“Ik ben he-le-maal klaar met politieagentje spelen”

Wat als je precies weet hoe je doordringt tot je kind?

En dat je rustig en zelfverzekerd omgaat met heftige driftbuien, niet luisteren, schelden, jokken en telkens dat “nee” zeggen?

Zonder dat jij ook voortdurend ontploft…

Start direct

Bekend van:

bekend van AD RTL Volkskrant OudersvanNu

Luisteren-boosheid-5plus

De leeftijd van 5-8 jaar is een moeilijke periode voor ouders én voor kinderen

Het brein van het kind is volop in ontwikkeling en ook door nieuwe contacten zoals vrienden op school en op bijvoorbeeld sportclubs merk je dat het gedrag van jouw kind verandert. Slechter luisteren, schelden (rotmama), liegen…zo herken je jouw kind helemaal niet.

Jouw kind verwerkt de hele dag nieuwe informatie omdat hij nog volop oefent met zijn emotionele en sociale vaardigheden. Hij snapt nauwelijks wat er gebeurt maar ervaart van binnen wel van alles. En wanneer die emoties eruit komen: ongefilterd en intens, dan raakt dat jou als ouder.

Als je kind schaterlachend aan tafel zit of de liefste broer of zus ter wereld is, zijn dat de fijne momenten. Maar regelmatig slaat het ook de andere kant op.

Een heftige driftbui, scheldpartij of jij wordt volkomen genegeerd. Het lukt je dan zelf ook bijna niet meer om nog rustig te blijven.

Het lijkt op die momenten alsof alles wat we doen de situatie alleen maar erger maken, je hebt totaal geen contact met je kind en voelt je machteloos en gefrustreerd.

Na zo’n ontploffing voel je je schuldig, gefrustreerd en je hoofd begint met malen…
Wat doe ik verkeerd? Wat moet ik anders doen? En wordt dit als hij ouder is nog erger?

Welke invloed heeft dit op de band met mijn kind? 

