Ben jij een werkende vrouw met jonge kinderen?En vraag jij jezelf regelmatig af...

Waarom niemand jou heeft voorbereid op de meest uitdagende en verantwoordelijke ‘baan’ in jouw leven..: het ouderschap.

 • Je hebt nauwelijks tijd voor jezelf
 • Je bent zoekende hoe je die ‘goede moeder’ bent zonder in te leveren op jouw ambities
 • Jouw partnerrelatie die verandert
 • Dat eindeloze schuldgevoel: wanneer doe je het goed?
 • Je suf googelen over het gedrag van jouw kind

Allemaal zaken waarvan je geen idee had voordat je ouder werd. En heel eerlijk: het kost je ook vooral veel energie en twijfels. Laat mij je helpen om met meer focus en rust te genieten van jouw werk én gezin.

Ik leer je niet om het nóg beter te doen, maar anders.

Wat andere vrouwen zeggen:

"Ik had een fantastische kraamtijd, maar een week na mijn verlof werd mijn werkgever gebombardeerd tot één van de hoofdrolspelers in het beheer van de coronacrisis. Daar zat ik dan: lockdown, een baby van 13 weken, geen opvang en als klap op de vuurpijl kreeg mijn vader de diagnose van een ongeneeslijke hersentumor. In alle stress raakte ik mezelf beetje bij beetje kwijt.

Tijdens het traject raakte Loes op extreem korte tijd alle pijnpunten en legde zaken bloot die ik zelf niet gezien had. Loes gaf handvaten om moeilijke gesprekken aan te gaan, om liever te zijn voor mezelf en ook voor anderen. Ze gaf inzicht in ons gedrag en reacties en zorgde voor meer rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Het leek al snel alsof de zwaarte op alle vlakken minder werd.

Ze heeft me zaken geleerd die ik mijn leven lang meeneem. Natuurlijk is het nog steeds druk en heftig. Maar het is draagbaar en ik vind mezelf terug. Dit is de beste investering die ik het afgelopen jaar heb gedaan.

Loes is elke cent waard, maar nog véél belangrijker, jij bent zelf elke cent waard! Dit is een investering in je eigen geluk én iedereen die je lief is: dat van je kinderen, partner, familie en werkgever!”

Caroline

Communicatiedirecteur, zoontje (1)

Gina_review

“Ik ben een ambitieuze en hardwerkende, energieke jonge vrouw die dacht dat ik een kind er wel 'even' bij zou doen. Zolang ik alles maar volgens de boekjes zou doen, zou het helemaal goed komen; dat was ik immers gewend.

Tja, dat was natuurlijk totaal onrealistisch, maar ik zat wel met allerlei beperkende ideeën en verwachtingen opgescheept. Loes heeft me met veel warmte en erkenning geholpen om de verwachtingen wat bij te schroeven.

Daarnaast heb ik een hoop tools om meer rust en minder frustratie te ervaren. Ik weet beter wat ik wil, doe minder van wat moet en ben veel milder voor mezelf. Ben meer in het moment en kan een hoop dingen veel beter loslaten. Ik ben blij met deze investering in mezelf en ik gun iedereen een 'Loes' om deze omslag te kunnen maken."

Gina

Psychiater, zoontje (1)

"Wat heeft Loes in een aantal weken tijd voor een verandering gezorgd! Waar ik eerst moeite had met tevreden zijn met wat ik doe qua werk en moederschap, heb ik nu veel meer rust gevonden om realistisch te kijken naar hoe goed het gaat.

Dit levert mij zoveel meer energie op, en dat is juist iets wat je als werkende moeder met een jong kindje erg goed kan gebruiken.

Ik raad een traject elke (nieuwe) moeder aan die na de komst van een kindje een nieuwe balans moeten vinden in: enerzijds alle tijd voor je kind willen hebben en anderzijds promotie willen maken op je werk."

Bekend van:

Loes Waanders 02

Je wilt die leuke moeder en partner zijn én die leuke baan

Alleen voelt die combinatie als een continue zoektocht. Het kost je meer energie dan dat het je plezier oplevert.

Jij:

 • hebt moeite om alle ballen hoog te houden en vraagt je vaak af hoe andere moeders dat doen
 • wil jouw kind het allerbeste geven, maar niet ten koste van jezelf en jouw relatie: hoe zorg je voor een goede balans?
 • vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen en om echt ‘uit’ te staan
 • vindt het ouderschap een stuk ingewikkelder dan je vooraf had gedacht

Sinds je ouder bent loop je tegen uitdagingen aan waar je het bestaan niet eens van wist.
Schuldgevoelens, kleine kinderen die niet luisteren, de zorg- en taakverdeling thuis…

Je twijfelt veel en hebt vaak het gevoel dat je het niet goed genoeg doet.

