mom_movement_moeder_met_kind

Programma: The Mom Movement Een gezin, leuke baan én rust in je hoofd en lijf? Dat lukt jou ook!

Ben jij een werkende moeder met jonge kinderen en vraag jij je vaak af hoe al die andere vrouwen dat doen? De combinatie van gezin, werk, vriendinnen ook nog tijd vinden voor jezelf. Geloof mij, je bent niet de enige. Nog even snel die werkmail beantwoorden terwijl jouw zoontje met de duplo speelt of dat ellendige schuldgevoel als je weer onterecht uitvalt naar je dochtertje omdat je eigenlijk zelf gewoon te moe bent. Dat continue gepieker en die negatieve gedachtes, het vreet energie. Je hebt vaak het gevoel dat het nooit ‘goed genoeg’ is….of misschien geniet je wel veel minder van de dagen met jouw kinderen thuis dan dat je je vooraf had voorgesteld. Eigenlijk valt het moederschap je een stuk zwaarder dan je had verwacht.

Ben jij hier klaar mee en wil jij die volgende stap zetten die zorgt voor langdurige verandering? Dan ben je hier op de goede plek.

Is dit herkenbaar voor je...:

 • Die voortdurende onrust in je hoofd: je hebt voor je gevoel nergens écht tijd voor en al helemaal niet voor jezelf;
 • Je wilt het allemaal goed, liefst perfect doen en dat breekt je op;
 • De combinatie werk en gezin levert vooral stress in plaats van plezier op;
 • Dat schuldgevoel wat je belemmert in de dingen die je dagelijks doet;
 • Je bent dat continue gepieker en die negatieve gedachtes zat maar het lukt je niet om het te doorbreken.

Dit is niet hoe jij je het moederschap had voorgesteld. En heel eerlijk…is dit het voorbeeld wat jij je kinderen wilt meegeven? Hoe zou jij het vinden als ik jou help om dit te veranderen? Als werkende moeder met een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden (of soms een stuk lager;)..). En nee ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van alleen eigen ervaring. Met mijn aantoonbare kennis én praktijkervaring als onderzoeker en orthopedagoog weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel. Klinkt dit goed? Plan dan via onderstaande button een call in met mij om kennis te maken.

Want hoe fijn zou het zijn als:

 • Jij thuis ook écht thuis bent en niet nog in jouw hoofd bezig bent met je werk?
 • Jij weer rust voelt in je hoofd en lijf?
 • Die negatieve gedachtes van twijfel, schaamte of zelfkritiek niet meer jouw dag beïnvloeden?
 • Dat korte lontje weg is en je weer die vrolijke moeder en partner bent?
 • Jij tijd voor jezelf hebt én daar ook echt van kan genieten?

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. We volgen voor alles in ons leven cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’. Het moederschap moet je leren, net zoals jij in jouw carrière ook opleidingen hebt gevolgd om te komen waar jij nu staat. Want als jij weet waar jouw valkuilen liggen en hoe jij daarmee om kan gaan voel jij je niet alleen beter maar wordt ook het opvoeden,  jouw relatie en werk een stuk leuker én gemakkelijker!

Ga jij vanaf nu ook 2,5 maand intensief met mij aan de slag om niet langer te verlangen naar meer rust, maar het ook echt te gaan bereiken?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor werkende vrouwen met jonge kinderen. Het is het enige online programma mét 1 op 1 begeleiding waarbij jij deskundig advies krijgt op het gebied van moederschap én opvoeding! Het bevat acht modules met alle must-know content die elke werkende moeder zou moeten ontvangen op het moment dat ze moeder wordt en is volledig gebaseerd op bewezen, onderbouwde adviezen. Het is een unieke verzameling van: video’s, werkbladen, PDF bestanden, online opdrachten en challenges. Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer:). En nee…dit kost je geen uren tijd. Het is zo ingericht dat je het juist als werkende moeder tijd oplevert en het enige wat jij nodig hebt is focus!