Maja van Lente
Maja van Lente
04/10/2023
Ben nu bezig met de pilot versie van : omgaan met boosheid, niet luisteren en brutaal gedrag voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar. Ik ben zeer tevreden, de cursus is heel duidelijk, korte uitleg filmpjes en posters. Goede voorbeelden met concrete oplossingen! Het is echt voor alle ouders met jonge kinderen, iedereen kan er wel iets uithalen. Het kost ook niet veel tijd. En heb je vragen, krijg je snel antwoord. Zeker de moeite waard, ook voor jezelf als ouder!
Iris Weijenborg
Iris Weijenborg
26/09/2023
Ik volgde de afgelopen periode bij Loes The Mom Movement. En dat heeft me heel veel gebracht. De modules zijn logisch opgebouwd en de thema's waren voor mij heel relevant. Ik herkende me in zoveel van de inhoud dat het bijna een traject op maat leek. Loes heeft goede inzichten en vooral veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Resultaat? Ik durf nu vaker voor mezelf te kiezen en ben echt milder. Naar mezelf, maar ook naar mijn omgeving. Ook snap ik mijn peuter beter, zodat ik beter met uitdagende situaties kan omgaan. Heel waardevol; kan het iedere werkende moeder aanraden!
Milou Seine
Milou Seine
26/09/2023
Ik heb The Mom Movement gevolgd bij Loes. Het was een super leerzaam traject, waarbij je niet alleen leert over quick fixes maar ook zeker de kern aanpakt van je struggles. Ik heb super veel aan de cursus gehad en gebruik de tools dagelijks. Wanneer je echt meer rust voor jezelf en in je gezin wil, uit de sneltrein wilt stappen van het gezins- /werkleven. Dan kan ik je TMM echt aanraden!
Valérie Hagen
Valérie Hagen
25/09/2023
The Mom Movement bracht mij: meer plezier in het ouderschap, sneller tevreden zijn en mijn eigen behoeftes meer herkennen en prioriteren. Na twee maanden zat ik zóveel beter in mijn vel. Ik had echt niet gedacht dat dat kon. Bedankt Loes!
Lana Ruijs
Lana Ruijs
26/07/2023
Ik heb de cursus Boosheid gevolgd van Loes en ze deelt zoveel praktische tips. Soms zijn het hele kleine aanpassingen (doordat mijn 4 jarige steeds afgeleid wordt tussen de bank en de kapstok moet ik 10x vragen of hij nou eigenlijk zijn jas aan trekt. Nu ik zie dat hij steeds iets anders tegenkomt wat zijn aandacht trekt, heb ik veel meer geduld). Door de afwisseling tussen filmpjes, tekst en oefeningen is het echt heel leuk om aan de slag te gaan!
Nicolette Focke
Nicolette Focke
04/07/2023
Wat een complete cursus met super nuttige, pakkende tips en informatie over veel onderwerpen die allemaal met elkaar samen hangen. Er is veel ruimte voor vragen. Het cursusmateriaal is erg mooi. Loes weet precies de kern/ de struggle te raken. De community is een hele fijne aanvulling hierop. Een mooie ervaring en een hele map met praktische, goede toepasbare tools rijker. Ik vond het heel fijn en erg waardevol deel te hebben genomen aan deze cursus!
Monique Melchior
Monique Melchior
29/06/2023
Fijne tips gekregen over hoe te reageren wanneer mijn dochter van 5 contact zoekt. De manier die Loes voorstelt, past goed bij me en geeft me zelfvertrouwen.
Laura Mol
Laura Mol
28/06/2023
Loes brengt allerlei cursussen, theorieën, boeken en oefeningen bij elkaar in een praktisch te doorlopen programma. Veel van de theorie kende ik al en ik had al genoeg cursussen gevolgd, maar juist de wijze waarop je de tools leert inzetten tijdens dit programma heeft voor mij een positief effect gehad. Ik voel me rustiger, meer in balans en heb meer energie. Het persoonlijke contact via de community met Loes en met andere mama’s was precies wat ik nodig had. Super fijn om samen stappen te zetten voor onszelf en onze gezinnen.
Sarah De Kesel
Sarah De Kesel
28/06/2023
Ik heb zoveel levenslessen gekregen, en ben Loes hier zo dankbaar voor! Loes is heel persoonlijk en helpt jou bij al je vragen. De community heeft me geleerd dat ik niet de enige ben met dagelijkse opvoedstruggles, en dat geeft me een opgelucht gevoel. Ik ben van nature iemand vrij timide, maar voel me nu veel zelfverzekerder. De band tussen mij en mijn zoon is veel hechter geworden doordat hij zich meer gesteund en begrepen voelt. Ik heb het traject niet binnen de tijd kunnen afronden, maar vind dat ook niet erg.
Sarah Cauberghs
Sarah Cauberghs
29/03/2023
De cursus was een ware eye-opener voor mij en mijn man. We begrepen het gedrag van ons zoontje plots veel beter waardoor het ons ook minder triggerde. We kunnen door de cursus van Loes op een liefdevolle manier gaan begrenzen en dat voelt zo fijn voor ons als ouders en zo veilig voor onze kinderen tegelijkertijd.

Vervolgens probeer je van alles..

zoals het lezen van een (opvoed)boek, googlen naar tips, een liefdevolle aanpak of juist een hele strenge aanpak.

Je zet van alles in om dat uitdagende gedrag de volgende keer voor te zijn of te verminderen.  

❌ Maar…bij die volgende driftbui of irritante ‘nee’ blijkt ook jouw nieuwe aanpak weer niet goed te werken. Wat je ook probeert, het dringt totaal niet door. Je kind luistert niet, blijft boos en blijft schelden.

Niet lijkt te werken: van rustig blijven, uitleg geven, boos worden, straffen, tips uit blogs en boeken, time-outs en het negeren.

Wat blijft er dan nog over? 

Tegen beter weten in toch nóg een keer vertellen dat schelden niet de oplossing is? Nog een keer uitleggen dat het papa en mama heel veel pijn doet wanneer ze zulke lelijke dingen zegt?

Je wordt er moedeloos van en het kost je bakken met energie.

Ik wil verandering

Ik kan je nu al vertellen dat dit op hetzelfde gaat uitlopen.

Hiervoor zijn hoofdzakelijk 2 redenen die in 95% van de gevallen voorkomen:

 

Timing icoon

TIMING
Wanneer een kind op de piek van zijn of haar emotie zit, is verbinding maken niet mogelijk. Wat je op dit moment ook zegt zal niet binnenkomen.

STRAFFEN
Dit zorgt er eigenlijk alleen maar voor dat er meer aandacht gevestigd wordt op het negatieve gedrag en de boze buien ongemerkt toenemen en jij nog vaker en meer aan het waarschuwen bent. Daarnaast leert jouw kind niets van de situatie en ontstaat er dus ook geen verandering..

