkelen als ouder!

Wat levert dit traject mij op?

Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijke vraag waar jij jouw aandacht op wil richten. Maar ik zie een enorme prioriteit voor nu en de komende jaren om als ouder om te leren gaan met uitdagingen zoals: stress, onzekerheden, afwijzing, nee zeggen enzovoort. Niet alleen voor jezelf, maar ook (vooral!) voor jouw kind. De huidige generatie kinderen krijgt steeds meer uitdagingen in hun leven, steeds meer continue prikkels en mogelijkheden. Het is zo belangrijk dat wij als volwassenen voorleven zodat zij automatisch via ons leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Want kinderen leren vooral door dat wat wij doen in plaats van dat wat we zeggen.

Ik zal je wat voorbeelden geven: 
Persoonlijk: meer rust, focus, keuzes maken die passen bij waar jij blij van wordt, genieten van het ‘nu’, meer zelfvertrouwen en positiviteit
Zakelijk: prioriteiten stellen, grenzen (h)erkennen en aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, rust en focus, gevoel van ‘goed genoeg’
Relatie: wederzijds begrip, positieve manier van communicatie, waardering 
Gezin: gedrag van het kind beter begrijpen, betere band met je kind, meer genieten van de momenten samen, en meer met volle aandacht in het moment zijn.

Ik heb nog een andere vraag die hier niet tussen staat

Dat snap ik: je mag altijd een mailtje sturen naar info@loeswaanders.com. Deze probeer ik of mijn team binnen 2 werkdagen te beantwoorden voor je!

Tot slot…
De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché i know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. 

Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan weet je dat je krijgt wat je altijd al kreeg.

Ontvang 9 weken lang mijn begeleiding en zet ook die stap naar meer plezier en rust in jouw hoofd!

* Nu voor slechts 550,- of 185 euro/maand als je kiest voor termijnbetaling.

Ik doe mee!

Wist je dat: 
Een deel van de vrouwen zich inschrijft vanuit een persoonlijk opleidingsbudget of ontwikkelbudget? Steeds meer werkgevers zien het belang van investeren in preventie. Vraag de mogelijkheden na bij jouw leidinggevende.

 

