Hoe ga je om met schuldgevoelens bij de komst van een nieuw kindje

Geplaatst op 11 juli 2020 in In de media

Vanaf het moment dat jouw eerste geboren wordt, krijg je dat schuldgevoel er automatisch bij als moeder. Vervolgens komt er een broertje of zusje en heb je helemaal het gevoel dat je tekortschiet. Gedachtes als: “Ik besteed te weinig tijd aan mijn oudste” of het gevoel dat je een slechte moeder bent zijn veelvoorkomend. De komst van een 2e is opnieuw een grote verandering in jouw leven. Daarnaast draagt ook vermoeidheid, jouw eigen herstel en uitdagend gedrag van jouw oudste eraan bij dat jij je hier flink rot over kan voelen. Hoe ga je hier nou goed mee om zodat dat gevoel niet de overhand krijgt?

Lees hier verder in het gastblog wat ik schreef voor Snugglesanddreams!

Tot slot….

Denk je na het lezen van dit blog: ik wil graag tips die mij helpen om meer positiviteit in mijn leven te creëeren?  Dan is mijn webinar: “In drie stappen naar een positieve mindset!” een aanrader! Voor slechts 19 euro neem ik je 75 minuten lang mee door middel van allemaal concrete voorbeelden en praktische tips. Ik leer je hoe jouw brein werkt maar vooral: hoe je deze zo kunt beïnvloeden dat niet de uitdagende of negatieve gevoelens voorop staan…maar positiviteit! Wat jou dus ook helpt om met die gedachten om te gaan als: “Doe ik het wel goed”, “Geef ik mijn oudste wel genoeg aandacht”.  

Klinkt dit als iets wat je goed kunt gebruiken? Geef je dan in minder dan 1 minuut op via onderstaande button en je ontvangt het webinar direct in je mailbox. Veel kijkplezier!

Geef je hier op voor het webinar “In drie stappen naar een positieve mindset!”