ONTWIKKELING VAN HET KIND
Het brein van jouw kind is in deze periode enorm in ontwikkeling, maar tegelijkertijd blijft het nog steeds een kind. Opvoedtips die voorheen goed werkten, werken nu niet meer. En veel ouders vinden het lastig om goed in te schatten wat een kind zelf kan en wat nog niet. Duidelijke grenzen, hulp of moet ik hem meer loslaten? Dit kan voor overvraging zorgen of dat je juist teveel overneemt.

Luisteren-boosheid-5plus

Maar dat betekent niet dat je er niets aan kan doen...!

Er zijn 3 dingen belangrijk om te weten:

  1. Veel kinderen laten op deze leeftijd uitdagend (brutaal) gedrag laten zien en ook heel veel ouders worstelen hiermee. Met jouw kind is niets mis en met jou als ouder ook niet. Jouw kind heeft echt jouw hulp nodig om zijn emoties goed te begrijpen en te leren hiermee om te gaan zoals: teleurstelling, frustratie of boosheid.
  2. De eerder beschreven manieren (straffen, dreigen, boos worden) helpen je kind niet om emoties beter te begrijpen of anders om te gaan met frustraties. Integendeel…er ontstaat een freeze-reactie en jouw kind blokkeert waardoor niets meer binnenkomt.
  3. Als je als ouder beter begrijpt wat jouw kind met zijn gedrag wil zeggen en daardoor het  gedrag van jouw kind veel beter leert begrijpen… ontstaat er meer begrip bij jou wat direct leidt tot veel minder frustraties. Én misschien nog wel belangrijker:  je kan je kind helpen met oefeningen en concrete tips om hier op een gezonde manier mee te leren omgaan.

 

Deze benadering zorgt voor:

✅ Minder woede-uitbarstingen bij jou en jouw kind

✅ Meer verbinding met jouw kind (je dringt beter door)

✅ Je ervaart veel meer rust en gezelligheid waardoor je veel minder als een gefrustreerde politieagent door het huis marcheert.

Dit wil ik

Als je dit nu leest en je het nog moeilijk kan voorstellen, dan snap ik dat heel goed.

Want misschien ervaar je al (te) lange tijd negativiteit. Of heb je zoveel tips geprobeerd dat je sceptisch bent of dit hetgeen is wat ‘wel werkt’.

Maar neem nu eens de volgende situatie van een ouder die deze cursus bij mij heeft gevolgd:

 

Dit is wat er gebeurt als je begrijpt wat er in je kind omgaat, hoe je daarop reageert (wat wél werkt en wat niet) en wanneer je reageert.

Want kinderen reageren op deze leeftijd sterk op het gedrag of de reacties van de ouders.

Dat betekent dat je hier als ouder enorm veel invloed op kan hebben als je jouw manier van reageren verandert!

Ik wil dit ook

En hoe je dat precies doet,dat leer ik je allemaal in de cursus “Boosheid 5-8 jaar”

In deze cursus leer je:

  1. Waar het gedrag van je kind vandaan komt
  2. Hoe je negatief gedrag vroegtijdig signaleert voordat jouw kind boos wordt of liegt
  3. Wat je concreet kan zeggen en doen op die momenten zodat je de rust en gezelligheid in huis bewaart.

De cursus is gericht op inzicht (wat kan mijn kind al wel en waar heeft hij mijn hulp nog bij nodig) maar ook vooral de praktische toepassing in huis.

Zodat je direct tijdens het volgen van de video’s de tips thuis kan toepassen. Inmiddels heb ik al 10.000+ ouders geholpen naar structureel meer rust en gezelligheid in huis.

ouders zijn enthousiast over de cursus

Start direct

Ervaringen van de ouders die jou zijn voorgegaan:

review cursus luisteren boosheid 5 plus

Ik wil ook meer gezelligheid

In deze meest complete, praktische cursus leer je aan de hand van korte video’s:

 

module 4

Ik wil meer verbinding

informatie cursus loes waanders

Nu tijdelijk met korting

Deze meest complete, praktische cursus schaf je nu aan voor slechts:

korting cursus boos 5+ loes waanders

Je kan direct beginnen

en over een uur al direct wat je geleerd hebt, thuis toepassen

Voor de tijdelijke actieprijs:

van: €127 → €67!

+ Levenslang toegang!

Yes, ik geef me op!

