loes waanders 03

Vraag jij je ook af...

Waarom niemand jou heeft voorbereid op de meest uitdagende en verantwoordelijke ‘baan’ in jouw leven..: het ouderschap.

  • Minder (lees: geen?!) tijd voor jezelf
  • Continu onrust in je hoofd en bezig met alles wat ‘nog moet’
  • Schuldgevoelens en twijfel: wanneer doe je het goed?
  • Hoe combineer je jouw ambities met een gezinsleven?

Voor werkende vrouwen met kinderen die op zoek zijn naar meer rust, focus en plezier in hun werk én gezin is het traject “The MOM Movement” ontwikkeld. 

Het programma in een notendop:

  • 8 modules gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek en 10+ jaar praktijkervaring
  • webinars over actuele onderwerpen zoals: combineren van jouw ambities met het gezinsleven, omgaan met schuldgevoel, hoe ga je om met meningen van anderen, goed-genoeg ouderschap en nog veel meer
  • toegang tot een online community met andere vrouwen die meer zijn dan alleen ‘moeder’ en ook zoeken naar manieren om hun ambities met hun gezin en eigen leven te combineren
  • Live Q&A’s waarbij jij al jouw vragen kan stellen aan mij: we doen het dus echt samen!

Dit zeggen andere ouders over het programma

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Caroline

Communicatiedirecteur, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Na afloop:

✓ lukt het je beter om jouw werkmodus uit te zetten als je thuis bent
✓ ervaar je meer rust en (zelf)vertrouwen  
✓ weet je hoe je schuldgevoel, twijfels en meningen van anderen beter los kan laten zodat je keuzes maakt die werken voor jou(w gezin)
✓  Ervaar je meer plezier in de combinatie werk en gezin

 

Wat vind je NIET in dit programma:

Open deur tips waar je geen fluit aan hebt als moeder, zoals: zorg voor een opgeruimd huis (rolt er net een bak lego omver), tips voor een goede planning (toen werd jouw kind ziek) of uitgebreide ochtendrituelen (je bent al blij dat je iedereen op tijd met kleren aan en een gevulde maag de deur uit hebt). Dit matcht namelijk totaal niet met een chaotisch en onvoorspelbaar gezinsleven.


Ik leer je wél hoe jij zorgt voor structureel meer rust en vertrouwen.  Hoe je beter weet op welke manier jij meer energie ervaart en hoe je jouw dromen en ambities waar kunt maken ook mét een gezin!

“The best is yet to come”

Begin 2023 ga ik weer van start met een nieuwe groep vrouwen
Wil je er zeker van zijn dat je bericht ontvangt wanneer de deuren zijn geopend? Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt als eerste bericht van mij!

Wachtlijst programma The MOM Movement

Met deze inschrijving zit je nergens aan vast, maar ontvang je wel als allereerste een seintje als je je kan inschrijven (nog voor de lancering begint!).

Bekend van: