Hoe jij ervoor zorgt dat jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert zonder straffen en eindeloos waarschuwen.

Speciaal voor ouders met jonge kinderen van 0-6 jaar

“Stop daar nou eens mee”
“Hoevaak moet ik je nog zeggen dat je niet mag slaan”
“Pas nou eens op, dat is gevaarlijk!”

Je bent dol op je kinderen maar ervaart de dagen met hen thuis ook als een uitdaging. Het voelt snel als ’teveel’. En daar schaam jij je soms voor.

➥Jij hebt het gevoel dat je niet doordringt tot jouw kind en hebt van alles geprobeerd: van ‘streng’ zijn tot ‘échte aandacht’ schenken maar niets zorgt ervoor dat hij naar je luistert;

➥ Jullie momenten samen ervaar je steeds vaker als stressvol in plaats van dat je ervan geniet;

➥ Je voelt je regelmatig een waardeloze ouder als je jezelf weer hoort schreeuwen en uit de slof schiet. Je denkt na afloop: “Dit had toch anders gekund en gemoeten”

➥ Jij begint de dag vol goede moed maar merkt dat je al snel op je tenen loopt en vervalt in het continu corrigeren en snauwen.

Zonde. Want deze jaren dat jouw kinderen jong zijn, komen niet meer terug.

Het leven is nu.

Loes Waanders online orthopedagoog

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Jij het gedrag van jouw kind begrijpt waardoor je precies weet wat je kunt ZEGGEN en DOEN als jouw kind weigert zijn jas aan te trekken of een driftbui heeft;
 • Jij je zelfverzekerd voelt en rustig blijft ongeacht of jouw kind wel of niet luistert;
 • Zodat jij ook in het bijzijn van anderen minder bezig bent met hun mening maar jouw eigen aanpak volgt;
 • Je merkt dat het grenzen stellen geen ‘trucje’ is wat jou energie kost: maar juist energie én gezelligheid oplevert;
 • Je niet meer opziet tegen de dagen met jouw kind maar juist van jullie momenten samen geniet.

❌ Veel ouders die ik spreek denken dat “het er gewoon bij hoort” of dat het “een fase is die vanzelf weer over gaat….”.

Op basis van mijn jarenlange ervaring als orthopedagoog® kan ik je vertellen dat dat niet zo is…

Bekend van:

Loes Waanders met boek

Ja: het gedrag van jouw kindje verandert voortdurend tijdens die eerste jaren...

Maar wat veel ouders niet weten:

❌ Dat je tijdens elke fase weer tegen nieuw gedrag aanloopt maar jouw eigen frustraties zich wél blijven opstapelen waardoor het steeds lastiger wordt om nog rustig te reageren;

❌ Jij steeds onzekerder wordt niet alleen in het openbaar maar ook thuis en je je afvraagt wat je verkeerd doet;

❌ Dat het ongewenste gedrag wat je juist NIET wil zien onbewust steeds meer aandacht krijgt en daardoor juist erger wordt;

❌ Waardoor jij nóg harder aan het werk bent en jouw straffen of correcties steeds minder effect hebben;

❌ Dit zorgt voor een ongezellig sfeer in huis en negatieve interactie tussen jou en jouw kind.

Want jij hebt juist tijdens die eerste jaren zoveel invloed op de band met jouw kind. En dit kun ook nog eens veel makkelijker en sneller veranderen, dan jij nu denkt!

“Als werkende ouder met jonge kinderen verricht je topsport.”

Het is dan ook niet gek dat het opvoeden je veel energie kost. Helemaal als je niet precies weet ‘wat werkt’. Voor praktisch alle grote dingen in ons leven volgen we een opleiding of cursus. Behalve voor het ouderschap. Terwijl dit een van de meest verantwoordelijkste én uitdagende taken in ons leven is.

Waarom moet je dit allemaal in je eentje uitvogelen? 

Best gek toch, als je erover nadenkt?

Omdat ik dagelijks ouders zie worstelen met het uitdagende gedrag van kinderen heb ik +10 jaar praktijkervaring als orthopedagoog® (MSc.) gebundeld in de cursus:

“Hoe jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert”

Wat andere ouders zeggen:

beoordeling-cursus-boosheid

Wat jij krijgt:

 • De vier modules staan in een handige persoonlijke online leeromgeving waar jij maar liefst onbeperkt toe hebt
 • Jij ontvangt eigen inloggegevens en kunt dus waar en wanneer jij maar wilt eenvoudig de modules doorlopen
 • Super handige app voor op je telefoon of tablet zodat je overal de cursus gemakkelijk kunt volgen
 • Elke module bevat een (of meerdere) korte video(‘s) met uitleg, bijlagen in de vorm van posters en stappenplannen en oefeningen voor thuis
 • De posters zitten vol met handige voorbeeldzinnen die je kunt downloaden en thuis kunt ophangen zodat jij het eenvoudig zelf kunt toepassen
 • Meer dan 90 minuten aan video’s waarin met voorbeelden precies uitgelegd wordt hoe en in welke situatie’s jij de tips toepast én waar je op moet letten
 • Een bonusmodule met veelgestelde opvoedvragen (b.v.: “Wat te doen als je kind bijt?” of “Alternatieven voor straffen”)
Inhoud van de vier modules
 1. De normale ontwikkeling van 0 tot 6: wat kan en mag je verwachten?
 2. Meestvoorkomende oorzaken van niet luisteren en frustratie bij jonge kinderen
 3. De grootste valkuilen die elke ouder herkent (maar zich niet van bewust is) én hoe je deze kunt voorkomen
 4. Wat jij kunt zeggen en doen
 5. Bonusmodule met veelvoorkomende opvoedvragen