Daarnaast ontvang jij toegang tot een eigen persoonlijke omgeving van waaruit wij (beveiligd) videobellen en waar jij tal van aanvullende modules kunt volgen. Last but not least..het programma zit bomvol 1:1 begeleiding. Juist dit maakt het uniek en zorgt ervoor dat er ook echt een langdurige verandering ontstaat.
We starten met een kick-off sessie van een uur en vervolgens hebben we om de week contact tijdens een live 1:1 call. Daarnaast….heb jij onbeperkt de mogelijkheid om vragen te stellen gedurende tweeënhalf maand lang. Zowel via de online community als jouw persoonlijke omgeving. Jij hoeft dus niet tot een volgende call te wachten, maar krijgt direct van mij handige tips en adviezen.

Jij staat er niet meer alleen voor. We doen het vanaf nu samen.

Dit zit er allemaal in het programma:

 • Een online 1 op 1 kick-off sessie van 1 uur;
 • Gedurende tweeënhalf maand lang om de week een 1 op 1 sessie van 40 minuten;
 • De mogelijkheid om mij gedurende het gehele traject onbeperkt vragen te stellen;
 • Acht modules vol met video’s, oefeningen en werkbladen gebaseerd op bewezen effectieve informatie;
 • Onbeperkt aantal videoanalyses van opvoedsituaties waar je deskundig advies in zoekt;
 • Jouw persoonlijke omgeving van waaruit we beveiligd videobellen en je optioneel van extra modules profiteert;

Thema’s die aan bod komen zijn: zelfzorg, een goede balans tussen gezin en werk, omgaan met oude patronen, herkennen en omgaan met stress, schuldgevoel & perfectionisme, jouw ‘inner voice’, relaxed blijven tijdens uitdagende momenten & hoe hou je je relatie gezellig mét kinderen.

Zodat jij na deze maanden alle tools en vaardigheden bezit om structureel meer rust in je hoofd en lijf te ervaren en daardoor meer kunt genieten van dat wat écht belangrijk is…jouw gezin.

Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Laten we kennismaken om te kijken of er van beide kanten een klik is. Misschien heb je ook nog wel vragen die graag zou willen stellen. Dat snap ik. Plan via onderstaande button rechtstreeks in mijn agenda een gratis kennismakingscall in en ik denk graag even met je mee.

Wat anderen zeggen:

 

ReviewScreenshot_20200608_200710.jpg

De investering

De investering voor dit unieke 1 op 1 traject bedraagt: 897 euro,- (Incl. BTW)*.

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject, de plekken zijn daarom ook erg beperkt. Betalen in termijnen is mogelijk. Ben je ondernemer of wordt het vergoed vanuit jouw werkgever? Dan gaat de BTW er nog vanaf.

En als jij heel eerlijk bent naar jezelf: wat heeft het je tot nu toe al gekost? Om maar te blijven ploeteren, continu dat negatieve gevoel, alles ‘perfect willen doen’ en thuis onvoldoende kunnen genieten van jouw kinderen terwijl die jaren zo snel voorbij gaan…

“The best thing a mother can give her child is a happy mom”

Ik heb veel zin om samen met jou aan de slag te gaan om jouw leven een flinke positieve boost te geven. Meer rust en meer genieten! Is dit ook wat voor jou? Blijf dan niet in de twijfelmodus hangen maar claim jouw plek via onderstaande button. Binnen 24 uur ontvang jij alle informatie én toegang tot jouw persoonlijke omgeving van mij. Let’s g(r)o(w)!

* Veel werkgevers zijn bereid om deze kosten te vergoeden vanuit een persoonlijk ontwikkel- of opleidingsbudget. Stuur mij een mail voor meer info.