Meld je aan

Trust me: je bent niet de enige. Meer dan 1 op de 3 ouders vindt de druk op het gezinsleven te hoog.

 

Dat gevoel wat jij hebt is dus niet gek…Want voor praktisch alles in ons leven worden we opgeleid. Behalve voor het ouderschap, daar moeten we het allemaal maar zelf uitvogelen. Terwijl dit ook nog eens de meest verantwoordelijke ‘baan’ in ons leven is.

En wanneer je googelt lees je dat je ‘gewoon moet doen wat goed voelt’. Maar wat is dat dan als je voor allemaal nieuwe situaties komt te staan?

loes waanders moederschap en werk

Hoe fijn zou het zijn als jij:

✓ opvoedt vanuit rust en vertrouwen omdat je weet wat écht werkt tijdens uitdagende momenten
✓ tijd hebt voor jezelf en daar ook echt van kan genieten?
✓ weet hoe je met jouw partner meer op 1 lijn kunt komen qua opvoeding, zorg- en taakverdeling
✓ begrijpt hoe je omgaat met schuldgevoel, perfectionisme, stress en alle verwachtingen die er zijn in onze maatschappij van ‘werkende moeders’
✓ een goede manier vindt om jouw werk en gezin te combineren waarbij jij jezelf vaker op 1 zet

Zodat jij (weer) die vrolijke moeder en partner bent die je graag wilt zijn…

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd.

 

Het moederschap is niet iets wat je er ‘zomaar even bij doet’. Helemaal niet als je ook nog een leuke baan, vriendinnen en hobby’s hebt waar je tijd aan wilt besteden. Werk + gezin = topsport.

Daarnaast volgen we voor alles in ons leven cursussen, terwijl we in het moederschap alles ‘maar zelf willen doen’. Dat is best gek als je je bedenkt dat jij in jouw carrière ook opleidingen hebt gevolgd om te komen waar jij nu staat.

Ik begeleid je graag tijdens deze uitdagende jaren. Niet alleen jij, maar ook jouw kinderen, relatie én werk profiteren hiervan mee!

Ik was gewend dat met hard werken alles ‘lukt’. Totdat ik moeder werd. Ondanks dat ik zo mijn best doe, voelt het nooit goed (genoeg)…”

Karin, manager internationaal bedrijf, dochter (3) en zoontje (4 maanden).

Loes Waanders Zweden binnen achter camera

THE MOM MOVEMENT6 maanden samen aan de slag

Het enige online programma met bewezen effectieve informatie wat elke werkende vrouw met jonge kinderen zou moeten ontvangen op het moment dat ze een kind krijgt. 

Om structureel meer ontspanning en plezier te creëren op alle vlakken in jouw leven heb jij meer nodig dan alleen kennis. Bewezen praktische tools én een motiverende omgeving zorgen ervoor dat je het ook echt toe gaat passen. Dit programma combineert de online leeromgeving met een interactieve community van gelijkgestemden mét persoonlijke begeleiding zodat jij jouw doelen gaat bereiken!

Middels ruim 40 (korte!) videolessen verdeeld over 8 modules en tientallen praktische opdrachten leer je alles wat je moet weten om meer rust en plezier te ervaren in jouw werk, relatie en (gezins)leven!

Je zal niet de eerste zijn die achteraf denkt: “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!”.

Wat andere ouders zeggen:

Review MomMovement 03

Review MomMovement 04

Dit zit er allemaal bij:

6 maanden mijn begeleiding in de community én tijdens LIVE Q&A’s!
40+ (korte) videolessen, ook als audio te beluisteren
8 modules met alle must-know informatie voor werkende ouders bomvol oefeningen, handige visuals en geruststellende tips
✔ Toegang tot een persoonlijke app zodat jij alle tools overal en altijd bij je hebt
✔ Elke maand een LIVE expert sessie waarin jij 1,5 uur lang wordt meegenomen in 1 specifiek thema (bv.: positief opvoeden, tijd voor jezelf, hoe hou je je relatie leuk mét kinderen)
Werkboek met meer dan 40 pagina’s vol met uitleg, voorbeelden, tips en oefeningen
Online community met andere werkende vrouwen waarin je niet alleen jouw ervaringen én successen kan delen maar ook jouw vragen aan mij kunt stellen

