Mom Movement Loes Waanders 2

Programma: The Mom Movement Meer genieten van je werk én gezin? Dat lukt jou ook!

Ben jij een werkende vrouw met jonge kinderen en vraag jij je vaak af hoe al die andere vrouwen dat doen? De combinatie van gezin, werk, vriendinnen ook nog tijd vinden voor jezelf.

Geloof mij, je bent niet de enige. Nog even snel die werkmail beantwoorden terwijl jouw zoontje met de duplo speelt of dat ellendige schuldgevoel naar collega’s als je eerder uit die meeting moet om hem op te halen.

Je voelt aan alles dat het anders kan: meer focus op je werk en op de vrije momenten écht genieten van jouw gezin.

Maar hóe?!

In 2022 is de eerste mogelijkheid om te starten. Er zijn per jaar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil jij als eerste een bericht ontvangen wanneer er weer een plek vrij komt? Schrijf je hieronder in en je ontvangt als eerste een mail van mij!

Wachtlijst programma The MOM Movement

Ik was gewend dat met hard werken alles ‘lukt’. Totdat ik moeder werd. Ik vind het zo’n zoektocht en doe alles (werk, gezin, relatie) voor mijn gevoel maar ‘half’….”

Karin, manager bij een bank, dochter (3) en zoontje (4 maanden).

Loes Waanders Zweden in huis

Is dit herkenbaar voor je...:

  • Die voortdurende onrust in je hoofd: voor je gevoel doe je alles op je werk en thuis maar ‘half’;
  • Je wilt het allemaal goed, liefst perfect doen en dat breekt je op;
  • Je bent het continue gehaast zat maar het lukt je niet om het te doorbreken;
  • Voor je gevoel heeft jouw partner veel minder last van die druk en dat wringt tussen jullie;
  • Je vraagt je vaak af waarom er geen opleiding is voor het moederschap: je hebt het totaal onderschat…

Je had geen idee dat jouw leven zó zou veranderen. Je wilt nog steeds die leuke baan én jouw gezin, maar die combinatie voelt als een eeuwige struggle. Waarom heeft niemand je hierop voorbereid?

Dit is niet hoe jij je het moederschap had voorgesteld. En heel eerlijk…zou jij het jezelf niet wat makkelijker mogen maken? We volgen voor alles in ons leven en opleiding, behalve in het moederschap. Daarin moet je alles maar zelf uitvogelen…

Best gek toch als je erover nadenkt…het is een van de meest verantwoordelijke taken in ons leven maar we worden er het minst op voorbereid…

Zonde als je het mij vraagt. En niet nodig.

Loes Waanders Zweden in tuin met Maes

Want hoe fijn zou het zijn als jij:

✓ jouw werkmodus ‘uit’ kunt zetten als je thuis bent?
✓ weer rust voelt in je hoofd en met focus kunt werken?
✓ tijdens uitdagende opvoedsituaties precies weet wat jij kunt DOEN en ZEGGEN?
✓ situaties niet langer bepalen hoe jij je voelt maar jij zelf grip hebt op jouw emoties?
✓ tijd hebt voor jezelf én daar ook echt van kan genieten?
✓ daardoor die vrolijke moeder en partner bent die je graag wilt zijn…

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. Werk + gezin = topsport.

Daarnaast volgen we voor ons werk ons levenlang cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’.

Laat mij jou helpen tijdens deze uitdagende jaren. Niet alleen jij, maar ook jouw kinderen, relatie en werk profiteren hiervan mee!

Als werkende moeder met een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden (of soms een stuk lager;)..).

En nee ik ben niet de zoveelste ‘momcoach’ die jou helpt op basis van enkel ervaring. Met mijn aantoonbare kennis én praktijkervaring als onderzoeker en orthopedagoog weet ik ook wat jij nodig hebt om zo ook daadwerkelijk op de lange termijn resultaat te boeken. Bewezen tips en tools die ik graag met jou deel.

Wat andere vrouwen zeggen:

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een 1:1 traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Rianne

Business analist UX, zoontje (1)

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Tijdens ieder gesprek heb ik gehuild. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

“Ik had mij zo voorgenomen om na die vakantie écht rustiger aan te doen…maar inmiddels is er niets veranderd en zijn mijn kinderen alweer een halfjaar ouder.”

Loes Waanders Zweden binnen achter camera

THE MOM MOVEMENT Exclusief traject voor werkende vrouwen met jonge kinderen

In dit exclusieve traject gaan wij vier maanden aan de slag om structureel meer rust, focus en plezier te creëren op alle vlakken in jouw leven: gezin, relatie, werk en dat wat voor jou nog meer belangrijk is.

Het enige online programma waarbij jij deskundig, onderbouwd advies krijgt op het gebied van moederschap én opvoeding!