Maja van Lente
Maja van Lente
04/10/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ben nu bezig met de pilot versie van : omgaan met boosheid, niet luisteren en brutaal gedrag voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Ik ben zeer tevreden, de cursus is heel duidelijk, korte uitleg filmpjes en posters. Goede voorbeelden met concrete oplossingen! Het is echt voor alle ouders met jonge kinderen, iedereen kan er wel iets uithalen. Het kost ook niet veel tijd. En heb je vragen, krijg je snel antwoord. Zeker de moeite waard, ook voor jezelf als ouder!
Iris Weijenborg
Iris Weijenborg
26/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik volgde de afgelopen periode bij Loes The Mom Movement. En dat heeft me heel veel gebracht. De modules zijn logisch opgebouwd en de thema's waren voor mij heel relevant. Ik herkende me in zoveel van de inhoud dat het bijna een traject op maat leek. Loes heeft goede inzichten en vooral veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Resultaat? Ik durf nu vaker voor mezelf te kiezen en ben echt milder. Naar mezelf, maar ook naar mijn omgeving. Ook snap ik mijn peuter beter, zodat ik beter met uitdagende situaties kan omgaan. Heel waardevol; kan het iedere werkende moeder aanraden!
Milou Seine
Milou Seine
26/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb The Mom Movement gevolgd bij Loes. Het was een super leerzaam traject, waarbij je niet alleen leert over quick fixes maar ook zeker de kern aanpakt van je struggles. Ik heb super veel aan de cursus gehad en gebruik de tools dagelijks. Wanneer je echt meer rust voor jezelf en in je gezin wil, uit de sneltrein wilt stappen van het gezins- /werkleven. Dan kan ik je TMM echt aanraden!
Valérie Hagen
Valérie Hagen
25/09/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
The Mom Movement bracht mij: meer plezier in het ouderschap, sneller tevreden zijn en mijn eigen behoeftes meer herkennen en prioriteren. Na twee maanden zat ik zóveel beter in mijn vel. Ik had echt niet gedacht dat dat kon. Bedankt Loes!
Lana Ruijs
Lana Ruijs
26/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb de cursus Boosheid gevolgd van Loes en ze deelt zoveel praktische tips. Soms zijn het hele kleine aanpassingen (doordat mijn 4 jarige steeds afgeleid wordt tussen de bank en de kapstok moet ik 10x vragen of hij nou eigenlijk zijn jas aan trekt. Nu ik zie dat hij steeds iets anders tegenkomt wat zijn aandacht trekt, heb ik veel meer geduld). Door de afwisseling tussen filmpjes, tekst en oefeningen is het echt heel leuk om aan de slag te gaan!
Nicolette Focke
Nicolette Focke
04/07/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wat een complete cursus met super nuttige, pakkende tips en informatie over veel onderwerpen die allemaal met elkaar samen hangen. Er is veel ruimte voor vragen. Het cursusmateriaal is erg mooi. Loes weet precies de kern/ de struggle te raken. De community is een hele fijne aanvulling hierop. Een mooie ervaring en een hele map met praktische, goede toepasbare tools rijker. Ik vond het heel fijn en erg waardevol deel te hebben genomen aan deze cursus!
Monique Melchior
Monique Melchior
29/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijne tips gekregen over hoe te reageren wanneer mijn dochter van 5 contact zoekt. De manier die Loes voorstelt, past goed bij me en geeft me zelfvertrouwen.
Laura Mol
Laura Mol
28/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Loes brengt allerlei cursussen, theorieën, boeken en oefeningen bij elkaar in een praktisch te doorlopen programma. Veel van de theorie kende ik al en ik had al genoeg cursussen gevolgd, maar juist de wijze waarop je de tools leert inzetten tijdens dit programma heeft voor mij een positief effect gehad. Ik voel me rustiger, meer in balans en heb meer energie. Het persoonlijke contact via de community met Loes en met andere mama’s was precies wat ik nodig had. Super fijn om samen stappen te zetten voor onszelf en onze gezinnen.
Sarah De Kesel
Sarah De Kesel
28/06/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik heb zoveel levenslessen gekregen, en ben Loes hier zo dankbaar voor! Loes is heel persoonlijk en helpt jou bij al je vragen. De community heeft me geleerd dat ik niet de enige ben met dagelijkse opvoedstruggles, en dat geeft me een opgelucht gevoel. Ik ben van nature iemand vrij timide, maar voel me nu veel zelfverzekerder. De band tussen mij en mijn zoon is veel hechter geworden doordat hij zich meer gesteund en begrepen voelt. Ik heb het traject niet binnen de tijd kunnen afronden, maar vind dat ook niet erg.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
29/03/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De cursus was een ware eye-opener voor mij en mijn man. We begrepen het gedrag van ons zoontje plots veel beter waardoor het ons ook minder triggerde. We kunnen door de cursus van Loes op een liefdevolle manier gaan begrenzen en dat voelt zo fijn voor ons als ouders en zo veilig voor onze kinderen tegelijkertijd.

Over mij:

Als werkende vrouw met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Of soms ook gewoon wat lager. We hebben als gezin ruim 3,5 jaar in Zweden gewoond en dit in combinatie met mijn 12+ jaar werkervaring als orthopedagoog, heeft mijn ogen geopend.

We leven in een maatschappij die veel vraagt van ouders maar ook van kinderen. Het gaat mij aan het hart hoeveel ouders op structurele basis stress ervaren. Want hoe wij ons als ouder voelen, heeft direct impact op hoe ons kind zich voelt en de onderlinge interactie. De prikkels en uitdagingen (klimaat, oorlogen) worden de komende jaren alleen maar groter.

De vaardigheden om met stress en uitdagingen om te gaan worden dus alleen maar belangrijker. We hebben namelijk maar beperkt invloed op wat er om ons heen gebeurt, maar wél op hoe JIJ hiermee omgaat.

Ik wil jou helpen om het gedrag van jouw kind én jouw eigen reactie daarop beter te begrijpen en bewustzijn te vergroten hoe ons hoofd invloed heeft op hoe we ons voelen en gedragen. Mijn missie: meer plezier, verbinding en rust in gezinnen! Bij mij staat een praktische, positieve en vooral…geruststellende benadering centraal. Want als ouder ‘moet’ je al genoeg.

Ik doe mee!
Scherm­afbeelding 2024-04-15 om 16.38.54


Binnenkort geef ik voor de laatste keer een:

Gratis masterclass

"Hoe jij met deze 3 simpele stappen zorgt voor meer rust en plezier in werk én gezin!"

Je bent erbij door je via onderstaande button in te schrijven: