RTL Nieuws: Mijn dochter is bang voor monsters

Geplaatst op 16 juni 2020 in In de media

Bijna elke avond is het raak: monsters onder het bed. Hoe reageer je daar als ouders op zo’n manier op die ook aansluit bij de beleving van jouw kindje én daarnaast zorgt voor een fijne, rustige nacht? Ik sprak hierover met journaliste Anne Broekman voor RTL Nieuws. De tips die ik gaf zijn te lezen in dit artikel.

Tot slot…

Wil je meer weten over hoe je met de emoties van jouw kind kunt omgaan op een manier die voor jullie allebei prettig is? Dan is dit blog ook een aanrader of…

Geef je op voor mijn webinar: “Minder strijd, meer rust en positiviteit”! Voor slechts 19 euro neem ik je 75 minuten lang mee door middel van allemaal concrete voorbeelden en praktische tips. Ik leer je het gedrag van jouw kind beter begrijpen, geef je voorbeelden wat je concreet kunt doen en zeggen op de momenten dat de emoties hoog oplopen én zorgt voor verbinding en positiviteit tussen jou en jouw kind. Klinkt dit als iets wat je goed kunt gebruiken? Geef je dan in minder dan 1 minuut op via onderstaande button en je ontvangt het webinar direct in je mailbox. Veel kijkplezier!

Geef je hier op voor het webinar “Minder strijd, meer rust en positiviteit”