Inhoud van de acht modules
 1. Jouw doelen stellen
  Waar sta je nu en waar wil jij naar toe?
 2. De basistools
  Uitleg over hoe jouw brein werkt en bewezen effectieve manieren hoe jij jouw gedrag kunt veranderen.
 3. Minder stress, meer genieten!
  Gezonde en ongezonde stress. Hoe herken jij stress, hoe werkt jouw stress-systeem en bewezen effectieve aanpak om stress vaker te voorkomen.
 4. Taboes
  Schuldgevoelens, wat als het ouderschap (soms) tegenvalt, doe ik het wel goed (genoeg) en alle veranderingen die het met zich meebrengt op alle fronten in jouw leven
 5. Meer rust en focus in carrière én gezin
  Hoe combineer je jouw ambities met jouw gezin? Wat maakt jou een ‘goede’ moeder? Leer nee zeggen en prioriteiten stellen voor meer rust in je hoofd.
 6. Goed voor jezelf zorgen, zo doe je dat!
  Waarom jezelf vaker op nr. 1 zetten belangrijk is en hoe je dit doet met een druk gezinsleven
 7. Hoe je jouw relatie ook mét een kind, gezellig houdt.
  Op welke manier de partnerrelatie verandert, hoe je hiermee omgaat en hoe je de zorg- en taakverdeling in balans houdt.
 8. Van perfect, naar goed-genoeg ouderschap.
  Leer alles over wat écht belangrijk is als het gaat om opvoeden, jouw kind beter begrijpen en waarom je vaker achterover mag leunen.

 

6 maanden begeleiding voor slechts €497!*

Ik wil starten!

*Betaling in 3 termijnen is mogelijk, klik hiervoor op de rode button

Meest gestelde vragen

Moet ik live aanwezig zijn?

Dat hoeft niet, maar het is natuurlijk wel veel leuker! Het programma volg je in je eigen tijd. De live Q&A’s en expert sessies zijn het meest waardevol als je live aanwezig bent. Maar ik snap goed dat dit in de praktijk niet altijd lukt. Daarom neem ik ze voor je op en vind je de opnames terug in de online community zodat je ze terugkijkt op een moment wat jou goed uitkomt.

Waarin verschilt jouw aanpak van die van een ander?

Tegenwoordig ploppen de goeroes en coaches als paddenstoelen uit de grond. Bij mij vind je geen ‘doe maar wat goed voelt’ adviezen maar bewezen effectieve informatie én praktische tips zodat je ook daadwerkelijk overgaat tot actie. Met ruim 10+ jaar praktijkervaring als orthopedagoog ben ik gespecialiseerd in deze onderwerpen en weet ik niet alleen goed wat er speelt, maar ook wat werkt. In mijn programma zie je elementen terug van: CGT, EFT en de positieve psychologie. Ik ben nuchter, praktisch, open en deel vooral geruststellende adviezen. Want als ouder ‘moet’ je al genoeg :).

Voor welk type vrouw is dit programma geschikt?

Je bent zelfstandig, in staat om te reflecteren op jezelf en neemt verantwoordelijkheid. Je hoeft echt niet alles zelf te weten en kunnen, maar het programma vraagt wel een mate van interesse en commitment. Verandering komt helaas niet vanzelf :). Daarnaast beschik je in de basis over een positieve houding, tuurlijk mag die bij vlagen verdwenen zijn: dan help ik je graag om dit weer terug te vinden!

Wat moet ik mij voorstellen bij de community?

Hierin vind je interessante artikelen en posts waar je inspiratie en (h)erkenning uithaalt, toffe live events en contact met gelijkgestemden. Wat betreft het laatste: je zit dus met andere werkende vrouwen met jonge kinderen die net als jij niet alleen ‘moeder’ zijn maar ook hun eigen leven leuk en belangrijk vinden. Je kan hier zo actief in zijn als je zelf wilt. Het is vooral een positieve omgeving waarin we elkaar upliften en inspireren en waar je veel herkenning zult vinden. Wil je alleen aansluiten bij de events, ook dat is prima!

Wanneer is dit programma NIET geschikt?

Wanneer je merkt dat jouw problemen complexer zijn dan hierboven beschreven. Denk aan een (mogelijke) burn-out of psychiatrische problematiek waarbij persoonlijke begeleiding de voorkeur geniet. Neem in dat geval contact op met jouw huisarts of andere zorgprofessional.

Hoeveel tijd kost het mij?

