Loes Waanders geeft online hulp bij opvoeding kind

Hi, mijn naam is Loes!

en ik ben moeder van een zoontje Maes. Ik run mijn bedrijf LoesWaanders.com vanuit Zweden en ben dus net als jij een werkende moeder!
Voordat mijn zoontje was geboren had ik 5 jaar lang mijn eigen praktijk waarin ik kinderen en ouders hielp bij opvoedvragen. Tijdens die jaren zag ik steeds meer werkende moeders met jonge kinderen vastlopen door de ‘druk’ op het moederschap. Een goede baan, fijne relatie, druk sociaal leven, gelukkige kinderen. Hoewel in eerste instantie de vraag vaak gericht was op de opvoeding, bleek het ook vaak met henzelf niet goed te gaan. Geen tijd voor zichzelf, schuldgevoelens, stress, vermoeidheid of zich ongelukkig en alleen voelen.

zweden

Toen werd in 2019 mijn zoontje geboren...

en merkte ik hoe je als (nieuwe) moeder wordt overladen met adviezen hoe we ‘het’ ideale plaatje kunnen bereiken. Hoe verantwoordelijk je wordt gehouden als ouder voor het geluk van je kind. Naast dat dit niet aansluit op de werkelijkheid, kun je je daardoor ook flink onzeker en gestresst voelen. Het moederschap is niet perfect en vooral hard werken. En al helemaal met een baan en sociaal leven ernaast.
Maes was vervolgens 5 maanden oud toen mijn man een baan in Zweden aangeboden kreeg. Voor mij was dat hét moment om mijn werk in Nederland op te zeggen en iets nieuws te gaan starten. Omdat ik weet welke impact het heeft als je als moeder goed in je vel zit, besloot ik mijn jarenlange ervaring op een andere manier in te zetten. Het starten van mijn eigen online onderneming om zo nóg meer werkende moeders te kunnen helpen. Zodat tijd en plaats geen issue meer zijn. Want de impact die het heeft als jij als moeder goed in je vel zit, is enorm. Niet alleen op jezelf, maar ook op jouw gezin en werk.

Want ik geloof er in dat je én die ambitieuze vrouw én die goede moeder kunt zijn. En ik weet dat de ‘tropenjaren’, een drukke baan en genieten ook prima samen kunnen gaan. En ik help jou hetzelfde te bereiken!

Loes is onder andere gezien in/bij:

Loes Waanders opvoedcoach staat

Werkervaring en achtergrond

  • Zeven+ jaar ervaring als kind&oudertherapeut
  • Zeven+ jaar ervaring als HBO docent, de laatste periode als onderzoeker: lectoraat Ouderschap & Ouderbegeleiding
  • Spreker tijdens evenementen en themadagen
  • Onderwijsontwikkelaar van lesmateriaal, trainingen & workshops

Op zoek naar een enthousiaste spreker met ervaring? Voor een leuk aanbod reis ik graag naar Nederland. Stuur mij vrijblijvend een mail voor meer informatie.