Lees snel verder hoe jij in aanmerking komt voor een vette korting!

Ik wil starten!

cursus luisteren boosheid mockup

De cursus: "Hoe jouw kind weer gaat luisteren en je boosheid vermindert"

Nu voor slechts €127,00 (!)

✅ Tips en inzichten die de basis zijn voor een positieve band met jouw kind nu én later!

✅ Tijdelijk met een BONUS Q&A met uitgebreid antwoord op de meest gestelde vragen!

✅ Jij krijgt na aanmelding direct toegang dus kunt direct aan de slag!

Yes, ik schrijf me in!

Meer ervaringen:

Meest gestelde vragen

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is een must-follow voor alle ouders met jonge kinderen van 0 tot 6 jaar. Want elke ouder krijgt te maken met situaties waarin jouw kind niet luistert of frustratie laat zien. Hoe meer je preventief: dus voordat het echt een probleem wordt al weet wat werkt: hoe minder energie het jou kost en je uitdagende situaties al voor kunt zijn.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

Tijd is voor alle werkende ouders een uitdaging. Daarom is deze cursus juist perfect als je twijfelt over of je wel tijd hiervoor kunt vrijmaken. De modules zijn namelijk zo opgezet dat je snel door de content heen scrollt (korte video’s, veel visuele voorbeelden). Denk even aan die stapel opvoedboeken die je nog hebt liggen….hoe fijn is het om nu de belangrijkste informatie in 1x gepresenteerd te krijgen? De cursus kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt besteden. Je kunt hem volgen door er elke dag maximaal 15 minuten mee bezig te zijn, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Wanneer kan ik starten?

Nadat jij je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot jouw eigen account. Je houdt onbeperkt toegang tot de cursus, dus als het niet direct lukt om ermee aan de slag te gaan dan is dat geen probleem. Je profiteert alsnog van deze aanbieding en kunt alles op een later moment doornemen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt totaal onbeperkt toegang tot de cursus. Dit geeft je volop mogelijkheden om op een later moment nog eens terug te vallen op de uitleg in de cursusomgeving. Ook handig bij eventuele jongere broer/zusjes.

Ga ik ook echt verandering zien?

JA, mits je natuurlijk ook echt aan de slag gaat met inhoud :). De cursus is ontzettend praktisch opgezet, dus geen eindeloze uitleg met algemene tips maar concrete voorbeelden! Zodat je ze ook direct in jouw gezin kunt toepassen.

We hebben pas net een kindje gekregen, heb ik er al wat aan of ben ik te vroeg?

Wat goed dat je hier al zo bewust over nadenkt. Je kan niet vroeg genoeg beginnen: de tips en tricks die ik hier deel krijg je nergens aangereikt dus hoe fijn als jij al preventief weet ‘wat werkt’? De manier van communiceren en jullie onderlinge contact is zo bepalend voor hoe jouw kind zich voelt en zich ontwikkelt. Dus JA, absoluut.

Wat als ik twijfel of deze cursus aansluit bij mijn situatie?

Als je blijft twijfelen neem dan even contact met mij op via: info@loeswaanders.com. Dan denk ik graag nog even met je mee of de cursus aansluit bij jou(w situatie)!

Start meteen
Direct toegang tot de cursus!

Loes Waanders in tuin met Maes

Over mij:

Als werkende moeder met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om alle ballen hoog te houden. Opvoeding is daar een groot onderdeel van. Op het moment dat je moeder wordt kan het dan ook regelmatig voelen als een grote zoektocht. Je wordt doodgegooid met adviezen, maar hoe pas je dit toe op een manier die past bij jou en jouw gezin?

Want je wilt het allerbeste voor jouw kind maar merkt ook dat je in de dagelijkse drukte snel vervalt op automatische manieren van reageren. Wat zorgt voor een kort lontje een negatieve sfeer in huis. Dat is jammer, want er zijn zoveel bewezen tips die direct kunnen zorgen voor meer gezelligheid.

Daarom werk ik oplossingsgericht met de focus op het versterken van een positieve band tussen jou en jouw kind. De thema’s die in mijn werk centraal staan zijn: veiligheid, communicatie, verbinding en goed-genoeg moederschap.

Want het hoeft niet perfect, echt niet.

Yes, ik geef me op!