Ik run zelf een bedrijf naast de zorg voor onze 2 zoontjes en weet als geen ander hoe druk het leven met jonge kinderen is. Dit was telkens leidend in de opzet van het programma. De 8 modules volg je in jouw eigen tijd en met behulp van een speciale app ook waar jij maar wilt. De video’s zijn ook als audio te beluisteren, heel handig want zo kun je bijvoorbeeld onderweg naar je werk ook verder met de cursus en ga je vlot en snel door de content heen. Het is dus zo opgezet dat het jou geen tijd kost, maar juist tijd en focus oplevert! Gemiddeld kost het traject je ongeveer een uur per week. Natuurlijk kun je er meer tijd aan besteden. Een twijfel die ik vaak hoor is: “maar ik heb er geen tijd voor”… De vraag die ik dan vaak stel (en die jij aan jezelf kunt stellen) is: hoe belangrijk is het voor je om te veranderen? Hoeveel last heb jij (of jouw gezin) ervan? En, ok dit is wel een beetje een gewetensvraag: hoeveel tijd zit jij per dag op je telefoon ;)?
Want hét goede moment is er met kinderen nooit. Er is altijd wel een reden om het niet te doen.

Kan ik ook vragen stellen?

Jazeker: ik beantwoord doordeweeks de vragen die worden gesteld in de online community. Daarnaast vindt er elke 2 weken een LIVE sessie plaats in de vorm van een Q&A en expertsessie waarbij je ook nog jouw vragen kunt stellen!

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van een werkgeversvergoeding?

Ongeveer 25% van de vrouwen in mijn traject nemen deel vanuit een werkgeversvergoeding. Dit kan vanuit een zogenaamd persoonlijk ontwikkelingsbudget of opleidingsbudget. Deze opties kun je navragen bij jouw leidinggevende. Na de betaling ontvang je automatisch een factuur die je bij jouw werkgever kunt indienen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. Je kan 3 termijnen betalen. Wanneer je op de rode button klikt zie je deze optie vanzelf verschijnen op de checkout pagina.

Wat als ik niet blij ben met het programma?

Na het begeleiden van 100+ andere vrouwen en hun enorme enthousiaste reacties ben ik ervan overtuigd dat je vooral blij gaat zijn met het programma. Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop zal doen hanteer ik een 21 dagen, no cure, no pay periode. Wees je er van bewust dat dit traject een dans is, “it takes two to tango”. Dus ik verwacht dat jij 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw deelname tijdens de LIVE momenten, community en de begeleidende video’s en oefeningen. Niet tevreden? Dan kun je binnen 21 dagen een mail sturen met korte motivatie en krijg je je geld terug gestort.

Wat levert dit traject mij op?

Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijke vraag waar jij jouw aandacht op wil richten. Ik begeleid jou uiteraard bij het maken van deze keuzes als je het lastig vindt om te bepalen waar jouw prioriteiten liggen. De doelen die vrouwen behalen zijn vaak op verschillende niveaus.

Ik zal je wat voorbeelden geven: 
Persoonlijk: meer rust, focus, minder moeten, genieten van het ‘nu’, zelfvertrouwen en positiviteit
Zakelijk: prioriteiten stellen, grenzen (h)erkennen en aangeven zonder je daar schuldig over te voelen, rust en focus
Relatie: wederzijds begrip, positieve manier van communicatie, waardering 
Gezin: positieve interactie, begrijpen van gedrag van jouw kind, gezelligheid, volle aandacht in het moment.

Tot slot…
De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché i know, maar zo waar. Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’. 

Het is echt niet gek om af en toe hulp te vragen, maar eigenlijk heel logisch.

 

Ontvang 6 maanden mijn begeleiding, nu voor €497!*

Yes, ik schrijf me in!

* Zowel termijnbetaling als werkgeversvergoeding is mogelijk

Over mij:

Als werkende vrouw met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Of soms ook gewoon wat lager.

In onze maatschappij is hier weinig aandacht voor. Dat is niet alleen zonde, maar ook gek. Het is zo’n grote verandering die zoveel impact heeft op alle gebieden in jouw leven.

Als orthopedagoog met 10+ jaar ervaring breng ik hier verandering in. Ik begeleid werkende ouders met jonge kinderen op het gebied van opvoeding, gezin, werk en partnerrelatie. Ik doe dit aan de hand van (wetenschappelijke) betrouwbare informatie en bewezen effectieve tips.

Bij mij staat een praktische, positieve en vooral…geruststellende benadering centraal. Want als ouder ‘moet’ je al genoeg.

Ik doe mee!