Bonus 1

Hulp bij SOS situaties is een serie van 4 video’s gericht op hoe je omgaat met extreme situaties waarbij het voor jou als ouder lastig is om nog rustig te reageren. 

  • Mijn kind scheldt
  • Mijn kind slaat, schopt of maakt spullen stuk
  • Mijn kind is brutaal
  • Mijn kind liegt


Deze (bewezen) effectieve tips en stappen leerde ik voorheen aan ouders die bij mij in de praktijk kwamen.

Bij elke video vind je een kant en klaar PDF document met stappen en tips die je er direct bij kan pakken op het moment dat je in deze situatie zit. Hierdoor hoef je niet de hele cursus door te zoeken, ga je het ook veel makkelijker daadwerkelijk toepassen in de praktijk waardoor je zoveel sneller resultaat ziet!

Ik wil dit ook

Bonus 2: 6 praktische oefeningendie je samen met je kind kan doen bij boosheid, verdriet en frustratie of om je kind weer rustig te krijgen…

De meest favoriete oefeningen van alle ouders die ik voorheen begeleid heb zijn voor jou samengevat in handige werkbladen en posters voor thuis.

Kinderen voelen van nature veel, maar beschikken nog niet over alle vaardigheden om hiermee om te gaan. Daarom is het zo fijn en waardevol dat jij als ouder over oefeningen en informatie beschikt waarmee jij jouw kind op die momenten kan helpen.

Hiermee leer jij, hoe jouw kind zichzelf kan helpen. Benieuwd naar de oefeningen? Hieronder vertel ik er meer over:

Oefening 1 - Een praktische oefening die je op ieder moment inzicht geeft in hoe boosheid of verdriet werkt bij jonge kinderen.

Dit geeft voor jou als ouder inzicht maar het is ook een hele fijne tool om samen met jouw kind over in gesprek te gaan. De oefening bestaat uit een werkblad en je ontvangt er een ingevuld voorbeeld bij. (tip: het is leerzaam om hem zelf ook in te vullen, en dit vinden kinderen vaak extra leuk!)

Oefening 2 - Hoe je met een bewezen tekenoefening je kinderen helpt hun gevoelens te uiten en erover te praten.

Kinderen voelen van nature veel, maar kunnen hier vaak nog niet altijd woorden aan geven, dat kan leiden tot grote frustraties. Op deze manier help je kinderen met het (vaker) uiten van hun emoties. Zie het als een emmer die je vaker leegt zodat er daarna weer ruimte is voor nieuwe emoties en gebeurtenissen zodat jouw kind niet overloopt.

Oefening 3 - De emotie poster visualiseert gezonde en minder prettige manieren van emoties uiten waardoor je kind beter leert begrijpen hoe hij of zij zich kan uiten.

Jullie gaan samen een poster maken (hier help ik je stap voor stap mee) waarmee je in 1 oogopslag ziet welke gezonde, alternatieve manieren jouw kind kan aanleren op de momenten dat hij boos of verdrietig is.

Oefening 4 - Bewezen effectieve ademhalingsoefening voor kinderen.

Dit is een super simpele, snelle maar ook leuke oefening die je kind leert hoe hij zelf voor meer rust kan zorgen bij spanning of verdriet. En het fijne is: je kan hem altijd en overal inzetten.

Oefening 5 - Korte kindermeditatie

Dit is een super simpele, snelle maar ook leuke oefening die je kind leert hoe hij zelf voor meer rust kan zorgen bij spanning of verdriet. En het fijne is: je kan hem altijd en overal inzetten.

Oefening 6 - zintuigen oefening

Deze helpt je kind (waar je ook bent) om rustiger in het hoofd te worden op het moment dat het allemaal een beetje too much lijkt te worden.

Totale waarde van dit pakket aan oefeningen met werkbladen is €69!

Ook dit krijg je er momenteel gratis bij wanneer je de cursus aanschaft!

Dit wil ik!

Waar ouders vroeger met hun kind samen wekenlang bij mijn praktijk langskwamen (a 125 euro per uur)

kan je nu in een mum van tijd en voor een fractie van die prijs hetzelfde resultaat behalen:

 

✔️ Direct meer rust en gezelligheid in huis,

✔️ Meer ontspanning en vertrouwen bij jou als ouder

✔️ En meer begrip en verbinding met je kind. 

 

Ik wil dit ook

Ik kan je vertellen hoe waardevol het is.

