RTL Nieuws – Mijn baby wil alleen in de draagdoek slapen

Geplaatst op 30 juni 2020 in Moederschap

Wat te doen als (new) mom wanneer je wordt bedolven onder de goedbedoelde adviezen als het gaat om jouw kindje wat alleen maar bij jou in de draagdoek slaapt? Daarover meer in dit artikel, inclusief tips.

Maar…

Misschien heb jij wel behoefte aan persoonlijk advies of iemand die echt even met jou(w situatie) meedenkt. Omdat alle goedbedoelde adviezen je teveel worden of je merkt dat je niet jezelf bent. Dat snap ik en dat is niet gek. Die vraag krijg ik heel vaak. Het moederschap is overweldigend, weet dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

Ben je benieuwd op welke manier ik je kan helpen? Plan dan hier een gratis kennismakingscall in en dan denk ik met je mee. 

Plan hier jouw kennismakingscall