Vacature - Stagiair/student content marketing!

Wat leuk dat je benieuwd bent naar de functie: Stagiair/student content marketeer!

 

Omschrijving LoesWaanders.com 

Loes Waanders helpt ouders met kinderen om het gedrag van hun kind én hun eigen reactie daarop, beter te begrijpen. Zo ontstaat er meer rust, verbinding en vertrouwen in elk gezin. Dit doen we door wetenschappelijke kennis te combineren met praktische tips, voorbeelden en bewustwording te vergroten hoe ons hoofd invloed heeft op hoe we ons voelen en gedragen. LoesWaanders.com is in 2019 gestart en is sindsdien gegroeid naar een van de Nederlandse experts op het gebied van opvoeding en ouderschap en is daarom op zoek naar jou om samen de volgende stappen te zetten! 

Functieomschrijving en werkzaamheden

FUNCTIE OMSCHRIJVING & WERKZAAMHEDEN 

Samen met Loes en haar team zorg je voor: 

 • Contentplanning en (gedeeltelijk samen) contentcreatie op de mediakanalen (Instagram, Linkedin, TikTok, Youtube, Spotify, Pinterest) (geen grafische vormgeving, hier heb ik al een fantastisch iemand voor :)! Het gaat vooral om het crossmediaal inzetten van content en het delen van nieuwe blogs, podcasts, posts op de verschillende platforms).
 • Publiceren van mediaoptredens op alle kanalen en inspelen op interessante trends in de media die betrekking hebben op ouderschap + opvoeding.
 • Meedenken, opzetten en contact leggen voor nieuwe samenwerkingen en leuke acties met bedrijven en influencers.
 • Analyse van content (posts, reels, blogs) per kanaal en in staat zijn om hier learnings uit te trekken om zo het bereik van LW.com te vergroten.
 • Daarnaast help je waar nodig met operationele werkzaamheden zoals het inrichten van een nieuwe cursusomgeving en het beantwoorden van vragen van klanten. 

 

Kortom: een veelzijdige plek met veel mogelijkheden om te leren! 

PROFIEL KANDIDAAT 

Je hebt ervaring in of sterke affiniteit met (online) marketing, communicatie en/of media. 

 • Je bent een positief, vrolijk persoon en een echte aanpakker.
 • Je bent creatief en denkt pro-actief mee in nieuwe kansen (bv. nieuwe trends waarop ingespeeld kan worden).
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en houdt goed overzicht. 
 • Je bent heel sterk in je communicatie zowel verbaal maar weet ook hoe je op een leuke, vlotte manier schrijft en ouders enthousiast maakt met (bestaande) content.
 • Je werkt zelfstandig, schakelt snel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
 • Je hebt affiniteit met kinderen, opvoeding en ouderschap en met (sociale) media!

 

LOCATIE 

Je hebt de luxe om vanuit huis te werken of vanuit een zonnige locatie ;). Zolang je verantwoordelijkheid neemt over onze afspraken is er qua tijd/locatie heel veel mogelijk! De begeleiding vindt online plaats. 

 

WAT BIEDT LoesWaanders.com

Een stageplek bij een snelgroeiend bedrijf wat openstaat voor nieuwe ideeën waarbij we hard maar vol plezier samenwerken om mooie resultaten neer te zetten! Je werkt in een klein, betrokken en zeer gedreven team waar jij ook echt onderdeel van wordt met eigen taken en verantwoordelijkheden. Je ontvangt een stagevergoeding, hele flexibele werktijden zodat je ook kan inchecken vanuit een zonnig strand of wintersportvakantie!

 

INTERESSE?  

Ben jij enthousiast en beschikbaar vanaf april 2023 voor een periode van minimaal 3 maanden? 

Mail dan een korte motivatie inclusief CV naar loes@loeswaanders.com. Bij een goede klik en mooie gezamenlijke resultaten sta ik open voor een langdurige samenwerking!

 

Voor vragen en/of meer informatie, mag je ook altijd een berichtje sturen!

Dit is echt wat voor mij!