 

Maar het is zoveel fijner (en leuker) om de ervaringen te lezen van de ouders die afgelopen maanden aan de slag zijn gegaan met de cursus boosheid 5-8 jaar:

 

review 2 boos 5-8jaar

review 3 boos 5-8jaar

review 5 boos 5-8jaar

review 4 boos 5-8jaar

review 6 boos 5-8jaar

Ik wil ook meer rust en plezier in huis!

Luisteren-boosheid-5plus

Nog een keer alles op een rijtje:

 

✅ Cursus Boosheid 5-8 jaar (ter waarde van €127)

 

✅ Bonus 1: Hulp bij SOS situaties (ter waarde van €59)

 

✅ Bonus 2: 6 praktische oefeningen die je samen met je kind kan doen bij boosheid, verdriet en frustratie (ter waarde van €69)

 

Totaal waarde: €255

Tijdelijke actie prijs: €67

Deze actieprijs verdwijnt binnenkort dus wacht niet langer. Voor praktisch alles in ons leven volgen we een cursus of opleiding. Best gek toch dat je in het ouderschap alles zelf moet uitvogelen? Wat ook nog eens de meest ‘verantwoordelijke baan’ is in ons leven…

Neem net als de 10.000+ ouders die jou voorgingen deze mooie stap door in jouw ouderschap skills te investeren en zorg zo voor meer gezelligheid in huis en meer verbinding met je kind!

Meest gestelde vragen

Waarom zou deze cursus wel werken (in tegenstelling tot de oplossing die ik allemaal al heb geprobeerd niet)?

Tegenwoordig ploppen de ‘coaches’ en ‘opvoedgoeroes’ uit de grond. Iedereen mag zich ‘coach’ noemen, maar niet elke coach beschikt (helaas) over praktijkervaring of een gedegen opleiding. Deze cursus is ontwikkeld op basis van 12+ jaar praktijkervaring als orthopedagoog (MSc.) zodat hij vol zit met voorbeelden en tips die daadwerkelijk aansluiten bij een hectisch gezinsleven. Daarnaast draai ik altijd een pilotgroep: deze cursus is door ouders (die ook andere opvoedcursussen hebben gevolgd) gereviewed als ‘zeer waardevol’. In door hen gevolgde cursussen gaven ze aan dat concrete voorbeelden ontbraken (hierdoor weet je nog niet HOE je het toepast) of sluiten de tips totaal niet aan op de praktijk (maar blijven erkennen van een emotie terwijl je ook wilt weten hoe je op bepaalde momenten grenzen aangeeft). Je bent er van verzekerd dat je dat in deze cursus ruimschoots terugvindt.

Waarin verschilt de cursus van 0 tot 5 jaar

Deze cursus is (zoals de titel al aangeeft) helemaal gericht op de ontwikkeling van het jonge kind in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Het is fantastisch als je deze cursus al hebt gevolgd want daarmee heb je al een waardevolle basis om op verder te bouwen. Echter: jouw kind ontwikkelt zich dus ook het gedrag verandert. Je ziet bijvoorbeeld vaker: brutaal gedrag, liegen of schelden. Daarnaast verandert ook jouw aanpak. Een dreumes kun je vaak nog oppakken en knuffelen wanneer hij overstuur is maar niet elke 7-jarige ervaart dit als fijn (het kan juist de boosheid versterken). Daarom is het zo fijn om ook in de leeftijdsfase van 5 t/m 8 jaar te begrijpen hoe die ontwikkeling verloopt en wat werkt op die momenten (en wat niet).

Ik heb de cursus voor 0-5 jaar gevolgd, leer ik hier veel nieuwe dingen?

Absoluut: de gehele inhoud is anders. Simpelweg omdat jouw kind door andere ontwikkelingsfasen gaat waar ander gedrag bij hoort en ook een andere benadering van jou als ouder. Kortom: new level, new skills! Het is wel heel fijn als je de andere cursus als basis hebt want daarmee beschik je al over een goede basis waardoor je deze inhoud ook makkelijker kan toepassen.

Ik herken dit gedrag ook al bij mijn 4-jarige, kan ik al meedoen of ben ik te vroeg?

