Loes Waanders geeft online hulp bij opvoeding kind

Hi, mijn naam is Loes!

en ik ben moeder van ons zoontje Maes. Ik run mijn eigen bedrijf vanuit Zweden waar wij wonen en ben dus net als jij een werkende moeder! En ook ik sta dagelijks voor de bekende uitdagingen. Vooral hier omdat we geen familie en vrienden om ons heen hebben om op terug te vallen. Maar juist het werken brengt mij sinds ik moeder ben zóveel. Uitdaging, niet 24/7 in dienst staan van mijn zoontje (hoe gek ik ook op hem ben), nieuwe ideeën en energie waardoor ik een leukere moeder en partner ben. Ik geloof er dan ook echt in dat het prima naast elkaar kan: én die leuke baan én genieten van je gezin. Ook als je kinderen nog jong zijn.

zweden

En dat gun ik jou ook...

Ik heb vijf jaar lang mijn eigen praktijk gerund waar ik kinderen en ouders hielp bij opvoedvragen. Dit in combinatie met mijn baan bij een Hogeschool waarin ik mij de laatste periode als onderzoeker richtte op het thema ouderschap. En veel werkende moeders met jonge kinderen die ik sprak, liepen vast door de ‘druk’ op het moederschap. Een goede baan, fijne relatie, druk sociaal leven, gelukkige kinderen. Verschillende vrouwen, maar dezelfde struggles: geen tijd voor zichzelf, schuldgevoelens, stress, geen plezier in het opvoeden en vermoeidheid.

Toen Maes werd geboren merkte ik hoe je als (nieuwe) moeder wordt overladen met adviezen hoe we ‘het’ ideale plaatje kunnen bereiken. Hoe verantwoordelijk je wordt gehouden als ouder voor het geluk van je kind. Naast dat dit niet aansluit op de werkelijkheid, kun je daardoor ook flink onzeker van worden. Het moederschap is niet perfect en vooral hard werken. En al helemaal met een baan en sociaal leven ernaast. Vervolgens kreeg mijn man een baan aangeboden in Zweden en dat was voor mij hét moment om mijn werk in Nederland op te zetten en dat te gaan doen waar ik al mijn kennis en ervaring in kwijt kan.
Werkende vrouwen met jonge kinderen helpen om een relaxtere en zelfverzekerde moeder te worden die geniet van gezin én werk. Dit door middel van bewezen tips & tools voor in de opvoeding en jouw eigen leven.

Want ik geloof er in dat je én een ambitieuze vrouw én die goede moeder kunt zijn. Ik help jou hetzelfde te bereiken!

Loes is onder andere gezien in/bij:

Loes Waanders opvoedcoach staat

Werkervaring en achtergrond

  • Zeven+ jaar ervaring als kind&oudertherapeut
  • Zeven+ jaar ervaring als HBO docent, de laatste periode als onderzoeker: lectoraat Ouderschap & Ouderbegeleiding
  • Spreker tijdens evenementen en themadagen
  • Onderwijsontwikkelaar van lesmateriaal, trainingen & workshops

Op zoek naar een enthousiaste spreker met ervaring? Voor een leuk aanbod reis ik graag naar Nederland. Stuur mij vrijblijvend een mail voor meer informatie.

Gratis E-magazine!
  


 

10 bewezen tips

voor meer rust nu jij 24/7  met kids & werk thuis zit

DOWNLOAD
close-link