Loes persoonlijke begeleiding

Samen aan de slag1:1 begeleiding

Soms is het fijn dat een neutraal iemand meekijkt met jouw situatie. Bijvoorbeeld omdat je al lange tijd tegen bepaald gedrag van jouw kind aanloopt óf omdat je de combinatie werk en gezin een uitdaging vindt. Je twijfelt of jouw aanpak aansluit op de behoefte van jouw kind óf hoe je ervoor zorgt dat jij alle ballen hooghoudt zonder jezelf te verliezen.

 

Weet dat je echt niet de enige bent. Met 10+ jaar ervaring als orthopedagoog (MSc.) heb ik tal van (werkende) ouders geholpen en van allerlei vragen voorbij zien komen. Daarnaast heb ik zelf 2 jonge kinderen en run ik mijn bedrijf vanuit het buitenland: ik weet dus als geen ander hoe uitdagend het leven met jonge kinderen kan zijn :).

Maandelijks houd ik een aantal plekken vrij voor 1:1 gesprekken. Vaak in de vorm van kortdurende trajecten (3-5 gesprekken). Niet elke vraag is geschikt voor een kort traject. Daarom vraag ik jou altijd eerst om  jouw vraag per mail aan mij voor te leggen zodat ik gerichter mee kan kijken. Ik ben daarin altijd eerlijk en zal ook aangeven of ik de juiste persoon ben om jou hiermee te helpen.

Voordat je dit doet is het belangrijk om onderstaande punten even goed door te lezen. 

  • Mijn trajecten starten vanaf €425 euro voor 3 gesprekken (incl. gratis intake en tussentijdse contactmomenten per mail)
  • Een los consult is mogelijk, stuur bij interesse een mail zodat ik mee kan denken of jouw vraag hiervoor geschikt is
  • Mijn begeleiding wordt doorgaans niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Werkgeversvergoeding is wel mogelijk, vraag de mogelijkheden na bij jouw werkgever.

Klinkt dit als iets wat je goed kan gebruiken? Stuur een mail naar: info@loeswaanders.com en dan ontvang je op werkdagen binnen 48 uur van mij een reactie.

 

Weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen…

Gezien in o.a.: