Programma: The Mom Movement Een gezin, leuke baan én rust in je hoofd en lijf? Dat lukt jou ook!

Ben jij een werkende moeder met jonge kinderen en vraag jij je vaak af hoe al die andere vrouwen dat doen? De combinatie van gezin, werk, vriendinnen ook nog tijd vinden voor jezelf.

Geloof mij, je bent niet de enige. Nog even snel die werkmail beantwoorden terwijl jouw zoontje met de duplo speelt of dat ellendige schuldgevoel als je weer onterecht uitvalt naar je dochtertje omdat je eigenlijk zelf te moe bent.

Je voelt aan alles dat het anders kan: meer focus op je werk en op de vrije momenten écht genieten van jouw gezin.
Maar hóe?!

Inmiddels zijn alle plekken voor dit traject opgevuld. Augustus 2021 is de eerste mogelijkheid om te starten. Er zijn slechts een select aantal plekken beschikbaar. Wil jij als eerste een seintje ontvangen als de inschrijving hiervoor opengaat? Schrijf je hieronder in en ik hou je op de hoogte!

Wachtlijst programma The MOM Movement - zomer 2021

Ik was gewend dat met hard werken alles ‘lukt’. Totdat ik moeder werd. Ik vind het zo’n zoektocht en doe alles (werk, gezin, relatie) voor mijn gevoel maar ‘half’….”

Karin, manager internationaal bedrijf, dochter (3) en zoontje (4 maanden).

Is dit herkenbaar voor je...:

  • Die voortdurende onrust in je hoofd: je hebt voor je gevoel nergens écht tijd voor en al helemaal niet voor jezelf;
  • Je wilt het allemaal goed, liefst perfect doen en dat breekt je op;
  • De combinatie werk en gezin levert vooral stress in plaats van plezier op;
  • Je bent dat continue gehaast zat maar het lukt je niet om het te doorbreken.

Dit is niet hoe jij je het moederschap had voorgesteld. En heel eerlijk…is dit het voorbeeld wat jij je kinderen wilt meegeven? Hoe zou jij het vinden als ik jou help om dit te veranderen? Als werkende moeder met een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden (of soms een stuk lager;)..).

En nee ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn aantoonbare kennis én praktijkervaring als onderzoeker en orthopedagoog weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

“Ik had mij zo voorgenomen om na die vakantie écht rustiger aan te doen…maar inmiddels is er niets veranderd en zijn mijn kinderen alweer een halfjaar ouder.”

Want hoe fijn zou het zijn als jij:

✓ jouw werkmodus ‘uit’ kunt zetten als je bij de kinderen bent?
✓ weer rust voelt in je hoofd en lijf en met focus kunt werken?
✓ tijdens uitdagende opvoedsituaties precies weet wat jij kunt DOEN en ZEGGEN?
✓ situaties niet langer bepalen hoe jij je voelt maar jij zelf grip hebt op jouw emoties?
✓ tijd hebt voor jezelf én daar ook echt van kan genieten?
✓ daardoor die vrolijke moeder en partner bent die je graag wilt zijn…

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. Werk + gezin = topsport.

Daarnaast volgen we voor alles in ons leven cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’. Dat is best gek als je je bedenkt dat jij in jouw carrière ook opleidingen hebt gevolgd om te komen waar jij nu staat.

Laat mij jou helpen tijdens deze uitdagende jaren. Niet alleen jij, maar ook jouw kinderen, relatie en werk profiteren hiervan mee!

Wat andere vrouwen zeggen:

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een 1:1 traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Rianne

Business analist UX, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Tijdens ieder gesprek heb ik gehuild. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Caroline

Communicatiedirecteur, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

THE MOM MOVEMENT Exclusief 1 op 1 traject voor werkende vrouwen met jonge kinderen

In dit exclusieve 1-op-1 traject ga ik 2,5 maand lang samen met jou aan de slag om structureel meer ontspanning en plezier te creëren op alle vlakken in jouw leven: gezin, relatie, werk en dat wat voor jou nog meer belangrijk is.

Het enige online programma bomvol 1 op 1 begeleiding waarbij jij deskundig, onderbouwd advies krijgt op het gebied van moederschap én opvoeding!

Naast onze 1 op 1 gesprekken heb jij de mogelijkheid om mij 24/7 berichten te sturen via jouw persoonlijke omgeving zodat jij gedurende het traject altijd een beroep op mij kunt doen. Hierdoor behaal jij nog sneller jouw doelen of misschien ga je ze wel overtreffen.

Je zal niet de eerste zijn die achteraf denkt: “Ik heb eigenlijk meer bereikt dan ik vooraf had verwacht”.

Denk je nu: dat wil ik ook? Schrijf je in op de wachtlijst en ontvang als allereerste een bericht als de inschrijving geopend is. 

Wachtlijst programma The MOM Movement - zomer 2021

En verder...

Naast de 1 op 1 support krijg jij toegang tot een online leeromgeving met daarin acht modules vol must-know informatie voor werkende moeders met jonge kinderen. Dit is een unieke verzameling van: video’s, werkbladen, PDF bestanden, online opdrachten en challenges. Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer:). En…het is zo ingericht dat het je juist tijd en energie oplevert!

Kortom…jij staat er niet meer alleen voor. We doen het vanaf nu samen.

Dit traject is alleen voor jou als je:

  • Bereid bent te investeren. Hierbij heb ik het niet alleen over geld, maar ook over tijd en inzet. Je hebt de intentie om alles uit het traject te halen.
  • De urgentie voelt om iets te veranderen aan de huidige situatie. Niet alleen voor jezelf maar je ziet ook de waarde voor jouw omgeving (kinderen, relatie of werk).

Lees hier de ervaringen van anderen:

 

ReviewScreenshot_20200608_200710.jpg

Dit is wat jij krijgt:

✔ Telefonische matchcall (t.w.v. 69 euro)
✔ Kick-off call (60 minuten)
✔ 
4 vervolgcalls (4×40 minuten)
✔ 2,5 maand lang onbeperkt mijn persoonlijke begeleiding
✔ 4 maanden toegang tot de online modules
✔ 
Onbeperkte videoanalyses voor opvoedtips
✔ Onbeperkt 24/7 support via persoonlijke omgeving​

Als bonus:
✔ 
Deelname aan IG-courses (t.w.v. 198 euro)
✔ 
Onbeperkt toegang tot masterclasses (t.w.v. 76 euro)

Deelname is op basis van selectie

Ik heb veel zin om samen met jou aan de slag te gaan om jouw leven een flinke positieve boost te geven. Maar het programma is niet geschikt voor iedereen. Om er zeker van te zijn dat wij de allerbeste en mooiste resultaten gaan behalen én wij een klik hebben, werk ik op basis van selectie. Vanwege het persoonlijke karakter van dit traject bied ik namelijk maar een beperkt aantal plekken aan.

Inmiddels zijn alle plekken voor dit traject opgevuld. Na mijn verlof (zomer 2021) is de eerste mogelijkheid om te starten. Wil jij jouw plek alvast claimen? Schrijf je hieronder in voor de de wachtlijst en ontvang als allereerste een bericht als de inschrijving geopend is.

Wachtlijst programma The MOM Movement - zomer 2021

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het mij?

Dit traject is helemaal ontworpen voor werkende vrouwen met jonge kinderen. Dat betekent dat het jou niet tijd kost, maar focus en tijd gaat opleveren. Gemiddeld kost het traject je ongeveer 45 tot 60 minuten per week (naast onze 1:1 calls). Natuurlijk kun je er meer tijd aan besteden. Een veelgehoorde twijfel die ik vaak hoor is: “maar ik heb er geen tijd voor”… De vraag die ik dan vaak stel (en die jij aan jezelf kunt stellen) is: hoe belangrijk is het voor je om te veranderen? Hoeveel last heb jij (of jouw gezin) ervan? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon :)?
Want hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een reden om het niet te doen.Weet dat die verandering waar jij zo naar verlangt heel dichtbij is, zodra jij jezelf maar toestaat om jezelf die verandering te gunnen…

Ik twijfel of dit traject past bij mijn situatie

Daarom denk ik altijd eerst vrijblijvend met je mee. Voor mij is het net zo belangrijk als voor jou om naast een klik ook het gevoel te hebben dat ik jou écht kan helpen. Ik kan goed inschatten of mijn expertise aansluit bij jouw vraag. Is dat niet het geval, dan denk ik ook met je mee wat voor jou helpend kan zijn. Tip: blijf niet met deze twijfel lopen maar zet het om tot actie. Plan een kennismakingsgesprek in zodat ik met jou en jouw situatie mee kan denken. Plan hier direct jouw kennismakingscall in en dan spreken we elkaar snel!

Gaat het mij echt helpen om mijn doel te bereiken?

Deze vraag komt vaak voort uit eigen onzekerheid. Bijvoorbeeld omdat je in het verleden andere dingen hebt geprobeerd of jouw ‘probleem’ al lange tijd speelt. Voor mij is het belangrijker om te kijken naar motivatie: hoe graag wíl jij veranderen? Daarnaast voer ik altijd vooraf eerst een kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw vraag is en of deze aansluit bij mijn expertise én: of je er zelf klaar voor bent. Ik ben goed in staat om dit in te schatten en zal daarin ook altijd eerlijk zijn naar jou. We starten het traject alleen als jij voor 200% gemotiveerd bent. Gezonde spanning is ok, maar wat maakt dat jij aan jezelf twijfelt? Is dat niet precies de reden dat je ook in deze situatie bent gekomen (twijfel, onzekerheid…)? En wordt het nu niet tijd om dit te doorbreken?

Wat levert dit traject mij op?

Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijke vraag waar jij jouw aandacht op wil richten. Ik begeleid jou uiteraard bij het maken van deze keuzes als je het lastig vindt om te bepalen waar jouw prioriteiten liggen. De doelen die vrouwen behalen zijn vaak op verschillende niveaus.

Ik zal je wat voorbeelden geven: 
Persoonlijk: meer rust, focus, minder moeten, genieten van het ‘nu’, zelfvertrouwen en positiviteit
Zakelijk: prioriteiten stellen, grenzen (h)erkennen en aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, rust en focus
Relatie: wederzijds begrip, positieve manier van communicatie, waardering 
Gezin: positieve interactie, begrijpen van gedrag van jouw kind, gezelligheid, volle aandacht in het moment.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een werkgeversvergoeding?

Ongeveer 25% van de vrouwen in mijn traject nemen deel vanuit een werkgeversvergoeding. Vanuit een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget. Deze opties kun je navragen bij jouw leidinggevende. Een harde voorwaarde om te kunnen starten met dit traject is echter ‘motivatie’. Ik werk alleen met vrouwen die 200% committent tonen: niet alleen in de vorm van geld, maar ook tijd en energie. Ongeacht de manier waarop het traject wordt gefinancierd. Veel belangrijker voor mij is dan ook de vraag: gun jij dit jezelf en jouw gezin?

 

Tot slot…
De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché i know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. Voor praktisch alle grote dingen in jouw leven heb je een opleiding gevolgd, behalve voor het moederschap. 

Is het dan gek om hier af en toe hulp voor te vragen? Nee, juist niet. Eigenlijk heel logisch. Hoe mooi zou het zijn als wij samen aan de slag gaan om meer rust en positiviteit in jouw leven te creëren?