Omgaan met boosheid en niet luisteren ( 0 t/m 4 jaar)

Loes Waanders Orthopedagoog MSc

Voor praktisch alle grote dingen in ons leven volgen we een opleiding of cursus. Behalve voor het ouderschap. Terwijl dit een van de meest verantwoordelijkste én uitdagende taken in ons leven is. Het is dan ook niet gek dat je hier hulp bij zoekt, maar juist heel logisch.

STOP THE DRAMA. START THE JOY.

Je bent dol op je kinderen maar ervaart de dagen met hen thuis ook als een uitdaging. Het voelt snel als ’teveel’. En daar schaam jij je soms voor. Zonde. Want deze jaren dat jouw kinderen jong zijn, komen niet meer terug. Het leven is nu.

Omdat ik dagelijks ouders zie worstelen met het uitdagende gedrag van kinderen heb ik +10 jaar praktijkervaring als orthopedagoog (MSc.) gebundeld in de cursus:

“Omgaan met boosheid en niet luisteren ( 0 t/m 4 jaar)”

IK GA JE HELPEN

Het gedrag begrijpen. 

Waardoor je weet wat je op welke leeftijd mag verwachten (en wat nog niet) en het daardoor makkelijker wordt om hier goed op aan te sluiten. Dus minder frustratie voor jullie allebei!

Grenzen stellen.

Liefdevol, maar duidelijk. Zodat je merkt dat dit geen ‘trucje’ is wat jou energie kost… maar juist rust én gezelligheid oplevert

Zelfverzekerd voelen.

Geen wijzende vinger hoe je het ‘moet doen’. Maar veel fijne, geruststellende manieren hoe je het kán doen. Zodat jij ook in het bijzijn van anderen minder bezig bent met hun mening maar jouw eigen aanpak volgt

Samen genieten.

Waardoor je niet meer opziet tegen de dagen met jouw kind maar juist geniet van de momenten samen.

Wat jij krijgt

  • Persoonlijke online leeromgeving vol downloads en voorbeeldposters
  • 8 modules die je in eigen tempo kan volgen
  • 90+ minuten aan video’s met uitleg en bewezen tips
  • App voor op je telefoon of tablet
  • Gratis Bonus video: ‘meest gestelde opvoedvragen‘ (60min!)
  • LifeTime toegang tot de cursus

van 129,-
voor 68 ! 

Let op; Deze Superdeal is tijdelijk,
dus profiteer nu nog snel van deze korting

Bekend van

Ik ben regelmatig als expert te vinden bij

Wat andere ouders zeggen

“Deze cursus heeft mijn zelfvertrouwen als moeder echt een boost gegeven omdat ik nu weet wat ik kan doen en zeggen wanneer mijn zoontjes weer eens wat anders willen dan ik. Zo fijn!” 
Gitte (29)
zoontjes van 5 en 3 jaar
“Wat een fijne cursus! Dit zou iedereen moeten volgen die ouder wordt. Ik twijfelde vooraf of ik wel genoeg tijd zou vinden maar het is zo makkelijk om alles door te nemen, echt top!”
Anne (31)
dochter van 6 maanden
loes waanders

Even voorstellen

Ik ben Loes, Orthopedagoog (MSc) en ik woon samen met mijn gezin in Zweden. Op het moment dat je ouder wordt, komt er zoveel op je af. Zaken waar je vooraf totaal geen weet van had en die veel energie en frustratie kosten.

Zonde, want je hebt al genoeg ballen hoog te houden. Ik wil jou daarom de beste steun, vertrouwen én concrete tips geven die jou helpen tijdens deze jaren met jonge kinderen.

Omdat er tegenwoordig tal van ‘coaches’ zijn zonder (aantoonbare) ervaring, is mijn aanbod specifiek gericht op díe ouder die waarde hecht aan kwaliteit en op zoek is naar betrouwbare en bewezen effectieve adviezen.

Daarom combineer ik mijn jarenlange ervaring als therapeut en onderzoeker in mijn online cursusaanbod. Inmiddels heb ik tal van ouders met jonge kinderen mogen begeleiden naar meer rust en vertrouwen zodat zij weer genieten van hun gezin én werk.

Loes Waanders
Orthopedagoog (MSc)

OP NAAR VERANDERING

Als werkende ouder met jonge kinderen verricht je topsport. Het is dan ook niet gek dat het opvoeden je veel energie kost. Helemaal als je niet precies weet ‘wat werkt’.

Er zijn zoveel bewezen tips die direct kunnen zorgen voor meer gezelligheid. Ik deel deze graag met jou in mijn online cursus.