Programma: The Mom Movement Een gezin, leuke baan én rust in je hoofd en lijf? Dat lukt jou ook!

Ben jij een werkende moeder met jonge kinderen en vraag jij je vaak af hoe al die andere vrouwen dat doen? De combinatie van gezin, werk, vriendinnen ook nog tijd vinden voor jezelf. Geloof mij, je bent niet de enige. Nog even snel die werkmail beantwoorden terwijl jouw zoontje met de duplo speelt of dat ellendige schuldgevoel als je weer onterecht uitvalt naar je dochtertje omdat je eigenlijk zelf gewoon te moe bent. Dat continue gepieker, negatieve gedachtes en de twijfel welke aanpak nou werkt voor jouw kinderen…het vreet energie. Je hebt vaak het gevoel dat het nooit ‘goed genoeg’ is. Of misschien geniet je wel veel minder van de dagen met jouw kinderen thuis dan dat je je vooraf had voorgesteld. Het moederschap valt je een stuk zwaarder dan je had verwacht.

Ben jij hier klaar mee en wil jij die volgende stap zetten die zorgt voor langdurige verandering? Dan ben je hier op de goede plek.

Is dit herkenbaar voor je...:

  • Die voortdurende onrust in je hoofd: je hebt voor je gevoel nergens écht tijd voor en al helemaal niet voor jezelf;
  • Je wilt het allemaal goed, liefst perfect doen en dat breekt je op;
  • De combinatie werk en gezin levert vooral stress in plaats van plezier op;
  • Dat schuldgevoel wat je belemmert in de dingen die je dagelijks doet;
  • Je bent dat continue gepieker en die negatieve gedachtes zat maar het lukt je niet om het te doorbreken.

Dit is niet hoe jij je het moederschap had voorgesteld. En heel eerlijk…is dit het voorbeeld wat jij je kinderen wilt meegeven? Hoe zou jij het vinden als ik jou help om dit te veranderen? Als werkende moeder met een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden (of soms een stuk lager;)..). En nee ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn aantoonbare kennis én praktijkervaring als onderzoeker en orthopedagoog weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel. Klinkt dit goed? Plan dan via onderstaande button een call in met mij om kennis te maken.

Want hoe fijn zou het zijn als:

  • Jij thuis ook écht thuis bent en niet nog in jouw hoofd bezig bent met je werk?
  • Jij weer rust voelt in je hoofd en lijf?
  • Dat korte lontje weg is en je weer die vrolijke moeder en partner bent?
  • Jij tijdens uitdagende opvoedsituaties weet wat jij kunt DOEN en ZEGGEN?
  • Jij tijd voor jezelf hebt én daar ook echt van kan genieten?

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. We volgen voor alles in ons leven cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’. Het moederschap moet je leren, net zoals jij in jouw carrière ook opleidingen hebt gevolgd om te komen waar jij nu staat. Want als jij weet waar jouw valkuilen liggen en hoe jij daarmee om kan gaan voel jij je niet alleen beter maar wordt ook het opvoeden,  jouw relatie en werk een stuk leuker én gemakkelijker!

Ga jij vanaf nu ook met mij aan de slag om niet langer te verlangen naar meer rust, maar het ook echt te gaan bereiken?

Mijn aanbod is speciaal ontwikkeld voor werkende vrouwen met jonge kinderen. Het is het enige online programma mét 1 op 1 begeleiding waarbij jij deskundig en onderbouwd advies krijgt op het gebied van moederschap én opvoeding! Al mijn pakketten bestaan uit een online gedeelte met daarin acht modules met alle must-know content die elke werkende moeder zou moeten ontvangen.

Thema’s die aan bod komen zijn o.a.: zelfzorg, een goede balans tussen gezin en werk, omgaan met oude patronen, signaleren van stress, schuldgevoel & perfectionisme, jouw ‘inner voice’, relaxed blijven tijdens uitdagende momenten & hoe hou je je relatie gezellig mét kinderen. Zodat jij na deze maanden alle tools en vaardigheden bezit om structureel meer te ontspannen en genieten van dat wat écht belangrijk is…jouw gezin.

Deze modules zijn gebaseerd op bewezen, onderbouwde adviezen en omvat een unieke verzameling van: video’s, werkbladen, PDF bestanden, online opdrachten en challenges. Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer:). En…het is zo ingericht dat je het juist als werkende moeder tijd oplevert!

Last but not least..het programma zit bomvol 1:1 begeleiding*. Jij ontvangt toegang tot een persoonlijke omgeving van waaruit wij (beveiligd) videobellen. Ook heb jij de mogelijkheid om mij jouw persoonlijke vragen te stellen gedurende het hele traject*. Deze twee aspecten maakt mijn aanbod uniek en zorgt ervoor dat het geen ‘quick fix’ is maar jij werkt aan een langdurige verandering.

Jij staat er niet meer alleen voor. We doen het vanaf nu samen.

*Afhankelijk van welk pakket je kiest

Wat anderen zeggen:

 

ReviewScreenshot_20200608_200710.jpg

Het moederschap is geen one size fits all...

Er is geen handleiding voor het moederschap wat voor ‘iedereen’ werkt. Daarom werk ik met drie verschillende pakketten die voor verschillende situaties en vragen geschikt zijn. Een ding hebben ze alle drie gemeen: elk pakket bevat toegang tot mijn online programma én mijn persoonlijke begeleiding.

Ik snap dat het lastig kan zijn om in te schatten welk pakket het beste bij jou(w situatie) past. Daarom vind je hieronder een duidelijk overzicht met alle opties per pakket.