De investering is te groot

Is dit een hele stap voor je? Juist als je als moeder niet gewend bent om in jezelf te investeren is dit een grote uitdaging. Het is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent maar het is een investering in jezelf. In jouw relatie, jouw band met jouw kinderen en jouw werkplezier. Je leert vaardigheden waar je niet alleen nu, maar de rest van het moederschap van profiteert. Je bent misschien gewend om altijd voor een ander te zorgen en jezelf op de laatste plaats te zetten. Of maar door te gaan tot je erbij neervalt. Wat heeft dat jou tot nu toe al gekost? En wat gebeurt er als je dit op deze manier blijft doen?

Niemand gaat die stap voor jou zetten. Als jij weet wat je kunt doen om relaxed kunt blijven, rust kunt creëren in de chaos en de dag met meer positiviteit en vertrouwen te beginnen….dan neem je die vaardigheden de rest van je leven mee. Gun jezelf die inzichten. Het gaat je zoveel rust, plezier en zelfvertrouwen opleveren.

Mijn partner staat er niet achter

Het ligt misschien buiten jouw comfortzone om deze stap te zetten. Je vraagt je af of het ‘wel erg genoeg is’ en wilt weten wat jouw partner ervan vindt. Allereerst: ik ben altijd voorstander van overleg binnen een relatie. Maar op het moment dat jíj zit met een bepaald probleem, kan ook jíj het beste bepalen wat helpt. Welke bevestiging zoek jij bij jouw partner? Uiteindelijk heb jij een bepaald gevoel bij de persoon en vorm van hulp.  Jouw partner profiteert ook mee van jouw groei. Hoe fijn is het om weer een vrolijke, enthousiaste vrouw te hebben? Die niet vermoeid ’s avonds op de bank zit maar geniet van de dingen die ze doet en alles wat meer los kan laten?

Gaat het mij wel voldoende opleveren?

Dit komt vaak voort uit eigen onzekerheid, twijfel of het jou gaat lukken. Omdat je weet dat dit al zolang speelt. Maar wanneer jij wíl veranderen dan help ik jou óm te veranderen. Daarnaast voer ik altijd vooraf eerst een kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw vraag is en of deze aansluit bij mijn expertise én: of je er zelf klaar voor bent. Ik ben goed in staat om dit in te schatten en zal daarin ook altijd eerlijk zijn naar jou. We starten het traject alleen als jij voor 200% gemotiveerd bent. Gezonde spanning is ok, maar wat maakt dat jij aan jezelf twijfelt? Is dat niet precies de reden dat je ook in deze situatie bent gekomen (twijfel, onzekerheid…)? En wordt het nu niet tijd om dit te doorbreken?

Is online hulp wel wat voor mij?

Online hulp heeft een aantal voordelen ten opzichte van reguliere hulp. Allereerst biedt het veel meer flexibiliteit. Via mijn online agenda plan jij zelf jouw consulten in op een dag/tijd die voor jou goed uitkomt. Ook tijdens de avonduren. Daarnaast is het organisatorisch makkelijker te regelen: geen reistijd maar gewoon vanuit huis. Maar het meest waardevolle is de 24/7 online support service. Een service die je in de reguliere hulpverlening niet vindt. Je kunt onbeperkt jouw vragen stellen en profiteert dus niet alleen tijdens de gesprekken van 1 op 1 begeleiding maar echt non stop. Hoe fijn is het dat jij een keer achterover mag leunen?

Ik heb er nu geen tijd voor

Hoeveel tijd kost alle negatieve energie jou, al het gepieker? Al die onnodige frustraties? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon :)? Het programma is zo ingericht dat het jou geen tijd kost, maar tijd gaat opleveren. En weet je nog iets…hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een excuus om het niet te doen. Hoe graag wil jij die verandering? Weet dat hij heel dichtbij is, zodra jij jezelf maar toestaat om jezelf die verandering te gunnen…

Ok, ik ben klaar met die twijfels….ik ga het gewoon doen!

Boek hier jouw traject!