Wat goed dat je hier zo bewust over nadenkt. Wat betreft het gedrag van jouw kind: er is geen harde ‘scheidslijn’, elk kind ontwikkelt zich anders. Je kan niet vroeg genoeg beginnen wat mij betreft. Hoe fijn is het dat jij nu al weet  ‘wat werkt’ en daarmee een eventuele negatieve spiraal ook sneller voor kan zijn? De manier van communiceren en jullie onderlinge contact is zo bepalend voor hoe jouw kind zich voelt en zich ontwikkelt. Je bent dus zeker niet te vroeg, maar precies op het goede moment!

Voor wie is de cursus bedoeld?

Deze cursus is een must-follow voor alle ouders met jonge kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Want elke ouder krijgt, vroeg of laat, te maken met situaties waarin een kind niet luistert, boos is, liegt of scheldt.Hoe meer je preventief, dus voordat het echt een probleem wordt, al weet wat werkt: hoe minder energie het jou kost. Zo kan je uitdagende situaties dus voor zijn en bevorder je ook jullie onderlinge band.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

Tijd is voor alle werkende ouders een uitdaging. Daarom is deze cursus juist perfect als je twijfelt over of je wel tijd hiervoor kunt vrijmaken. De modules zijn namelijk zo opgezet dat je snel door de content heen scrollt (korte video’s van 1 tot 5 minuten) en veel modules worden ondersteund met samenvattende downloads waarop je stappenplannen en voorbeelden terugvindt. Daarnaast is de cursus overal (ook onderweg) te volgen in de speciaal ontwikkelde App (Android en iOS) en kun je alle video’s ook als audio luisteren (heel handig voor onderweg naar je werk).

En denk eens aan die stapel opvoedboeken die je nog in de kast hebt liggen….hoe fijn is het om nu de belangrijkste, bewezen informatie in één keer gepresenteerd te krijgen?

Wanneer kan ik starten?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot jouw eigen account. Je houdt onbeperkt toegang tot de cursus, dus als het niet direct lukt om ermee aan de slag te gaan dan is dat geen probleem. Je profiteert alsnog van deze aanbieding en kunt alles op een later moment doornemen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt een leven lang toegang tot de cursus. Dit geeft je volop mogelijkheden om op een later moment nog eens terug te vallen op de uitleg in de cursusomgeving. Ook handig bij eventuele jongere broer/zusjes.

Ga ik ook echt verandering zien?

Mijn ervaring is dat iedere ouder nieuwe, waardevolle inzichten uit mijn cursus haalt! Mits je natuurlijk ook echt aan de slag gaat met inhoud :). De cursus is super praktisch opgezet zodat je alles direct in jouw gezin kunt toepassen. Verwacht dus geen eindeloze uitleg en algemene informatie maar concrete voorbeelden en bewezen tips waar je echt iets aan hebt! 

Mijn situatie is anders dan andere situaties. Ik heb persoonlijke hulp nodig.

Op basis van mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels dat 95% van de vragen en situaties die ik ontvang, 1:1 aansluiten bij deze cursus. Ik raad je daarom altijd aan om als basis eerst de cursus te volgen. Kom je er echt niet uit of zit je met forse problematiek, raadpleeg dan altijd een zorgprofessional in jouw netwerk (bv. de huisarts) om met je mee te kijken. Vanwege de hoeveelheid aanvragen bied ik geen 1:1 begeleiding op het gebied van opvoeding aan.

Wat als ik twijfel of deze cursus aansluit bij mijn situatie?

Twijfel je nog? Neem dan gerust even contact met mij op via: info@loeswaanders.com. Ik en mijn team denken graag met je mee of de cursus aansluit bij jou(w situatie)!

 

Start meteen
Direct toegang tot de cursus!

Komt jou inner twijfelaar naar boven…?

 

“Mijn tijd is schaars”.
TIJD is hetgeen wat je nodig hebt, maar PRIORITEIT. Want heel eerlijk…hoeveel tijd spendeer je per dag op je telefoon ;). Alle video’s maar ook als audio volgen (handig onderweg naar je werk!). Tijd is dus geen issue meer want alle must know informatie heb ik voor jou samengevat!

“Mijn (ex-) partner staat er niet voor open”
Het is een veel voorkomende ervaring dat een van de twee ouders mij vertelt het gevoel te hebben dat de (ex-)partner niet openstaat voor verandering. Dit is lastig! Maar ik heb goed nieuws. We weten dat wanneer een persoon in een gezin verandert, de (ex-)partner ook zal beginnen te veranderen. Neem zelf de leiding en beïnvloed niet alleen jezelf maar ook jouw kind!

Je hebt gelijk, ik ga ervoor