Ook bied ik een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan zodat ik met jouw persoonlijke situatie  kan meedenken welk pakket jóu naar die volgende stap gaat helpen. Misschien heb je ook nog wel vragen die graag zou willen stellen. Dat snap ik.

Via onderstaande button plan je direct in mijn agenda een kennismakingscall in.

Mijn pakketten:

 

De investering

En….als jij heel eerlijk bent naar jezelf: wat heeft het je tot nu toe al gekost? Om maar te blijven ploeteren, continu dat negatieve gevoel, alles ‘perfect willen doen’ en thuis onvoldoende kunnen genieten van jouw kinderen terwijl die jaren zo snel voorbij gaan…

“The best thing a mother can give her child is a happy mom”

Ik heb veel zin om samen met jou aan de slag te gaan om jouw leven een flinke positieve boost te geven. Meer rust en meer genieten! Is dit ook wat voor jou? Blijf dan niet in de twijfelmodus hangen maar claim jouw plek via onderstaande button. Binnen 24 uur ontvang jij alle informatie én toegang tot jouw persoonlijke omgeving van mij. Let’s g(r)o(w)!

* Veel werkgevers zijn bereid om deze kosten te vergoeden vanuit een persoonlijk ontwikkel- of opleidingsbudget. Stuur mij een mail voor meer info.

Meest gehoorde twijfels

De investering is te groot

Is dit een hele stap voor je? Juist als je als moeder niet gewend bent om in jezelf te investeren is dit een grote uitdaging. Het is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent maar het is een investering in jezelf. In jouw relatie, jouw band met jouw kinderen en jouw werkplezier. Je leert vaardigheden waar je niet alleen nu, maar de rest van het moederschap van profiteert. Je bent misschien gewend om altijd voor een ander te zorgen en jezelf op de laatste plaats te zetten. Of maar door te gaan tot je erbij neervalt. Wat heeft dat jou tot nu toe al gekost? En wat gebeurt er als je dit op deze manier blijft doen?

Niemand gaat die stap voor jou zetten. Als jij weet wat je kunt doen om relaxed kunt blijven, rust kunt creëren in de chaos en de dag met meer positiviteit en vertrouwen te beginnen….dan neem je die vaardigheden de rest van je leven mee. Gun jezelf die inzichten.

Het gaat niet alleen jou, maar ook jouw gezin zoveel rust, plezier en zelfvertrouwen opleveren.

Mijn partner staat er niet achter

Het ligt misschien buiten jouw comfortzone om deze stap te zetten. Je vraagt je af of het ‘wel erg genoeg is’ en wilt weten wat jouw partner ervan vindt. Allereerst: ik ben altijd voorstander van overleg binnen een relatie. Maar op het moment dat jíj zit met een bepaald probleem, kan ook jíj het beste bepalen wat helpt. Welke bevestiging zoek jij bij jouw partner? Uiteindelijk heb jij een bepaald gevoel bij de persoon en vorm van hulp.  Jouw partner profiteert ook mee van jouw groei. Hoe fijn is het om weer een vrolijke, enthousiaste vrouw te hebben? Die niet vermoeid ’s avonds op de bank zit maar geniet van de dingen die ze doet en alles wat meer los kan laten?

Ik twijfel welk pakket het beste past bij mijn situatie

Dat snap ik, daarom denk ik graag even vrijblijvend met je mee. Meld je aan voor een telefonische kennismaking (vrijblijvend) zodat ik met jou en jouw situatie mee kan denken. Plan hier direct jouw kennismakingscall in en dan spreken we elkaar snel!

Gaat het mij echt helpen om mijn doel te bereiken?

Dit komt vaak voort uit eigen onzekerheid, twijfel of het jou gaat lukken. Omdat je weet dat dit al zolang speelt. Maar wanneer jij wíl veranderen dan help ik jou óm te veranderen. Daarnaast voer ik altijd vooraf eerst een kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw vraag is en of deze aansluit bij mijn expertise én: of je er zelf klaar voor bent. Ik ben goed in staat om dit in te schatten en zal daarin ook altijd eerlijk zijn naar jou. We starten het traject alleen als jij voor 200% gemotiveerd bent. Gezonde spanning is ok, maar wat maakt dat jij aan jezelf twijfelt? Is dat niet precies de reden dat je ook in deze situatie bent gekomen (twijfel, onzekerheid…)? En wordt het nu niet tijd om dit te doorbreken?

Ik heb er nu geen tijd voor

Hoeveel tijd kost alle negatieve energie jou, al het gepieker? Al die onnodige frustraties? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon :)? Het programma is zo ingericht dat het jou geen tijd kost, maar tijd gaat opleveren. En weet je nog iets…hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een excuus om het niet te doen. Hoe graag wil jij die verandering? Weet dat hij heel dichtbij is, zodra jij jezelf maar toestaat om jezelf die verandering te gunnen…

Is online hulp wel wat voor mij?

Online hulp heeft een aantal voordelen ten opzichte van reguliere hulp. Allereerst biedt het veel meer flexibiliteit. Via mijn online agenda plan jij zelf jouw consulten in op een dag/tijd die voor jou goed uitkomt. Ook tijdens de avonduren. Daarnaast is het organisatorisch makkelijker te regelen: geen reistijd maar gewoon vanuit huis. Maar het meest waardevolle is de 24/7 online support service. Een service die je in de reguliere hulpverlening niet vindt. Je kunt onbeperkt jouw vragen stellen en profiteert dus niet alleen tijdens de gesprekken van 1 op 1 begeleiding maar echt non stop. Hoe fijn is het dat jij een keer achterover mag leunen?

 

Ok, ik ben klaar met die eeuwige twijfelmodus. Ik ga er gewoon voor!

 

Boek nu jouw traject!