Zindelijkheidstraining

Stappenplan: “Zelf op het potje” én drie handige tips!

Voor een liefdevolle en vlotte zindelijkheidstraining!

Start je binnenkort met zindelijkheidstraining en kun je wel wat fijne tips gebruiken? Dat kan ik me goed voorstellen. Veel ouders zijn zoekende wanneer het beste moment is en welke aanpak werkt.

Daarom ontvang je naast dit fijne stappenplan voor jouw kind ook nog eens drie handige tips en een fijne (tijdelijke!) actie in jouw mailbox die jou helpen om vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Vul hier jouw contactgegevens in en je ontvangt ze direct in jouw inbox!

 

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de gratis motivatieposter en het versturen van meer praktische tips.
Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie mijn privacyverklaring

 

Loes is o.a. gezien in:

Wat doet een orthopedagoog

Ik zal me kort voorstellen

Mijn naam is Loes en ik werk inmiddels al ruim 12+ jaar als orthopedagoog (MSc.) en in die tijd heb ik zo’n 10.000+ werkende ouders met kinderen geholpen naar meer plezier en rust in de opvoeding.

Jij staat op het punt om te beginnen met zindelijkheidstraining, leuk! Het is weer een bijzondere mijlpaal in de ontwikkeling, maar vanuit de praktijk weet ik ook dat het samen kan gaan met onzekerheid (“Is mijn kind er al klaar voor?”), twijfels (“Welke aanpak werkt?”) of er tegenop zien waardoor het trainen wordt uitgesteld.

Gemiddeld zijn kinderen tegenwoordig namelijk zo’n 1,5 jaar later zindelijk ten opzichte van 40 jaar geleden. 

Dit zorgt er vaak voor dat het zindelijkheidstrainen met meer weerstand verloopt (bv. angst, potje weigeren of broekpoepen), meer ongelukjes heeft en later zindelijk is. Dit ziet ook mijn collega en kinderbekkenfysiotherapeut Rianne waarmee ik mijn zindelijkheidstraining heb ontwikkeld.

Wil je dit graag voor zijn? Vul dan zeker even hieronder jouw gegevens in, je ontvangt niet alleen de gratis poster + 3 tips…op de pagina die daarna verschijnt staat er ook nog iets moois voor je klaar!

0

Jaar ervaring

Orthopedagoog (MSc.) 12+ jaar werkzaam met gezinnen

0

Gezinnen geholpen

Ruim 10.000 gezinnen geholpen naar rust en plezier in het ouderschap

0

Gemiddelde beoordeling

Van ouders die de zindelijkheidstraining hebben gevolgd

0

Publicaties in landelijke media

40+ publicaties in landelijke media waaronder: &C, AD, NU.nl, Volkskrant, RTL