Je profiteert van een online community met andere werkende vrouwen die meer zijn dan alleen ‘moeder’. Gedreven vrouwen met kinderen én ambities die net als jij worstelen met de verwachtingen die vanuit onze maatschappij worden gesteld aan jouw rol als partner, werknemer, moeder en vriendin.

Geen gezellige chit-chat maar spot-on masterclasses van experts waardoor jij jouw struggles beter begrijpt en nog belangrijker: precies weet hoe jij bijvoorbeeld met jouw partner dat gesprek aangaat over de verschillen die jullie ervaren in de taakverdeling of opvoeding.

Alles wat je niet hebt geleerd op het moment dat je moeder werd, maar wat cruciaal is om veel meer te kunnen genieten van dat wat écht belangrijk is: jouw gezin!

Je zal niet de eerste zijn die achteraf denkt: “Ik heb eigenlijk meer bereikt dan ik vooraf had verwacht”.

Denk je nu: dat wil ik ook? Schrijf je in op de wachtlijst en ontvang als allereerste een bericht als de inschrijving geopend is. 

Wachtlijst programma The MOM Movement

Mom Movement Loes Waanders

En verder...

Jij krijgt toegang tot een online leeromgeving met daarin acht modules vol must-know informatie voor werkende vrouwen met jonge kinderen. Dit is een unieke verzameling van: video’s, werkbladen, PDF bestanden, online opdrachten en handige visuals.

Daarnaast komen we elke 2 weken samen tijdens een groeps Q&A waarbij jij mij jouw vragen kan stellen. Dat kan gaan over de inhoud van de modules maar ook over alledaagse situaties waar je tegenaan loopt.

Ook krijg je toegang tot een online community waar je 24/7 jouw vragen kunt stellen.

En..het is proof voor vrouwen met een druk leven:

✓ De modules volg je in je eigen tempo
✓ Je krijgt toegang tot een persoonlijke app zodat je alles kunt volgen waar en wanneer je maar wilt
✓ Alle video’s zijn eveneens als audio te luisteren, ideaal om te combineren onderweg naar je werk of wandelend

Kortom…jij staat er niet meer alleen voor. We doen het vanaf nu samen.

! Dit traject is voor jou als je:

  • Bereid bent te investeren. Hierbij heb ik het niet zozeer over geld, maar vooral over tijd en inzet
  • De urgentie voelt om iets te veranderen aan de huidige situatie. Niet alleen voor jezelf maar je ziet ook de waarde voor jouw omgeving (kinderen, relatie of werk)
  • Resultaatgericht bent: in plaats van erover nadenken ben jij iemand die ook echt in de actiestand gaat om verandering te bereiken!

Lees hier de ervaringen van anderen:

 

ReviewScreenshot_20200608_200710.jpg
Loes Waanders voor glazen wand

Dit is wat jij krijgt:

✔ 6 maanden lang toegang tot de online leeromgeving vol met PDF’s, oefeningen, video’s en challenges
✔ toegang tot de Working MOM community waarin je
omringd wordt met gelijkgestemde werkende vrouwen met jonge kinderen. Je wordt met wie je je omringt dus dit gedeelte is cruciaal voor jouw groei
✔ Om de week vindt er een live Q&A plaats met extra verdieping op de inhoud van het programma én de mogelijkheid tot vragen stellen
Dagelijks beantwoord ik al jouw vragen in de besloten community

Als bonus:
✔ 
Deelname aan een van mijn cursussen naar keuze (t.w.v. €129)
✔ Werkboek met alle oefeningen en samenvatting van de meest belangrijke inzichten uit het programma (t.w.v. €29,97)

Mom Movement op laptop

Deelname is op basis van selectie

Inmiddels zijn alle plekken voor dit traject opgevuld. Januari 2022 is de eerste mogelijkheid om te starten. Wil jij jouw plek alvast claimen? Schrijf je hieronder in voor de de wachtlijst en ontvang als allereerste een bericht als de inschrijving geopend is.

Wachtlijst programma The MOM Movement

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het mij?

Dit traject is helemaal ontworpen voor werkende vrouwen met jonge kinderen. Dat betekent dat het jou niet tijd kost, maar focus en tijd gaat opleveren. Gemiddeld kost het traject je ongeveer 60  minuten per week (naast de momenten dat je de tools gaat toepassen). Natuurlijk kun je er meer tijd aan besteden. Een veelgehoorde twijfel die ik vaak hoor is: “maar ik heb er geen tijd voor”… De vraag die ik dan vaak stel (en die jij aan jezelf kunt stellen) is: hoe belangrijk is het voor je om te veranderen? Hoeveel last heb jij (of jouw gezin) ervan? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon :)?

