RTL Nieuws: Mijn dochter is bang voor monsters

Geplaatst op 16 juni 2020 in In de media

Bijna elke avond is het raak: monsters onder het bed. Hoe reageer je daar als ouders op zo’n manier op die ook aansluit bij de beleving van jouw kindje én daarnaast zorgt voor een fijne, rustige nacht? Ik sprak hierover met journaliste Anne Broekman voor RTL Nieuws. De tips die ik gaf zijn te lezen in dit artikel.

Geef je op voor mijn bestseller cursus: “Hoe jij ervoor zorgt dat jouw kind weer luistert en je boosheid vermindert“!  Inmiddels al door 5000+ ouders gevolgd (!). Ik leer wat je concreet kunt doen en zeggen wanneer je als politieagent door je huis loopt en niets lijkt te werken…maar ook hoe je boosheid bij jouw kind voor kunt zijn of voorkomen. Voor meer info om jezelf direct in te schrijven klik je op onderstaande button:

Bestseller cursus “Hoe jouw kind weer luistert en je boosheid vermindert”