Want hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een reden om het niet te doen.Weet dat die verandering waar jij zo naar verlangt heel dichtbij is, zodra jij jezelf maar toestaat om jezelf die verandering te gunnen…

Wanneer is dit programma ECHT iets voor mij?

Jij bent een gedreven, ambitieuze vrouw maar ervaart de combinatie werk en gezin als uitdaging. Je mist voor je gevoel bepaalde informatie en tools die jouw lever leuker en makkelijker kunnen maken. ZOwel op het gebied van werk (focus, schuldgevoel), relatie (taakverdeling) als in jouw gezin (opvoeding) en bij jezelf (missen van energie en plezier).

Je zou willen dat er een soort ‘school’ of opleiding is die jou helpt om werk/gezin/relatie/tijd voor jezelf goed te combineren. Je weet goed WAT niet lekker loopt maar niet HOE je dit goed aanpakt. Je zoekt een no-nonsense, bewezen effectieve aanpak met een persoonlijk karakter. Iemand die precies weet waar ze het over heeft, aantoonbare resultaten heeft geboekt bij andere vrouwen en jou geruststelt in plaats van een wijzende vinger.

Last but not least…. ze moet ook vooral lekker praktisch zijn zodat je er ook echt mee aan de slag kunt.

Wanneer is dit programma NIET iets voor mij?

Voel je je al lange tijd compleet opgebrand (thuis en op je werk), voortdurend opgejaagd, slaap je slecht, moet je om het minste of geringste huilen of word je zonder duidelijke aanleiding boos? Oftewel: ben je al langdurig over jouw grens gegaan? Dan raad ik je aan om een gesprek te plannen met je huisarts en dit te bespreken. Door op tijd jouw ervaringen te delen met een zorgprofessional kun je tijdig die handvaten krijgen die je nodig hebt. Dit programma is geen burn-out zelfhulp of vervanging van face to face begeleiding. Ik verwijs je daarvoor graag naar een zorgprofessional (b.v. huisarts). Daarnaast is ook motivatie belangrijk: krijg je het traject vanuit jouw werkgever vergoed maar voel je er zelf weinig voor? Niet doen. Dan is het zonde van jouw tijd en die van mij:).

Gaat het mij echt helpen om mijn doel te bereiken?

Deze vraag komt vaak voort uit eigen onzekerheid. Bijvoorbeeld omdat je in het verleden andere dingen hebt geprobeerd of jouw ‘probleem’ al lange tijd speelt. Voor mij is het belangrijker om te kijken naar motivatie: hoe graag wíl jij veranderen? Je kan mij altijd mailen met jouw vraag dan denk ik graag met je mee om te kijken of deze aansluit bij mijn expertise én: of je er zelf klaar voor bent. Ik zal daarin ook altijd eerlijk zijn naar jou. We starten het traject alleen als jij gemotiveerd bent én ik jou daadwerkelijk kan helpen. Gezonde spanning is ok, maar wat maakt dat jij aan jezelf twijfelt? Is dat niet precies de reden dat je ook in deze situatie bent gekomen (twijfel, onzekerheid…)? En wordt het nu niet tijd om dit te doorbreken?

Wat levert dit traject mij op?

Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijke vraag waar jij jouw aandacht op wil richten. Ik begeleid jou uiteraard bij het maken van deze keuzes als je het lastig vindt om te bepalen waar jouw prioriteiten liggen. De doelen die vrouwen behalen zijn vaak op verschillende niveaus.

Ik zal je wat voorbeelden geven: 
Persoonlijk: meer rust, focus, minder moeten, genieten van het ‘nu’, zelfvertrouwen en positiviteit
Zakelijk: prioriteiten stellen, grenzen (h)erkennen en aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, rust en focus, schuldgevoel naar collega’s, gevoel op werk te moeten compenseren sinds de komst van een kind
Relatie: irritaties in de taakverdeling, gevoel meer een bedrijf te zijn dan partners, positieve manier van communicatie, waardering
Jij:
 Gevoel alles maar ‘half’ te doen (ontevreden), tijd voor jezelf missen, te weinig kunnen genieten van de momenten voor jezelf, altijd maar ‘aan’ staan
Gezin: positieve interactie, begrijpen van gedrag van jouw kind, gezelligheid, volle aandacht in het moment.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een werkgeversvergoeding?

Een deel van de vrouwen in mijn traject nemen deel vanuit een werkgeversvergoeding. Vanuit een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget. Deze opties kun je navragen bij jouw leidinggevende.

 

Tot slot…
De jaren die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché i know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. Voor praktisch alle grote dingen in jouw leven heb je een opleiding gevolgd, behalve voor het moederschap. 

Is het dan gek om hier af en toe hulp voor te vragen? Nee, juist niet. Eigenlijk heel logisch. Hoe mooi zou het zijn als wij samen aan de slag gaan om meer rust en positiviteit in jouw leven te creëren?